Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (8 μέλη και 49 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Οκ καλά έκανε η κοπέλα που βγήκε αλλά να πούμε και όλη την αλήθεια υπάρχουν αρκετές κοπέλες που δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής........Κι εγώ έχω μυρίσει τον ιδρώτα από δύο κοπέλες, μια στο ντάμες παλιότερα την εποχή που ήταν μπότσαρη μύριζε ο κώλος της πολύ άσχημα σε φάση να προσπαθώ να τελειώσω όσο μπορώ πιο γρήγορα για να φύγω από το δωμάτιο.......και φυσικά δεν ξαναπήγα...........Επίσης όταν τις γλύφουμε στο στήθος ποια κοπέλα κάνει μπάνιο πριν τον επόμενο πελάτη........?? Σας το λέω εγώ ΚΑΜΙΑ! Τι χρωστάει ο άλλος να γλύφει εκεί που έγλυφε ο προηγούμενος....? Ξέρω, το ποστ μου θα μείνει ασχολίαστο όπως αρκετά προηγούμενα επειδή είμαι νέο μέλος......Πάντως εγώ αυτό που είχα να πω το είπα...............

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
Οκ καλά έκανε η κοπέλα που βγήκε αλλά να πούμε και όλη την αλήθεια υπάρχουν αρκετές κοπέλες που δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής........Κι εγώ έχω μυρίσει τον ιδρώτα από δύο κοπέλες, μια στο ντάμες παλιότερα την εποχή που ήταν μπότσαρη μύριζε ο κώλος της πολύ άσχημα σε φάση να προσπαθώ να τελειώσω όσο μπορώ πιο γρήγορα για να φύγω από το δωμάτιο.......και φυσικά δεν ξαναπήγα...........Επίσης όταν τις γλύφουμε στο στήθος ποια κοπέλα κάνει μπάνιο πριν τον επόμενο πελάτη........?? Σας το λέω εγώ ΚΑΜΙΑ! Τι χρωστάει ο άλλος να γλύφει εκεί που έγλυφε ο προηγούμενος....? Ξέρω, το ποστ μου θα μείνει ασχολίαστο όπως αρκετά προηγούμενα επειδή είμαι νέο μέλος......Πάντως εγώ αυτό που είχα να πω το είπα...............
        και πολύ καλά τα λες φίλε Αλεξη

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Ετσι είναι αλλά ρίχνεις στο τραπέζι το θέμα του επαγγελματισμού.Που τι επαγγελματισμό να βρεις σε τέτοια μέρη ρε συ?Το 85% είναι αρπαχτούλες .Τελευταία φορά γευτηκα μια έντονη καπνιλα στα βυζια πολύ γνωστης και πολυαναφερομενης busty κοπελιτσας.ας μην πουμε ονομα-μη θεωρηθεί και σκόπιμη δυσφύμιση.Αλλα ακομα προσπαθω να το ξεχασω.Τερμα αρπαχτικά.

Cavlman

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Πέρασμα από Κρίσταλ, μπήκα με Αρετή.. μέτριο μασαζ, και λιγη εμπειρία πεομαλαξης.. όμως τις βυζαρες της τις χάρηκα.. 3αρι+ φυσικό για ισπανικό το οποίο πρότεινα 2-3 φορες αλλά αρνήθηκε! Επίσης δεκτική να μάθει να τον παίζει, της έκανα λίγο μάθημα!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Ευχαριστώ Αντώνη........

Salkford η λέξη επαγγελματισμός απουσιάζει παντελώς από τα μασατζίδικα....... Μας κοροϊδεύουν και μας περιγελούν όλες................Πολλές είναι οι βρωμιάρες αλλά κανείς δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα......

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Πέρασμα από Κρίσταλ, μπήκα με Αρετή.. μέτριο μασαζ, και λιγη εμπειρία πεομαλαξης.. όμως τις βυζαρες της τις χάρηκα.. 3αρι+ φυσικό για ισπανικό το οποίο πρότεινα 2-3 φορες αλλά αρνήθηκε! Επίσης δεκτική να μάθει να τον παίζει, της έκανα λίγο μάθημα!
μπηκε και η αρετη στο παιχνιδι μεχρι τωρα δεν εκανε εκτονωση

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
λίγο βρωμιά προσθέτει στην καλτιλα της φάσης..σαν τα βρώμικα τα πιτογυρα..( αστειεύομαι)

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Όπως είπε και ο μαρκήσιος ντε Σαντ ο κωλος πρέπει να μυρίζει κωλο (μερακλής μαρκήσιος)

