Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
754
Πόντοι
531
Τελικά η Αλεξάνδρου δουλεύει πουθενά;

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Κάτω από το Crystal, πάντως, βλέπω να σχηματίζονται ουρές! Έστω κι από περιέργεια!

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Σε οσους απο τους συναθλητες αρεσει η Μαρια μπορείτε να πατε να την απολαυσετε απο κοντα.Περα απο γυναίκαρα ειναι και καλο παιδι καθόλου σνομπ.Και το μαγαζι είναι καλο και αυτό.Βρίσκεται ακριβως στην στροφή Μετεωρων.
να πάμε να πάρουμε αυτόγραφο και να βγούμε σελφι να την ανεβάσουμε στο ινσταγκραμ

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Εκτός από Νεφέλη και Αλεξία ποιες 'άλλες αξίζουν στο Κρίσταλ;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.109
Πόντοι
736
Σε οσους απο τους συναθλητες αρεσει η Μαρια μπορείτε να πατε να την απολαυσετε απο κοντα.Περα απο γυναίκαρα ειναι και καλο παιδι καθόλου σνομπ.Και το μαγαζι είναι καλο και αυτό.Βρίσκεται ακριβως στην στροφή Μετεωρων.
ωραια διαφημιση

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Έπειτα από 3-4 αποτυχημένες προσπάθειες, κατάφερα - επιτέλους - να βρεθώ στο Crystal. Παρούσες η πληθωρική Αλεξία και η καμπυλάτη Ελένη. Καθώς η Αλεξία είχε ήδη προγραμματισμένο ραντεβού, πέρασα με την Ελένη. Φορούσε κι ένα μαύρο κολλητό φόρεμα που τόνιζε την... πίσω κίνηση, οπότε πέρασα μέσα. Το γνωστό, 30+20.
Δεν το μετάνιωσα. Μασάζ όχι κάτι τρομερό, αλλά όχι και πασάλειμμα. Εκεί που της έλεγα πατούσε και με περισσότερη δύναμη, διαφορετικά έτριβε νορμάλ, χαλαρωτικά.
Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισα να... επιτίθεμαι, χωρίς υπερβολές και πάντα με τρυφερότητα - κύριος γαρ. Δεν άκουσα ούτε μα ούτε μου.
Καλή και προσεκτική περιποίηση και στα επίμαχο σημείο.
Γενικότερα, για πρώτη φορά, έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις - κίνητρο για να πάω εκ νέου.
Στα συν το καυτό νερό στο ντουζ, στα πλην (για μερικούς) το σχετικό μικρό δωμάτιο. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για κάποιους. Καλή χρονιά και πάλι.

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Επειδή πολλά γράφονται για το κρισταλ και την Αλεξάνδρου. Στο εν λόγω καταστήματα σε ρόλο υπεύθυνης είναι η χοντρουλα Εβελινα πρώην Μεταξα. Αυτή παλαιότερα όταν το έδινε κιόλας έλεγε ότι κανει παρέα με την Αλεξάνδρου. Το να πήγε στην αρχή του μαγαζιού για να καθόμαστε όλοι οι μαλακες και να συζητάμε και να τους κάνουμε τζάμπα διαφήμιση είναι λογικό. Επίσης μπορεί να έχει και άλλες σχέσεις με το μαγαζί που δεν νομίζω να μας ενδιαφέρουν.

Τώρα στα του μαγαζιού είναι ακόμα ένα φραπεδαδικο που έχει εκμεταλλευτεί την κατάσταση της πόλης. Τώρα εάν βγάζουν και κανένα ρούχο χωρίς λεφτά, δεν τους κανει αυτομάτως και value for money μην τρελαθούμε!

Οι δουλειές πάντως είναι πεσμένες, εάν σκεφτείτε ότι διαφήμιζαν το διπλό μασάζ στα 40€ από 60€. Από μένα είναι όχι πάντως, όσο δεν κάνουν κάτι να έχει και φουλ...

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Επίσκεψη στο νέο χώρο του Νταμες Μεταξα στα ανατολικά, κοντά στο γήπεδο του Άρεως...

