Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (8 μέλη και 63 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Εμφανησιακα μιλαμε ξυπνα λιγο οχι για λεφτα.Οσον αφορα την πιπινα ειναι αλλη φαση γαμα το
  Εμφανισιακα φιλε αν δεν κανει την στελνεις με ταξακι κι αντε γεια απλα πραγματα,δινεις ενα 10ρικο για το παλτο που εφαγες και σου μενουν τα υπολοιπα!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
  Εμφανισιακα φιλε αν δεν κανει την στελνεις με ταξακι κι αντε γεια απλα πραγματα,δινεις ενα 10ρικο για το παλτο που εφαγες και σου μενουν τα υπολοιπα!
Μη το λες τυπε ειναι πολλοι που τις κρατανε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Το οτι γραφτηκα προχθες δεν σημαινει οτι βγηκα και προχτες στην πιατσα.Τα τρολακια κλπ αλλου δεν σε παιρνει.Γραφτηκα μηπως και βοηθηθουμε μεταξυ μας αλλα βλεπω οτι η κατακριση παει συννεφο.Και ποιος σου ειπε οτι δεν βρισκω κατι καλο?Φυσικα ρε αδερφε δεν σε ενδιαφερει τι κανει ο καθενας με τα γκαφρα του,και δεν παιρνει στο λαιμο του καποιον οταν λεει την εμπειρια του.Προστατευει κιολας ωστε οποιος δεν θελει τετοια να μην πεταξει τα λεφτα του.Οσο για τις γκομενες ριχνουν αδεια να πιασουν γεματα,ο καθενας κανει το παιχνιδι του σε αυτο οπως νομιζει.Αν σου πει δωσε φραγκα για καλτσα λες κι εσυ για κωλοτρυπιδα δινω αν θες.Αυτο τωρα που λες με την Αλεξανδρου δεν με νοιαζει και πολυ.
Ωπα μεγαλε χαλαρωσε λιγο το αν με παιρνει η οχι εγω το ξερω οσο για την κατακριση οταν βλεπουμε οτι πεταει ο αλλος φραγκα ετσι και τις κανει μαγκισες και μετα ζητανε οτι να ναι φυσικα και θα κραχτει τες πα πολλη αναλυθηκε το θεμα

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Χαλαρος ειμαι αδελφε ετσι κι αλλιως εγω γιατι την εχω φαει και ξερω πλεον αρκετα.Το οτι ζητανε οτι να ναι δεν σημαινει οτι τα παιρνουν κιολας!Πολυ αναλυθηκε ακριβως γιατι αλλο ειναι το θεμα εδω ειναι τα μασατζιδικα,και καλο θα ηταν να ανοιξουμε κι ενα θεμα με σπιτια,θα ηταν πολυ ενδιαφερον!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Χαλαρος ειμαι αδελφε ετσι κι αλλιως εγω γιατι την εχω φαει και ξερω πλεον αρκετα.Το οτι ζητανε οτι να ναι δεν σημαινει οτι τα παιρνουν κιολας!Πολυ αναλυθηκε ακριβως γιατι αλλο ειναι το θεμα εδω ειναι τα μασατζιδικα,και καλο θα ηταν να ανοιξουμε κι ενα θεμα με σπιτια,θα ηταν πολυ ενδιαφερον!
και για τα δελα και για τα call girls εχει αντιστοιχο νημα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Απρίλη με Μάιο ήταν η Αλέξανδρου στην Ελινα καζα κ την έπαιρνες με 80 φουλ
Αλλά αφού δε πιστεύουν στα παπαρια μας τι προσπαθείτε να τους πείσετε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Σε χθεσινή μου επικοινωνια Ιουλία Ζωή Δέσποινα από αύριο Έλλη και από Δευτρα νεο αιμα!!Ειδωμεν!!!
εκτός από Ιουλία κ δέσποινά τις άλλες τις είδες να κάνεις περιγραφή

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Πες τα χρυσοστομε που θα βγουμε και παπατζιδες ενω δεν ειμαστε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
έχουμε come back από τη Στελιτσα τη γνωστή η κάποια άλλη χωρίς γυαλιά??
η γνωστή η στελιτσα είναι με τα γιαλια πού αδυνάτισε

