Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Μίλησα με τη κοπέλα που κλείνει τα ραντεβού και μου τη σύστησε..
την κυρία μεταξά θες να πεις
Μη τρως παπά πάνε από κει κ ότι σε κάνει κλικ κ νομίζεις ότι δε θα σε ξεπετάξει
Γιατί το μαγαζί φημίζεται για ξεπεταδικο

Giannisampel96

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
115
Πόντοι
1
Δε ξέρω
την κυρία μεταξά θες να πεις
Μη τρως παπά πάνε από κει κ ότι σε κάνει κλικ κ νομίζεις ότι δε θα σε ξεπετάξει
Γιατί το μαγαζί φημίζεται για ξεπεταδικο
Δε ξέρω πως την λένε. Στο Viber μιλήσαμε
Εσύ λογικά ξέρεις κάτι. Σε ρωτάω επειδή πάω για πρώτη φορά σε τέτοιο χώρο. Είναι καλό ή όχι. Μη πάω και δώσω τζάμπα τα λεφτά

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Επειδή εδώ και μία μέρα μαλώνουμε για το πόσο αξίζει ένα NURU ας ασχοληθούμε όσο και όπως μπορούμε με την ενημέρωση.

Για αυτούς που ανέφεραν τη Νανά από το Ντάμες που είναι ξεπέτα, αλλά καλή εμφάνιση, είναι πλέον στο Ζέσι. Ναι είναι τεράστια ξεπέτα και παλαιότερα ήταν η υπεύθυνη στο Αμαραλίς.

Πέρασμα από Ζέσι. Παρούσες 4 κοπέλες(κυρίες) και μία στο δωμάτιο που δεν είδα ποια ήταν. Η Νανά που απορρίφθηκε άμεσα, μία μεγάλη σε ηλικία που απορρίφθηκε γιατί είχε μικρότερο βυζί από μένα και η Στέλλα με την Λίνα (πρώην Εύα στο Ντάμες). Προτίμησα την Στέλλα. Χοντρούλα, σε σημείο που πολλούς θα τους χαλάσει, αλλά εμένα μου φτάνει η δική της απόδοση στο δωμάτιο που για δεύτερη φορά που την πήρα ήταν πολλή καλή.

Πιο πρόσφατο πέρασμα από άκουα. Στο εν λόγω ίδρυμα, δεν υπάρχει φουλ πρόγραμμα, αλλά μόνο εκτόνωση. Παρούσες, Ξένια, Ρίτα και Μελίνα. Η Μελίνα καινούργια, πολλά σκουλαρίκια και λίγο φάση ροκ-emo απορρίφθηκε. Η Ρίτα ήταν σε πρόγραμμα, έτσι δεν έφυγα και πέρασα με την Ξένια που πολλές φορές έχω κράξει και σνομπάρει. Από εμφάνιση είναι πολλή ωραία. Ξανθιά με ωραίο σώμα, αλλά ντυμένη σαν υπάλληλος της εφορίας και όχι σαν μασατζού. Στο δωμάτιο είχε ένα ωραίο μασάζ, αλλά όχι τέλειο και στην εκτόνωση ήταν λίγο ενεργητική αλλά δεν αφήνει κάτι περισσότερο από χάδια πάνω από τα ρούχα. Δεν τα έκλαψα τελείως, αλλά δεν θα την προτιμήσω. Θα μπορούσε κάλιστα να τα τσεπώνει διπλά και τριπλά καθημερινά εάν ήταν λίγο πιο θυληκή....

Κανένα νέο από ρόστερ Εβίτας στο νέο χώρο;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ειρηνη ημιν αδελφια!Μετα απο πολλα χρονια ερευνες και πολλα πεταμενα λεφτα ωσπου να μαθω,γιατι πληρωνεις και μαθαινεις,κατεληξα οτι στην πιατσα οι τιμες ειναι ιδιες.Λιγο πανω λιγο κατω αυτες ειναι και ισχυει ο κανονας οτι δινεις παιρνεις!Οπου ειναι πολυ φτηνα καποιο λακκο εχει η φαβα,κανενα μπαζο θα ειναι ή πας και δεν ευχαριστιεσαι.Αλλο ειναι τα ντελα,αλλο τα σπιτια,αλλο τα call girls κι αλλο τα μασατζιδικα.To συγκεκριμενο ειναι κατι ιδιαιτερο που καποιοι την βρισκουν ετσι!Δεν ειναι σωστο να κανουμε κατακριση στον φιλο που μας ειπε την εμπειρια του,να ενημερωσει ηθελε ωστε αν θελει καποιος να παει ή αντιστοιχα να μην παει!Γιατι αυτο προσφερεται εκει!Στην ενοτητα που ειμαστε δεν ειναι σκετο γαμησι,αν ειναι ετσι πας σε ενα ντελο και τελειωνει η φαση και με λιγα χρηματα.Ειναι αλλη καυλα που προσφερουν τα μασατζιδικα,σε φτιαχνουν αλλιως οι γκομενες και χυνεις διαφορετικα.Οσο αναφορα την αποψη μου το χυσιμο ειναι must αλλα το ολο θεμα ειναι να το γουσταρει αυτος που πληρωνει,αλλιως δεν εχει νοημα.Το nuru κανονικα προσφερει χυσιμο αλλα με το σωμα της γκομενας χωρις να στον πιασει ή να τον παρει στο στομα.Μπορει ειτε τριβοντας τα βυζια της ή ενα μπατανα βρε αδερφε να τον κανει ωστε να χυσεις.
Ο Χυσεας μαζι σου αδερφε μου.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Επειδή εδώ και μία μέρα μαλώνουμε για το πόσο αξίζει ένα NURU ας ασχοληθούμε όσο και όπως μπορούμε με την ενημέρωση.