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1

Φαντασου τωρα και τι χρωσταει ο αλλος να γλυφει εκει που εκανε  :boobies: ισπανικο και εχυσε  :tits: :cum: ο προηγουμενος... Ετσι για να μην μεινει ασχολιαστο το ποστ σου.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.234
Πόντοι
206
Φαντασου τωρα και τι χρωσταει ο αλλος να γλυφει εκει που εκανε  :boobies: ισπανικο και εχυσε  :tits: :cum: ο προηγουμενος... Ετσι για να μην μεινει ασχολιαστο το ποστ σου.
Τώρα που το λες θυμήθηκα μια άλλη φορά στο ντάμες όταν σε φάση βυζολειχίας η γκόμενα μύριζε σπέρμα........Δε με χάλασε εκείνη την ώρα αλλά από θέμα υγιεινής είναι απαράδεκτο...........Όσο για τη busty κοπελιά που αναφέρθηκε πιο πάνω...κατάλαβα μάλλον ποια εννοεί ο Salkford.....Μια που είχε 15-20 ραντεβού τη μέρα και τώρα έχει σταματήσει τη δουλειά....?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Για αυτο ακριβώς το λογο με εξεπληξε θετικα το γεγονός οτι η κοπελα που διαλεξα για πρόγραμμα ενώ ημουν ο πρωτος πελατης εκεινη την μερα εκανε ντουζ και πριν και μόλις τελειωσαμε στο δωμάτιο μπροστά μου.Η συγκεκριμενη κοπελα ηταν η Μαρια στο Ζεσι σπα.

MrJohn70

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
6
Πόντοι
0
Για αυτο ακριβώς το λογο με εξεπληξε θετικα το γεγονός οτι η κοπελα που διαλεξα για πρόγραμμα ενώ ημουν ο πρωτος πελατης εκεινη την μερα εκανε ντουζ και πριν και μόλις τελειωσαμε στο δωμάτιο μπροστά μου.Η συγκεκριμενη κοπελα ηταν η Μαρια στο Ζεσι σπα.
Είναι απο τις ελάχιστες που το κάνουν αυτό. Εμένα τουλάχιστον δεν μου ετυχε. Λεω να παω στο crystal. Την προηγούμενη φορά εφαγα πετσέτα από την Νάντια. Να εξηγηθώ απο την αρχή οτι θέλω γυμνός και εκτόνωση νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Τι λέτε;

JOHNY7575

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, ξέρει κανείς σας που βρίσκεται η Βίκυ που δούλευε elit spa Καραμανλη 60 πριν 2 χρόνια?

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Τώρα που το λες θυμήθηκα μια άλλη φορά στο ντάμες όταν σε φάση βυζολειχίας η γκόμενα μύριζε σπέρμα........Δε με χάλασε εκείνη την ώρα αλλά από θέμα υγιεινής είναι απαράδεκτο...........Όσο για τη busty κοπελιά που αναφέρθηκε πιο πάνω...κατάλαβα μάλλον ποια εννοεί ο Salkford.....Μια που είχε 15-20 ραντεβού τη μέρα και τώρα έχει σταματήσει τη δουλειά....?
εμπειρίες,  σε αντίστοιχη φάση βυζοχειλιας να μυρίζεις  τη πλαστικιλα του προφυλακτικού.  Σημειωτέον όχι σε στούντιο η σε κοκκινοφωτακια σε πριβεμαγαζα. Αυτά έχει το επάγγελμα,  kinder έκπληξη,  ανοίγεις μυρίζεις απογειωνεσε...

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
εμπειρίες,  σε αντίστοιχη φάση βυζοχειλιας να μυρίζεις  τη πλαστικιλα του προφυλακτικού.  Σημειωτέον όχι σε στούντιο η σε κοκκινοφωτακια σε πριβεμαγαζα. Αυτά έχει το επάγγελμα,  kinder έκπληξη,  ανοίγεις μυρίζεις απογειωνεσε...
ωραίες φάσεις, αυτά μένουν..

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
καλησπερα αλανια...
Εχει γραφτει κατι για την συγκεκριμενη?

ψηνομαι για ενα κασκαντεριλικι αλλα αν υπαρχει καλυτερη προταση για χωρο μου,ειναι δεκτη.
Αμ... είσαι πραγματικά ΘΕΟΧΑΖΟΣ. Άβυζη και στεγνή γκόμενα για body to body (όπως λέει);
Εντάξει ρε μεγάλε είπαμε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
εμενα παλι οι φωτο με κανουν για αγορακι κ μαλιστα προχωρημενης ηλικιας

γκουγκλαρεται μια το τηλ να δειτε τι βγαζει

debatelaw1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Ε πες μας βρε χρυσόστομε γιατί έμεινες με την όρεξη να ξέρουμε να μην πάρουμε!
αν και δυσκολευομαι πολυ με τα ονοματα, νομιζω εχει γραφτει κατ΄επαναληψη οτι η Αρετη δεν...οι υπολοιπες ναι

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλή εβδομάδα στην παρέα!
Πέρασα απο Vana Spa τις προηγούμενες μέρες. 5 κορίτσια στο μαγαζί. Πέρασα με Ελένη την πιο μεγάλη ηλικιακά.
Καλή μέσα στο δωμάτιο, χαδάκια απλά και αρκετά καλό το τελείωμα. 30+20 η ταρίφα.
Το γέλιο έπεσε όταν στην "παρουσίαση του προγράμματος", μου είπε οτι με 30€ παραπάνω, βγάζει και τα ρούχα της.
Το ξαναλέω. Με ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Δηλαδή, τι? Ούτε με ΠΑΣΟΚ τέτοια προσφορά.
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι οτι έχει και extra κιλάκια.. Περί ορέξεως μεν, γάμησέ τα δε!

Επειδή θα ξανακινηθώ προς δυτικά, ξέρει κανείς τι παίζει από κοπέλες στο Venus Spa Μοναστηρίου?

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom