Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
περασμα σημερα απο βασια ειχε μονο σαυρες.δαφνη μαριανα και δεσποινα.η τελευταια ειναι αναλογος τα γουστα παιχτη.για εμενα ειναι σαυρα παντως.

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Αν κατάλαβα καλά η Δέσποινα είναι στο "Μάκης αντιστρές"? εάν ναι το αντιστρές ανήκει στα free ή στα prive? παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το φως μου γιατί θα τυφλωθώ από την πολύ μαλακία!

Λέγοντας μαλακία θυμήθηκα την τελευταία επίσκεψη στο crystal. εκεί μέσα βρήκα την γνωστή σε όλους ζουμερή Αλεξία την στεγνή Αρετή και την ψιλοστεγνή Νεφέλη. Πήρα την Νεφέλη η οποία είναι ενα ψηλό αδύνατο κοριτσάκι ομορφούτσικο που κάνει ένα καλούτσικο μασάζ με μία ερεθιστική μαλακία. Αυτά ώς εδώ γιατι από την πολύ μαλακία άρχισα να μην βλέπω απο το ένα μάτι. θα ξανα-αναφέρω ότι αν η Νεφέλη το έδινε θα έκανε ουρά έξω απο το όποιο μαγαζί βρισκόταν. βέβαια όπως λέει και ένας φίλος μου στην Θεσσαλονίκη αν το έδινε και ο Κουασιμόδος θα έκανε ουρά. τες πα. κόστος 30+20.

ΥΓ Αρετή δοκίμασε κανείς?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Αν κατάλαβα καλά η Δέσποινα είναι στο "Μάκης αντιστρές"? εάν ναι το αντιστρές ανήκει στα free ή στα prive? παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το φως μου γιατί θα τυφλωθώ από την πολύ μαλακία!
απο που την ξερεις την δεσποινα τοτε αφου δεν εχεις ξαναπαει

προφανως με καποια αλλη δεσποινα την μπερδευεις

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.990
Πόντοι
1.056

Λέγοντας μαλακία θυμήθηκα την τελευταία επίσκεψη στο crystal. εκεί μέσα βρήκα την γνωστή σε όλους ζουμερή Αλεξία την στεγνή Αρετή και την ψιλοστεγνή Νεφέλη. Πήρα την Νεφέλη η οποία είναι ενα ψηλό αδύνατο κοριτσάκι ομορφούτσικο που κάνει ένα καλούτσικο μασάζ με μία ερεθιστική μαλακία. Αυτά ώς εδώ γιατι από την πολύ μαλακία άρχισα να μην βλέπω απο το ένα μάτι. θα ξανα-αναφέρω ότι αν η Νεφέλη το έδινε θα έκανε ουρά έξω απο το όποιο μαγαζί βρισκόταν. βέβαια όπως λέει και ένας φίλος μου στην Θεσσαλονίκη αν το έδινε και ο Κουασιμόδος θα έκανε ουρά. τες πα. κόστος 30+20.

Όταν είχε πρωτοξεκινήσει δεν έκανε εκτόνωση και το "μασάζ" ήταν λίγο πιο απαλό από χάδι οπότε από τότε σταμπαρίστηκε με μαύρο.
Δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι

Μηλιάδης

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
60
Πόντοι
0
Καινουριες αφηξεις στο μαγαζι, Ευη 22χρ ,Ριτα 30χρ και βεβαια οι παλιες Νανα,Πασχαλινα,Στελλα και Αννα, και αναμενονται και αλλες καινουριες! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!! :erection: :tits2: :knockinb:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.174
Πόντοι
34.538
Πέρασμα από ζεσι σπα παρούσες Έλενα και Βλάνταν πέρασμα με Βλάνταν πολύ δεκτηκη σε όλα με γκαβλωσε παρά πολύ ωραία η κοπέλα μπράβο
[/quote
Πέρασμα από ζεσι σπα παρούσες Έλενα και Βλάνταν πέρασμα με Βλάνταν πολύ δεκτηκη σε όλα με γκαβλωσε παρά πολύ ωραία η κοπέλα μπράβο
Αυτη?

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0

δοκιμάσαμε και μείναμε με την όρεξη !

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
περασμα σημερα απο βασια ειχε μονο σαυρες.δαφνη μαριανα και δεσποινα.η τελευταια ειναι αναλογος τα γουστα παιχτη.για εμενα ειναι σαυρα παντως.
Όταν λες Βάσια ποια εννοείς? Που ήταν με τη νίκη συνέταιροι?

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
απο που την ξερεις την δεσποινα τοτε αφου δεν εχεις ξαναπαει

προφανως με καποια αλλη δεσποινα την μπερδευεις

Μπορεί!!! Εγώ θυμάμαι μια Δέσποινα κρητικάκι που έχει και την προφορά. Εμφανιζόταν κάποτε στην καλιδοπούλου στην Ελένη. πάνε και 4-5 χρόνια από τότε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom