Nαι καλά τα λες φίλε. Και αν εσύ έστειλες π.μ. και πήρες πληροφορίες μήπως ο Barbara δε μπορούσε να το κάνει; Η δε με γνωρίζει; Έχουμε μλήσει στο παρελθόν. Τέλος πάντων. Ίσως, βέβαια, πλανάται το ερώτημα: Και γιατί ρε γάτο δεν το είπες ανοιχτά; να ξέρουμε όλοι;
Λοιπόν, μαλακίες δε θέλω. Όταν εγώ πάω μέσα και ρωτάω την κοπελιά ότι μου θυμίζεις την ντίβα του Σειρηνάκη Μαρία, έφαγα εκ μέρους της επίθεση άνευ προηγουμένου. Κάνω το μαλάκα , συνεχίζω και στο τέλος λέω πάλι ότι είμαι σίγουρος ότι είσαι αυτή. Απάντηση: Είσαι καλά ρε μαλάκα; τι είναι αυτά που λες; έκαψες εγκέφαλο;. Έπαθα πλάκα με τη βίαια αντίδραση, η οποία βεβαια μου επιβεβαίωνε ότι αυτό που έλεγα ήταν αλήθεια.
Για να τελειώνουμε. Ερασιτεχνισμούς δε θέλω. Ειδικά από παλιούς εδώ μέσα. Όταν βρίσκεις κάτι και το μαγαζί δε θέλει να το κοινοποιήσεις, γιατί την προωθούν διαφορετικά (το ξαναείπα), τότε πρέπει να το σεβαστείς.
Αν δεν το κάνεις και τα βγάλεις όλα φόρα παρτίδα δεν ωφελείς κανέναν, και κυρίως οι χαμένοι είμαστε όλοι εμείς.Κατανοητό αυτό νομίζω. Όταν κάποιος είπε εδώ ότι η.... παίρνει πίπα στη Βάνα τί έκανε; Πείτε ποιά ήταν η συνέχεια;
Από την άλλη όμως εγώ, επειδή έχω ανεπτυγμένο το αίσθημα της "συναδελφικότητας" έκανα αυτή τη δημοσίευση έστω ανώνυμα αλλά με έντονα χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για κάτι μεγάλο του χώρου. Όσοι θέλησαν ρώτησαν, έμαθαν, έφαγαν. Οι άλλοι που είπανε "τι παπαριές λέει ο γάτος" πήραν τα παπάρια τους ή την Ροζίτα.
Τέλος πάντων να περνάμε όλοι καλά παιδιά. Η ζωή περνάει γρήγορα , πιστέψτε με. Δεν ωφελούν οι αντιδικίες.