Για αυτούς που ανέφεραν τη Νανά από το Ντάμες που είναι ξεπέτα, αλλά καλή εμφάνιση, είναι πλέον στο Ζέσι. Ναι είναι τεράστια ξεπέτα και παλαιότερα ήταν η υπεύθυνη στο Αμαραλίς.

Πέρασμα από Ζέσι. Παρούσες 4 κοπέλες(κυρίες) και μία στο δωμάτιο που δεν είδα ποια ήταν. Η Νανά που απορρίφθηκε άμεσα, μία μεγάλη σε ηλικία που απορρίφθηκε γιατί είχε μικρότερο βυζί από μένα και η Στέλλα με την Λίνα (πρώην Εύα στο Ντάμες). Προτίμησα την Στέλλα. Χοντρούλα, σε σημείο που πολλούς θα τους χαλάσει, αλλά εμένα μου φτάνει η δική της απόδοση στο δωμάτιο που για δεύτερη φορά που την πήρα ήταν πολλή καλή.

Πιο πρόσφατο πέρασμα από άκουα. Στο εν λόγω ίδρυμα, δεν υπάρχει φουλ πρόγραμμα, αλλά μόνο εκτόνωση. Παρούσες, Ξένια, Ρίτα και Μελίνα. Η Μελίνα καινούργια, πολλά σκουλαρίκια και λίγο φάση ροκ-emo απορρίφθηκε. Η Ρίτα ήταν σε πρόγραμμα, έτσι δεν έφυγα και πέρασα με την Ξένια που πολλές φορές έχω κράξει και σνομπάρει. Από εμφάνιση είναι πολλή ωραία. Ξανθιά με ωραίο σώμα, αλλά ντυμένη σαν υπάλληλος της εφορίας και όχι σαν μασατζού. Στο δωμάτιο είχε ένα ωραίο μασάζ, αλλά όχι τέλειο και στην εκτόνωση ήταν λίγο ενεργητική αλλά δεν αφήνει κάτι περισσότερο από χάδια πάνω από τα ρούχα. Δεν τα έκλαψα τελείως, αλλά δεν θα την προτιμήσω. Θα μπορούσε κάλιστα να τα τσεπώνει διπλά και τριπλά καθημερινά εάν ήταν λίγο πιο θυληκή....

Κανένα νέο από ρόστερ Εβίτας στο νέο χώρο;
πολύ καλή ενημέρωσή

Από ότι κατάλαβα Νανά είναι η γνωστή έφη αμαρυλλίς αληθεύει ότι παχυνε??

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
πολύ καλή ενημέρωσή

Από ότι κατάλαβα Νανά είναι η γνωστή έφη αμαρυλλίς αληθεύει ότι παχυνε??

Ναι έβαλε μερικά κιλά και μάκρινε το μαλλί. Μάλιστα στα κιλά της, στο συν είναι τα βυζγιά που μεγάλωσαν, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ότι έχει ακόμα δουλειά, ενώ είναι από τις μεγαλύτερες ξεπέτες του χώρου.

Δηλαδή δεν τις κόβει να καταλάβουν πόσα θα κερδίσουν εάν είναι καλύτερες στην παροχή υπηρεσιών;

Adius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
223
Πόντοι
280
εκτός από Ιουλία κ δέσποινά τις άλλες τις είδες να κάνεις περιγραφή
Ζωή ψηλή λεπτή μοντελισια πρώην Δανάη.....Λυδία ποτό γεματουλι πρώην και αυτό από αλλου.....Έλλη ελαφριά γεμάτο αλλά σφιχτό.....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Ζωή ψηλή λεπτή μοντελισια πρώην Δανάη.....Λυδία ποτό γεματουλι πρώην και αυτό από αλλου.....Έλλη ελαφριά γεμάτο αλλά σφιχτό.....
αν η λυδία είναι πιτσιρίκι κάπου πάει το μυαλό μου
Από Μαριάννα κ αυτή?