Αναγκαστικές κινήσεις του Παναγιώτη γιατί δε βρίσκει τίποτε νέο

Πάντως κάτι παίχτηκε στη Μαριάννα κ έφυγαν όλες το ξέρω ότι είχε πέσιμο αλλά γιατί δε ξαναγύρισαν

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Σ'ευχαριστω φιλε μου θα σας ενημερωσω μετα την συναντηση
η γνωστή η στελιτσα είναι με τα γιαλια πού αδυνάτισε

Αναγκαστικές κινήσεις του Παναγιώτη γιατί δε βρίσκει τίποτε νέο

Πάντως κάτι παίχτηκε στη Μαριάννα κ έφυγαν όλες το ξέρω ότι είχε πέσιμο αλλά γιατί δε ξαναγύρισαν
Δε ξέρω για πέσιμο,  έχω να πάω από τότε που έκανε ανακαίνιση και είχε μεταφερθεί κάπου αλλού το φθινόπωρο.  Ευχαριστώ πάντως.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Δε ξέρω για πέσιμο,  έχω να πάω από τότε που έκανε ανακαίνιση και είχε μεταφερθεί κάπου αλλού το φθινόπωρο.  Ευχαριστώ πάντως.
Εγώ δεν είδα καμία ανακαίνιση πάντως αρά άλλος ήταν ο λόγος πού πήγαν άλλου

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Εγώ δεν είδα καμία ανακαίνιση πάντως αρά άλλος ήταν ο λόγος πού πήγαν άλλου
Οκ, δε ξέρω αν ανακαινιστικε ο χώρος γιατί δε ξαναπήγα από το φθινόπωρο,  για Ανακαινηση μου είχε πει ο Παναγιώτης και η Σοφία,  μάλλον είχαν τους λόγους τους.  Θα τιμήσω την Στέλλα από εβδομάδα αν τη προλάβω -πετύχω.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
εκτός από Ιουλία κ δέσποινά τις άλλες τις είδες να κάνεις περιγραφή

Ζωή είναι καλό τεμάχιο, έτσι όπως θυμάμαι όταν την είδα και είχα περάσει με στεγνό.
Πρέπει να ήταν πιο παλιά "Μαριάννα" αν με πληροφόρισαν και θυμάμαι καλά.
Οι υπηρεσίες της κάπου αναφέρθηκε ότι δεν είναι άριστες. Παρ'όλα αυτά θα το (τεμα-χύσω) όταν έρθει η ώρα!!!
Κάπου εδώ μέσα τα είχα διαβάσει, δεν έχω χρόνο να ψάξω πιο πίσω, ώστε να βοηθήσω αναρτόντας το σαν παράθεση.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Εγω Οκτωβριο την πετυχα, αρχες αν θυμαμαι καλα. Ραπτορα ακομα δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα. Θα πηγαινες στο νουρου κ σου χαλασε τη δουλεια ο αλλος που πηγε κ εδωσε 100αρικο? τα αλλα που απαντας σου ειπα κ αλλη φορα ειναι γενικολογα (που ισχυουν ομως). Τεσπα ας το ληξουμε εδω , κουρασε

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
καλημέρα μπορείτε να μου δώσετε κι εμένα καμία πληροφορία σχετικά με Παναγιώτης

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
καλημέρα μπορείτε να μου δώσετε κι εμένα καμία πληροφορία σχετικά με Παναγιώτης
Καλησπέρα σου,  όπως  έχεις καταλάβει φίλε για να πάρεις πληροφορίες θα πρέπει πρώτα να δείξεις ότι δίνεις πληροφορίες.  Ξεκίνα να γράφεις τις εμπειρίες  σου από τα non prive και με εξωστρέφεια ( καφέδες ποτά κλπ) με μέλη του φόρουμ θα μάθεις ότι θέλεις. Όλοι έτσι δικτυωθηκαμε. Φιλικά.

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Ok λοιπόν πήγα προχθές dames πέρασμα με Νανά πολύ ωραίο κορμί αλλά μεγάλη ξεπετα. Εγώ προσωπικά δεν την εγκρίνω ήταν και μια άλλη κοπέλα πολύ γλυκιά και μπαμπατσικη πολλά υποσχόμενη

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Και προ δεκαπενθημερου περασμα από venus. Παρούσες τρεις κοπέλες πέρασμα με Ελένη με τατουάζ καλό μασάζ με φραπέ και ελεύθερα πιασίματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom