Επίσκεψη στο Angels (Αυτό που βρίσκεται στην περιοχή της διασταύρωσης των οδών Βασ. Όλγας και Αιγαίου και όχι αυτό στον Φοίνικα) μετά από κονέ που μου έκανε συναγωνιστής, τονοποίο ευχαριστώ και δημόσια ! Ο χώρος είναιο τεράστιο διαμέρισμα της δεκαετίας του ΄80 αλλά τα δωμάτια στερούνται διπολύ κρεβατιού ενώ η ντουζιέρα του δωματίου που τελίκά πέρασα, είναι ό,τι χειρότερο έχω δει σε τέτοιον χώρο (Προσθέστε ότι και το ντουζ μου μετά την πράξη έγινε με κρύο νερό) !
Παρούσες δυο κοπέλες άνευ τσατσάς : Φαίη [GR]. Πρόκειται για την τέως Αλεξάνδρα της Μαριάννας, παλιά γνώριμη που έχουμε βρεθεί πάνω από δέκα φορές. Σωμαστάρα 1,67m 60kg, σούπερ γυμνασμένη, ηλικιακά στα μέσα tων 40's αλλά με χαλάνε τα πλαστικά βυζιά που πρόσθεσε στην μέση της «καρριέρας» της στην Μαριάννα. Σίσσυ [ALB]. Εμφανώς νεότερη κοντύτερη γεματούλα με τεράστια φυσικά βυζιά και κολάρα ! Πρότειναν και τριολέ !
Πέρασα με Φαίη και πέρασα μια χαρά αφού είναι πολύ ανοικτός χαρακτήρας και γνωριζόμαστε πλέον πολύ καλά ! Βέβαια λόγω μασαζοκρέβατου και ενός καναπέ (που κατέρευσε κατά την διάρκεια του αγώνα !!!) δεν βολευόμουνα στην διείσδυση αν και η Φαίη τον παίρνει όπως θέλει !
Κόστος 80€ / ώρα !