xouanito32

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
περασα χθες απο μαρριανα στο τηλ μου ειπε οτι η μονη κενη που ειχε ηταν η νικη. πηγαινοντας εκει μου δειχνει την νικη  μαι φοραδα 120 κιλα ευτυχως για μενα ακυρωθηκε ενα ραντεβου και περασα τελικα με την σοφια. δεν περασα ασχημα ουτε και τελεια οπως περναω παντα με την σοφια, απλα τα χρημματα τα δινεις και για τον υπεροχο κωλο βραζιλιανας που εχει. φευγοντας μου εδειξε ο παναγιωτης μια γιαννα πολυ χαλι μου φανηκε και την στελλα που νομιζω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει εκει μεσα απο αποψη ομορφιας για κρεβατι δεν ξερω ας μας ενημερωσει καποιος που πηγε μαζι της?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.109
Πόντοι
736

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
περασα χθες απο μαρριανα στο τηλ μου ειπε οτι η μονη κενη που ειχε ηταν η νικη. πηγαινοντας εκει μου δειχνει την νικη  μαι [size=10pt]φοραδα[/size] 120 κιλα ευτυχως για μενα ακυρωθηκε ενα ραντεβου και περασα τελικα με την σοφια. δεν περασα ασχημα ουτε και τελεια οπως περναω παντα με την σοφια, απλα τα χρημματα τα δινεις και για τον υπεροχο κωλο βραζιλιανας που εχει. φευγοντας μου εδειξε ο παναγιωτης μια γιαννα πολυ χαλι μου φανηκε και την στελλα που νομιζω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει εκει μεσα απο αποψη ομορφιας για κρεβατι δεν ξερω ας μας ενημερωσει καποιος που πηγε μαζι της?

:2funny: καιρό είχα να διαβάσω αυτή τη λέξη!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.671
Πόντοι
2.720
Για τον συνάδελφο που ρώτησε για ρόστερ Εβίτας. 
Έχει γεμίσει ο τόπος βυζιά.  Μάλλον είναι η εποχή τους. 
Κάτι Αθηναίες (λέει) και μια καινούργια μελαχροινή ψηλή να τη πιεις στο ποτήρι. 
Ωραία φυσικά μεγάλα βυζιά. 
Δοκίμασα αλλά δε τα κατάλαβα όλα.  Θα επανέλθω μετεξεταστέος.  Πολύ καλή. 
Ονόματα με ξέρετε συνήθως δε συγκρατώ. 
Και κάποιος μερακλής ας ρίξει ένα μπαλάκι στην Εβίτα.  Μου έλεγε συνάδελφος προχθές ότι του τον άρπαξε και ήταν έτοιμη για όλα. 
Άντε παιδιά κάντε ένα καλό.  Όλοι έχουν ανάγκες. 

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.109
Πόντοι
736
10 μελη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτο στο νήμα, όταν στα αντίστοιχα των Αθηνών του paradise spa και  oasis που είναι τα καλύτερα στη χωρα δν ξεπερνούν τους 10 επισκέπτες!!!!!
Η υπάρχει πολύ πείνα η πολύ αδιαφορία….

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Συναγωνιστες καλησπερα!!!
Ερωτηση. Ξερει καπoιος σχετικα  με την Ηλεκτρα απο το Dames Masaz??
Δεν ξερω και δεν ειμαι βεβαιος προσεχε μην ειναι η Ηλεκτρα απο παλια εδω και μια 15ετια που λογικα θα εχει γερασει περισσοτερο,εκανε και βιζιτες δεν βαζω το χερι μου στην φωτια.

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Ενημερωση ερχονται 2 καινουρια τουφεκια στο Dames μολις με πηραν τηλεφωνο.Τι και πως δεν ξερω ακομα δεν τις βαφτισανε μου ειπε.Σπαρταριστο νεο μολις το μαθα!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Ενημερωση ερχονται 2 καινουρια τουφεκια στο Dames μολις με πηραν τηλεφωνο.Τι και πως δεν ξερω ακομα δεν τις βαφτισανε μου ειπε.Σπαρταριστο νεο μολις το μαθα!
το θέμα δεν είναι μόνο να φέρει καινούργιες
αλλά να αλλάξει τακτική κ να μη είναι ξεπετες
Την άλλη φορά πού τις το είπα της μεταξένιας
με λέει θα την πω Εγώ την κοπέλα να καθίσει παραπάνω
Κ η φάση είναι πως δεν έχει κ το μισάωρο στα 60 όπως κ οι υπόλοιποι

Dimisios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
με την μαρια στης μαγκις την μικρη που ηταν το2014 εκει ξερει κανεις συναγωνιστης τι εγινε που βρησκετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom