nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 754
- Πόντοι
- 531
Τελικά η Αλεξάνδρου δουλεύει πουθενά;
λαϊκό προσκύνημαΚάτω από το Crystal, πάντως, βλέπω να σχηματίζονται ουρές! Έστω κι από περιέργεια!
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!
να πάμε να πάρουμε αυτόγραφο και να βγούμε σελφι να την ανεβάσουμε στο ινσταγκραμΣε οσους απο τους συναθλητες αρεσει η Μαρια μπορείτε να πατε να την απολαυσετε απο κοντα.Περα απο γυναίκαρα ειναι και καλο παιδι καθόλου σνομπ.Και το μαγαζι είναι καλο και αυτό.Βρίσκεται ακριβως στην στροφή Μετεωρων.
ωραια διαφημισηΣε οσους απο τους συναθλητες αρεσει η Μαρια μπορείτε να πατε να την απολαυσετε απο κοντα.Περα απο γυναίκαρα ειναι και καλο παιδι καθόλου σνομπ.Και το μαγαζι είναι καλο και αυτό.Βρίσκεται ακριβως στην στροφή Μετεωρων.
Γυναικαρα τυπε ειναι αλλα το καλο παιδι και το οχι σνομπ που το ειδες στον υπνο σου?Σε οσους απο τους συναθλητες αρεσει η Μαρια μπορείτε να πατε να την απολαυσετε απο κοντα.Περα απο γυναίκαρα ειναι και καλο παιδι καθόλου σνομπ.Και το μαγαζι είναι καλο και αυτό.Βρίσκεται ακριβως στην στροφή Μετεωρων.
Αδερφε δεν ξερω αν την ειδες απο κοντα εγω έτυχε να καθησω τουλάχιστον τρεις φορές μαζι της μονοι μας στο μαγαζι μου και να τα πούμε προσωπικα.Απο εκει σχηματισα την γνωμη και απο το σεβασμό που μου έδειχνε και οχι απο το χώρο της δουλειας.Οσο για το αν το ειδα στον υπνο μου σε πληροφορω οτι την ωρα που οι περισσότεροι κοιμουνται εγω δουλευω.Τώρα αν εσυ έτυχε να την γνωρισεις στην δουλειά της και να σου φανει σνομπ γνώμη σου.Δεν εχω την απαιτηση να συμφωνησεις με την γνώμη μου.Γυναικαρα τυπε ειναι αλλα το καλο παιδι και το οχι σνομπ που το ειδες στον υπνο σου?
Αυτος ακριβως ειναι ο λογος που εχω πανω απο μισο χρονο στο εν λογο μαγαζι.Και ουτε πρόκειται να παω αν δεν αλαξει η κατάσταση.Επίσκεψη στο νέο χώρο του Νταμες Μεταξα στα ανατολικά, κοντά στο γήπεδο του Άρεως...
Τις πέτυχα στο κλείσιμο και παρούσες ήταν η γεματουλα Ρανια που ήταν και στην Τσιμισκη, αλλά και η γνωστή από το Αμαρυλλίς. Θυμούμενος τις υπηρεσίες ξεπετάς που έκανε η μαντάμ στο Αμαρυλλίς και την προσπάθεια της να με βάλει στο δωμάτιο για παρτουζα, φοβηθήκατε ότι θα κλάψω τα 90€ που ζήτησε και έτσι αποχώρησα!
Άννα, όταν οι άλλοι πουλάνε μαλακια με 50€, εσυ με 70€ το φουλ θα έπρεπε να μαζεύεις όλο το χρήμα, ο λόγος που δεν συμβαίνει αυτό είναι ότι έχεις βάλει ένα όριο στον χρόνο για να κρατήσεις πελάτες. Μην περιμένεις άνθρωπος να δώσει 70-80 € για 25 λεπτά και να σε ξανά προτιμήσει
Μεγαλειοτατε στο μαγαζι δουλεύουν κάποιοι γνωστοί μου και θελω να το βοηθησω.Αφιλοκερδος παντα.ωραια διαφημιση