Τις πέτυχα στο κλείσιμο και παρούσες ήταν η γεματουλα Ρανια που ήταν και στην Τσιμισκη, αλλά και η γνωστή από το Αμαρυλλίς. Θυμούμενος τις υπηρεσίες ξεπετάς που έκανε η μαντάμ στο Αμαρυλλίς και την προσπάθεια της να με βάλει στο δωμάτιο για παρτουζα, φοβηθήκατε ότι θα κλάψω τα 90€ που ζήτησε και έτσι αποχώρησα!

Άννα, όταν οι άλλοι πουλάνε μαλακια με 50€, εσυ με 70€ το φουλ θα έπρεπε να μαζεύεις όλο το χρήμα, ο λόγος που δεν συμβαίνει αυτό είναι ότι έχεις βάλει ένα όριο στον χρόνο για να κρατήσεις πελάτες. Μην περιμένεις άνθρωπος να δώσει 70-80 € για 25 λεπτά και να σε ξανά προτιμήσει

pandesign4

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
45
Πόντοι
0
απανταω στα παιδια που εστειλαν πμ,γιατι ειμαι νεο μελος.
για το νουρου που εκανα.
εκτονωνεσαι μονος σου ,η κοπελα απλα κανει μασαζ,δεν αναλαμβανει.
εσυ γυμνος και η κοπελα αναλογα με μαγιο Η χωρις.μονη της το αποφασιζει

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Τελικά από ότι κατάλαβα δεν παίζει Αλεξάνδρου για κρυσταλ.. κρίμα.. κουκλάρα.. επιπέδου λαζοπουλου ίνας.. έργα τέχνης..

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Γυναικαρα τυπε ειναι αλλα το καλο παιδι και το οχι σνομπ που το ειδες στον υπνο σου?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Γυναικαρα τυπε ειναι αλλα το καλο παιδι και το οχι σνομπ που το ειδες στον υπνο σου?
Αδερφε δεν ξερω αν την ειδες απο κοντα εγω έτυχε να καθησω τουλάχιστον τρεις φορές μαζι της μονοι μας στο μαγαζι μου και να τα πούμε προσωπικα.Απο εκει σχηματισα την γνωμη και απο το σεβασμό που μου έδειχνε και οχι απο το χώρο της δουλειας.Οσο για το αν το ειδα στον υπνο μου σε πληροφορω οτι την ωρα που οι περισσότεροι κοιμουνται εγω δουλευω.Τώρα αν εσυ έτυχε να την γνωρισεις στην δουλειά της και να σου φανει σνομπ γνώμη σου.Δεν εχω την απαιτηση να συμφωνησεις με την γνώμη μου.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Επίσκεψη στο νέο χώρο του Νταμες Μεταξα στα ανατολικά, κοντά στο γήπεδο του Άρεως...

Τις πέτυχα στο κλείσιμο και παρούσες ήταν η γεματουλα Ρανια που ήταν και στην Τσιμισκη, αλλά και η γνωστή από το Αμαρυλλίς. Θυμούμενος τις υπηρεσίες ξεπετάς που έκανε η μαντάμ στο Αμαρυλλίς και την προσπάθεια της να με βάλει στο δωμάτιο για παρτουζα, φοβηθήκατε ότι θα κλάψω τα 90€ που ζήτησε και έτσι αποχώρησα!

Άννα, όταν οι άλλοι πουλάνε μαλακια με 50€, εσυ με 70€ το φουλ θα έπρεπε να μαζεύεις όλο το χρήμα, ο λόγος που δεν συμβαίνει αυτό είναι ότι έχεις βάλει ένα όριο στον χρόνο για να κρατήσεις πελάτες. Μην περιμένεις άνθρωπος να δώσει 70-80 € για 25 λεπτά και να σε ξανά προτιμήσει
Αυτος ακριβως ειναι ο λογος που εχω πανω απο μισο χρονο στο εν λογο μαγαζι.Και ουτε πρόκειται να παω αν δεν αλαξει η κατάσταση.

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
ένας εκατομορυχιούχος θέλει να παντρευτεί μια πορνοστάρ..περίεργο..

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
σόρυ λάθος έκανα..δε λέει ότι θελει να την παντρευτεί..απλά λέει ότι τα έχουν..

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
παντως ενώ είναι πολύ όμορφη, νομίζω είναι πολύ αδύνατη..με 5-10 κιλά πάνω  θα ήταν τέλεια..παστούλες και προφιτερόλ ενδείκνυνται για την περίπτωση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom