Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Εκεί δούλευε μαζι με την Ευη η Αννα η πετιτ μελαχρινή ουκρανή με άριστες υπηρεσίες.
Που να είναι άραγε η νεαρά;
H νεαρά φίλτατε ήταν milfακι δυνατό με ωραίο σώμα. Σταμάτησε όμως και δεν νομίζω να την ξαναδούμε στους χωρους αυτούς...
Κάποιο χρονικό διάστημα δε στο εν λόγω μαγαζί, αν ήθελες έμπαινες με μια νταρντανα που σου έκανε μασαζ μονο για κανενα μισάωρο και μετα ακολουθούσε η Αννα η η Ευα για τα υπόλοιπα... επικό!!!!
Τη θυμάμαι κι αυτήν...όταν είχε έρθει στο δωμάτιο με την Ευη σε ρόλο παρατηρητή για να μαθαίνει...Στην επόμενη επισκεψη όμως έκανε φουλ...Αυτό είναι ωραίο: να τις πετυχαίνεις όταν πρωτοβγαίνουν στο κλαρί...

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Στο συγκεκριμένο μαγαζί η Ρίτα, Ρένα αν θελεις κατι παραπάνω είναι μονόδρομος....

Εγγρ.
8 Φεβ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Στο μαγαζι πως πηγες αφου ειναι prive?

Εχω τα κονέ μου... Εξ άλλου και εδω μέσα ήμουν πολύ παλιός (απο τους πρώτους, με nick "dorian", αλλά και με μεγαλη διακοπή). Φίλε Giwrgos Nezis, πιστεύεις οτι η πελατεία των μαγαζιών ειναι αποκλειστικά και μόνο οι επισκέπτες της στήλης ή εστω του site?? 

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Αλανια, να ρωτήσω,........έχουμε τίποτα νέο για τη Νατάσσα στο venus spa τη μελαχρινη κοπελαρα??

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα.Έπειτα απομεγάλη απουσία από τον χώρο μιας και κάρφωνα γυναίκα ναυτικού τώρα που ε΄πέστρεωε ο κερατάς για κανένα τρίμηνο πρέπει να ξαναμπω στα κόλπα.Dames τα ίδια χάλια? Ξεπέτα ακόμα ? Σε αυτότο μγαζί εκτός από 3 φορές τις άλλες με ξέπταξαν κανονικά.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα.Έπειτα απομεγάλη απουσία από τον χώρο μιας και κάρφωνα γυναίκα ναυτικού τώρα που ε΄πέστρεωε ο κερατάς για κανένα τρίμηνο πρέπει να ξαναμπω στα κόλπα.Dames τα ίδια χάλια? Ξεπέτα ακόμα ? Σε αυτότο μγαζί εκτός από 3 φορές τις άλλες με ξέπταξαν κανονικά.

Τα ίδια παίχτη πάνω κάτω, ναι...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Οσες κοπελες και να αλλάξουν η πολιτική του μαγαζιου δεν αλλάζει.Η ξεπετα παραμένει ξεπετα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Περασμα το μεσημέρι απο το Ζεσι.Η Μελινα κανονικά στο ποστο της.Δουλευαν ακομα η Στελλα η Αννα και η Μαρια.Το μαγαζι αν και νωρίς ειχε αρκετη κίνηση.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Περασμα το μεσημέρι απο το Ζεσι.Η Μελινα κανονικά στο ποστο της.Δουλευαν ακομα η Στελλα η Αννα και η Μαρια.Το μαγαζι αν και νωρίς ειχε αρκετη κίνηση.

Απο τις 3 παραπάνω ποια αξίζει? Σώματα? Ηλικίες?

giannis40

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες,σας παρακολουθω καιρο κ ειπα να ρωτησω κατι!ως λατρης των mature,τι καταθεση θα προτεινατε;κατερινα αρετσου ή κορινα βασ.ολγας;Στην Κατερινα εχω παει αρκετες φορες αλλα λεω να δοκιμασω κ Κορινα!Ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες,ευχαριστω!

