championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Από ό,τι κατάλαβα Η Νάντια δουλεύει ακόμη αλλά όχι στάνταρ μέρες και ώρες. Δεν την έχω δει τις 3 φορές που πήγα. Επομ2θα χρειαστεί να πάρεις τηλέφωνο
Ειναι βαριά κορμιά η νέες αφίξεις στον μηλιαδη
Ευχαριστώ φίλε
πήρα τηλέφωνο και μου είπανε και για μια Ελένη ξέρει κανένας πως είναι εμφάνισιακα
130 συνολο δλδ??? και πιπα με προφυλακτικοθελει 80 για φουλ +50 για μασαζ σε ολο το σωμα..
καπου κοντα στην Σινδο...
σαν ναρκομανείς μου ακουγότανε...
130 συνολο δλδ??? και πιπα με προφυλακτικο
συν 15 ευρω βενζινη να πας παιζει ναναι κ τζανκι
κανενα θετικο εχει το μωρο
τι ωρα να περασω να παμε να το δουμεφαινεται ωραίο καριολακι
Οντος μαστουρι ακουγετε αλλα αν ειναι καλο στις υπηρεσιες της κλαιντι ωρα να περασω να παμε να το δουμε
Οντος μαστουρι ακουγετε αλλα αν ειναι καλο στις υπηρεσιες της κλαιν
Μαστουρι είπα τυπε Οχι πρεζάκιπρεζακι και μπαμπατσικο λιγο δυσκολα...αλλα ποτε δεν ξες...μακαρι να ειναι τιμιο
Ναι ρε τυπε ενταξει τι σε ειπαμε...Μαστουρι είπα τυπε Οχι πρεζάκι
οι φωτογραφίες της αγγελίας που έβαλες παραπέμπουν σε άντρα..καλησπερα αλανια...
Εχει γραφτει κατι για την συγκεκριμενη?
ψηνομαι για ενα κασκαντεριλικι αλλα αν υπαρχει καλυτερη προταση για χωρο μου,ειναι δεκτη.
το ανάφερα έτσι χωρίς διάθεση κριτικης ,μπορεί να κάνω λάθος..Μιλησα....γυναικεια ξενοφωνη φωνη...
Να επεσα τοσο εξω?
Θέλω την άποψή σας για κάτι...
πρόσφατα Είμαι σε ένα πριβέ μαγαζί.
περίμενα να αδειάσει η δωμάτιο και βλέπω ότι διακόπηκε στην αρχή του το προηγούμενο ραντεβού και η κοπέλα βγήκε εμφανώς ενοχλημένη.
Ο πελάτης ήταν ένας σχετικά ευτραφής συμπαθής κύριος ο οποίος αποχώρησε από το δωμάτιο στο οποίο Μπήκα εγω σε λίγο αφού το αέρισαν.
Είναι αλήθεια ότι το δωμάτιο ακόμα 0είχε μία απίστευτη οσμή από από ιδρώτα και όταν ρώτησα γιατί ακυρώθηκε το ραντεβού η κοπέλα μου είπε ότι η συνάδελφός της Δεν άντεξε αυτή την οσμή του σώματος.
θέλω τη γνώμη σας επί τούτου...
Δεν νομίζετε ότι είναι σωστό και πρέπον να είμαστε καθαροί σαν πελάτες?
Το ότι πληρώνουμε 5 10 20 50 ευρώ δεν σημαίνει ότι μία κοπέλα είναι υποχρεωμένη να δεχτεί τη βρωμιά μας.
Σκεφτείτε να γίνει το αντίστροφο δηλαδή να πάμε εμείς σαν πελάτες και να έρθει η κοπέλα και να μυρίζει...
Σεβόμαστε για να μας σέβονται σε όλους τους τομείς στη ζωή μας...
δεν έχει σημασία το μαγαζί και για αυτό δεν το αναφέρω