giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Μαγκες για τη Νατασα στο Venus Spa γνωριζουμε τιποτα????
ναι ότι είναι μ....αρος αλλά μέχρι εκτόνωση τίποτε περισσότεροΜαγκες για τη Νατασα στο Venus Spa γνωριζουμε τιποτα????
Στο crystal τυπε δεν εχω ιδεα τη κανει οταν ηταν αλλου το εδινε κανονικοταταΔηλαδή έκανε η Αλεξάνδρου πρόγραμμα για πες το μου κι αυτό.
Στ αρχιδια μας ποιος πιστευει και ποιος οχι το θεμα ειναι οτι τουλαχιστον μεχρι περισυ το εδινεκ πριν 2/3 χρόνια λίγο πριν κλείσει το edelweiss ήταν με την κολλητή της
Τώρα αν δε πιστεύουν κάποιοι είναι βαθιά νυχτωμένοι προφανώς κ λένε ότι ναναι
με διχιλιαρο περνεις το μισό Κίεβο.. πάντως αν η τύπισσα πάει κρυσταλ θα πάω να δοκιμάσω το μασάζ της..ντιπ τισσου θέλω να μου κάνει..το οτι ασχολειτε, ασχολειτε.
απλα δεν θα το μαθει κανεις εαν δεν εχει να πεταξει κανενα 2000€...μπορει και παραπανω..!!!
Λοιπον φίλοι μου χθες πήγα Elina Kaza (αυτό ειναι και το fb της) και έπαθα πλάκα. Η κοπελιά, τι κοπελιά ΜΟΝΤΕΛΟ μιλάμε ,με περίμενε στο δωμάτιο. Εκθαμβωτική, ψηλή, όμορφη, στήθος super πολύ καλοφτιαγμένο. Φυσικά μη φανταστείτε τίποτα απλό diva λέμε ρε παίδες. Και μια εξήγηση : Γράφουν εδώ ότι δε θέλουν διαφήμιση και τέτοια. Μα δε με νοιάζει. Δε με ενδιαφέρουν τα μαγαζιά . Τους συναγωνιστές ενημερώνω και έχω δικαίωμα. Γι αυτό είμαστε εδώ. Ήρθε μου είπαν από Αθήνα και σε 2-3 μέρες φεύγει.
η Μαρια Αλεξανδρου ειναι
Δεν υπάρχει περίπτωση ρε παιδιά να πάει κρυσταλ και να κάνει μασάζ ας προσγηωθουμε λίγο. Οκ σίγουρα κάνει βίζιτες αλλά θέλει τουλάχιστον 2000 όπως είπε πιο πάνω ο φίλος
Τιποτα για τη κατερινα τη Αρετσου γνωριζουμε??εχω να παω κααν χρονο
το 2000 δεν παίζει με τίποτα.. αλλά κι εγώ το βλέπω δύσκολο να ήρθε από Αθήνα για να δουλέψει τριήμερο στο κρυσταλ.. εκτός αν έχει άλλες υποχρεώσεις κι είπε να τα συνδυάσει..Δεν υπάρχει περίπτωση ρε παιδιά να πάει κρυσταλ και να κάνει μασάζ ας προσγηωθουμε λίγο. Οκ σίγουρα κάνει βίζιτες αλλά θέλει τουλάχιστον 2000 όπως είπε πιο πάνω ο φίλος
βαρέθηκα να το δω όλο.. λίγο που είδα έλεγε ότι θα πάει σορβαιβορ και ότι θα της λείψει το σεξ και ότι με τον δικό της που θα είναι στην αντίπαλη ομάδα θα συναντιούνται κρυφά για σεξακι.. βαθυστόχαστα θέματα..Το βιντεο το ειδε κανεις? Η τυπισσα το παιζει οτι δεν ξερει τιποτα και λεει οτι ειναι εγκυος.
Πριν λιγα λεπτα και ενώ ειμαι στο μαγαζι μου και διαβαζω τα σχολια σας με θεμα την Μαρια Αλεξανδρου σκαει μυτη στο μαγαζι η ιδια η Μαρια μαζι με μια φιλη της.Ειχε γυρω στα δυο χρονια να έρθει στο μαγαζι μου.Μήπως να παιξω κανενα Τζοκερ.το 2000 δεν παίζει με τίποτα.. αλλά κι εγώ το βλέπω δύσκολο να ήρθε από Αθήνα για να δουλέψει τριήμερο στο κρυσταλ.. εκτός αν έχει άλλες υποχρεώσεις κι είπε να τα συνδυάσει..