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
καλησπερα παιδες,σας παρακολουθω καιρο κ ειπα να ρωτησω κατι!ως λατρης των mature,τι καταθεση θα προτεινατε;κατερινα αρετσου ή κορινα βασ.ολγας;Στην Κατερινα εχω παει αρκετες φορες αλλα λεω να δοκιμασω κ Κορινα!Ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες,ευχαριστω!

Η Κατερίνα για μένα είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα γούστα αλλά και πάλι είναι θέμα επιθυμιών! Για παράδειγμα είναι πιο ωραία, πιο σφιχτή στο σώμα, πολύ καλύτερο μασάζ αλλά παίζει μόνο χέρι και ισπανικό πλέον.

Από την άλλη η Κορινα στην ίδια τιμή έχει ένα μέτριο μασάζ-χάιδεμα, προσπαθεί να σε πείσει να σου βάλει δάχτυλο, παίρνει πίπα και στη δεύτερη φορά μπορείς να γαμησεις. Πάλι όμως εμφανισιακά για μένα δεν είναι mature, αλλά gilf.

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Πρόταση για κανά καλό μωρό που κυκλοφορεί στα free? Εκτός Crystal.

Thanks.

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
κατερινα εχει δοκιμαστει δυο φορες φοβερο μασαζ ...και τελειωμα με χερι ..καλο κορινα δεν εχω ιδεα καμια πληροφορια?

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.260
Πόντοι
361
Καλησπέρα! Παίδες για crystal ποια προτείνετε;

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
176
Πόντοι
1
Η Κατερίνα για μένα είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα γούστα αλλά και πάλι είναι θέμα επιθυμιών! Για παράδειγμα είναι πιο ωραία, πιο σφιχτή στο σώμα, πολύ καλύτερο μασάζ αλλά παίζει μόνο χέρι και ισπανικό πλέον.

Από την άλλη η Κορινα στην ίδια τιμή έχει ένα μέτριο μασάζ-χάιδεμα, προσπαθεί να σε πείσει να σου βάλει δάχτυλο, παίρνει πίπα και στη δεύτερη φορά μπορείς να γαμησεις. Πάλι όμως εμφανισιακά για μένα δεν είναι mature, αλλά gilf.

ποια υπερεχει σε ομορφια?γιατι η  Κατερινα ειναι σαν την κυρασουλα και το μονο που σε κερδιζει ειναι η συμπεριφορα της...ααα και οτι παει να σε πεισει οτι ειναι Τεφατζου προπονητρια..χαχχα

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056
ποια υπερεχει σε ομορφια?γιατι η  Κατερινα ειναι σαν την κυρασουλα και το μονο που σε κερδιζει ειναι η συμπεριφορα της...ααα και οτι παει να σε πεισει οτι ειναι Τεφατζου προπονητρια..χαχχα

Επειδή δεν έχω πάει σε καμία από τις δυο, εσύ θα πρότεινες κάποια από αυτές ή τζάμπα θα πάνε τα ευρώ;

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
176
Πόντοι
1
Επειδή δεν έχω πάει σε καμία από τις δυο, εσύ θα πρότεινες κάποια από αυτές ή τζάμπα θα πάνε τα ευρώ;
Κοιτα η Κατερινα ειναι τιμια με τον 50Ε το τιμαει το ευρω,μια ωριτσα γεματη σε πασπατευει με μασαζ και ενα μηχανημα γ που εχει για ολο το σωμα απο κει κ περα σ τραβαει μαλακια η ισπανικο στα τελευταια 5 λεπτα,για  ομορφια ουτε λογος ,για σωμα μπαμπατσικη,προσωπικη μου αποψη παντα,στην Κορινα δεν εχω παει δεν ξερω τι ρολο βαραει γι συτο ρωτησα κ εγω να εχω σύγκριση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom