Κασκαντεριλικι απο τα λιγα αλλα το εκανα τελικα ετσι για την φαση!
Πήγα νταμες τελικά αφου πηρα τηλεφωνο ήταν το κοντοπουτανο η Ριτα και μια Στελλα καινουρια.Μου ειπε απο το τηλεφωνο η Στελλα ειναι μεσα στο δωματιο οποτε θα περιμενεις λιγο μεχρι να βγει.Λεω δεν γαμιεται ας μου παρει η Ριτα τα χοντρα και μπαινω και με Στελλα μετα.Μπηκα να δωσω ενα τσιμπουκι τη Ριτα το κοντοπουτανο,κι οντως μονο για τα χοντρα ειναι απο σωμα χαλια....και δεν της αρεσε που δεν θα παρει πιο πολλα οποτε διεκπαιραιωτικες διαδικασιες...Πιπα με χερι φουλ να τον παιζει να τελειωσω να με ξεπεταξει ηθελε!
Αλλα τα αρχιδια μου πηρε την εβαλα εκει κι εγλειφε.Μην πολυλογω την χυνω την στελνω και λεω αφου εφυγαν τα χοντρα να φαω την Στελλα κανονικα!
Εσυ είσαι που το λες?Μπαινω για ντουζ ενω χαιρετηθηκαμε στο σαλονι στα μπες βγες στο μπανιο με την Στελλα γιατι ηταν κι αλλος συναδελφος στο αλλο δωματιο εκ πρωτης οψεως νορμαλ μην φανταστειτε κανενα τρελο μουνι αλλα ουτε και τελειως μπαζο.Ψηλη αδυνατη με μικρα βυζια και μικρο κωλο δεν γαμεις.Ερχεται δωματιο μου ζηταει κι αυτη τα λεφτα μπροστα οπως και η αλλη εκανε πριν,καινουρια κολπα αυτα,τεσπα μου λεει με αυτα που εδωσες γιατι σου εκανε εκπτωση δεν εχει μασαζ προχωραμε στο κανονικο κατευθειαν.Λες και ξερεις να κανεις μασαζ μου ηρθε να την πω...
Πιπα χλιαρη ενω αρχισα να χωνω δαχτυλα ανεβαζε στροφες αντε λεω δοξα πηρε μπρος το τρενο με καρβουνο,και μολις αρχιζει να μπουκωνεται σταματαει και ρωταει με φωναξες?Μου λεει σορρυ μωρο και βγηκε εξω απο το δωματιο για να πληρωσει ο αλλος,κι αρχιζουν ενα διαλογο οχι τοσο και πηραν τηλεφωνο την Αννα να συνενοηθουν κι εγω μαλακας μεσα στο δωματιο.Ενταξει ειπαμε καφριλες γινονται αλλα μεχρι ενα σημειο.Μετα μπαινει ξανα μεσα μου λεει συγγνωμη και τα σχετικα μπαλαμουτια γυφτικα.Με ξανασηκωνει και καθεται επανω αλλα εκλεβε.Δεν τον επαιρνε ολο μεσα στο μουνι της.Ειδε οτι δεν τελειωνω και μου λεει να αλλαξουμε.Αλλαζουμε την βαζω απο κατω παλι εκλεβε.Της ανοιξα τα ποδια πιο πολυ για να μην κλεβει και να χυσω,τουλαχιστον εσφιγγε το μουνι της οπου και τελειωσα.Συμπερασματικα,ξεπετα οπως ηταν το νταμες αλλα και προσπαθειες που κανει η Αννα για τους πελατες αυτες χαλανε την δουλεια γιατι δεν πεφτει το φραγκο οπως θα θελανε λες κι εχουν χρυσο μουνι.Για τα χοντρα ΟΚ αλλα για περισσοτερα δεν κανουν οι γκομενες.