Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
περασμα σημερα απο βασια ειχε μονο σαυρες.δαφνη μαριανα και δεσποινα.η τελευταια ειναι αναλογος τα γουστα παιχτη.για εμενα ειναι σαυρα παντως.
απο που την ξερεις την δεσποινα τοτε αφου δεν εχεις ξαναπαειΑν κατάλαβα καλά η Δέσποινα είναι στο "Μάκης αντιστρές"? εάν ναι το αντιστρές ανήκει στα free ή στα prive? παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το φως μου γιατί θα τυφλωθώ από την πολύ μαλακία!
Αν κατάλαβα καλά η Δέσποινα είναι στο "Μάκης αντιστρές"? εάν ναι το αντιστρές ανήκει στα free ή στα prive? παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το φως μου γιατί θα τυφλωθώ από την πολύ μαλακία!
Λέγοντας μαλακία θυμήθηκα την τελευταία επίσκεψη στο crystal. εκεί μέσα βρήκα την γνωστή σε όλους ζουμερή Αλεξία την στεγνή Αρετή και την ψιλοστεγνή Νεφέλη. Πήρα την Νεφέλη η οποία είναι ενα ψηλό αδύνατο κοριτσάκι ομορφούτσικο που κάνει ένα καλούτσικο μασάζ με μία ερεθιστική μαλακία. Αυτά ώς εδώ γιατι από την πολύ μαλακία άρχισα να μην βλέπω απο το ένα μάτι. θα ξανα-αναφέρω ότι αν η Νεφέλη το έδινε θα έκανε ουρά έξω απο το όποιο μαγαζί βρισκόταν. βέβαια όπως λέει και ένας φίλος μου στην Θεσσαλονίκη αν το έδινε και ο Κουασιμόδος θα έκανε ουρά. τες πα. κόστος 30+20.
ΥΓ Αρετή δοκίμασε κανείς?
ΈΚΤΑΚΤΟ!!! Η γνωστή Βλάντα στα στούντιο!!!
Αυτοί που ασχολούνται με τα μασάζ την ξέρουν!Όταν λες η γνωστή, τι εννοείς φίλε?
Πέρασμα από ζεσι σπα παρούσες Έλενα και Βλάνταν πέρασμα με Βλάνταν πολύ δεκτηκη σε όλα με γκαβλωσε παρά πολύ ωραία η κοπέλα μπράβο
[/quoteΑυτη?Πέρασμα από ζεσι σπα παρούσες Έλενα και Βλάνταν πέρασμα με Βλάνταν πολύ δεκτηκη σε όλα με γκαβλωσε παρά πολύ ωραία η κοπέλα μπράβο
Αυτοί που ασχολούνται με τα μασάζ την ξέρουν!
δοκιμάσαμε και μείναμε με την όρεξη !Αν κατάλαβα καλά η Δέσποινα είναι στο "Μάκης αντιστρές"? εάν ναι το αντιστρές ανήκει στα free ή στα prive? παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το φως μου γιατί θα τυφλωθώ από την πολύ μαλακία!
Λέγοντας μαλακία θυμήθηκα την τελευταία επίσκεψη στο crystal. εκεί μέσα βρήκα την γνωστή σε όλους ζουμερή Αλεξία την στεγνή Αρετή και την ψιλοστεγνή Νεφέλη. Πήρα την Νεφέλη η οποία είναι ενα ψηλό αδύνατο κοριτσάκι ομορφούτσικο που κάνει ένα καλούτσικο μασάζ με μία ερεθιστική μαλακία. Αυτά ώς εδώ γιατι από την πολύ μαλακία άρχισα να μην βλέπω απο το ένα μάτι. θα ξανα-αναφέρω ότι αν η Νεφέλη το έδινε θα έκανε ουρά έξω απο το όποιο μαγαζί βρισκόταν. βέβαια όπως λέει και ένας φίλος μου στην Θεσσαλονίκη αν το έδινε και ο Κουασιμόδος θα έκανε ουρά. τες πα. κόστος 30+20.
ΥΓ Αρετή δοκίμασε κανείς?
Αυτοί που ασχολούνται με τα μασάζ την ξέρουν!
χαχαχα μεγάλος ρεπόρτερ είσαι τελικάΈΚΤΑΚΤΟ!!! Η γνωστή Βλάντα στα στούντιο!!!
Η τσατσα ειναι τριανταρα η Αθηναχαχαχα μεγάλος ρεπόρτερ είσαι τελικά
Ποια είναι πιο μεγάλη η βλαντα η η τσατσα
Όταν λες Βάσια ποια εννοείς? Που ήταν με τη νίκη συνέταιροι?περασμα σημερα απο βασια ειχε μονο σαυρες.δαφνη μαριανα και δεσποινα.η τελευταια ειναι αναλογος τα γουστα παιχτη.για εμενα ειναι σαυρα παντως.
Που είναι? Και τι ώρα?ΈΚΤΑΚΤΟ!!! Η γνωστή Βλάντα στα στούντιο!!!
Εδω ειαι για μασαζΠου είναι? Και τι ώρα?
Που είναι? Και τι ώρα?
ναιΌταν λες Βάσια ποια εννοείς? Που ήταν με τη νίκη συνέταιροι?
απο που την ξερεις την δεσποινα τοτε αφου δεν εχεις ξαναπαει
προφανως με καποια αλλη δεσποινα την μπερδευεις
δοκιμάσαμε και μείναμε με την όρεξη !