Giannis_Staf
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
σωστοςΌλοι να κάνουμε εμπάργκο τώρα πρπει να αλλάξει αυτή η παρακμή μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας
σωστοςΌλοι να κάνουμε εμπάργκο τώρα πρπει να αλλάξει αυτή η παρακμή μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας
Φιλοι μου σωστά τα λέτε όλοι αλλα δυστύχως δεν ιδρονει το αυτακι τους.Δυσκολο να υπάρξουν μασατζιδικα που να έχεις αρκετες επιλογες σε κοπελες μικρες εμφανισημες και με καλες υπηρεσιες και σε νορμαλ τιμες.Όλοι να κάνουμε εμπάργκο τώρα πρπει να αλλάξει αυτή η παρακμή μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας
σχεδόν εξωπραγματικό αυτό που περιγράφεις ΧυσεαΦιλοι μου σωστά τα λέτε όλοι αλλα δυστύχως δεν ιδρονει το αυτακι τους.Δυσκολο να υπάρξουν μασατζιδικα που να έχεις αρκετες επιλογες σε κοπελες μικρες εμφανισημες και με καλες υπηρεσιες και σε νορμαλ τιμες.
Το μικρές επιθυμητο μεν αλλά οχι αναγκαίο αγαπητέ.Φιλοι μου σωστά τα λέτε όλοι αλλα δυστύχως δεν ιδρονει το αυτακι τους.Δυσκολο να υπάρξουν μασατζιδικα που να έχεις αρκετες επιλογες σε κοπελες μικρες εμφανισημες και με καλες υπηρεσιες και σε νορμαλ τιμες.
Θα έπρεπε να ειναι όμως το αυτονόητο. Δεν περιγραφω αλλο....σχεδόν εξωπραγματικό αυτό που περιγράφεις Χυσεα
συμφωνώΘα έπρεπε να ειναι όμως το αυτονόητο. Δεν περιγραφω αλλο....
Το θέμα είνα ότι σκάμε ένα 50άρικο στα πιο πολλα μόνο και μόνο για ένα φραπέ, το οποίο στις μέρες μας δεν βγαίνει εύκολα και οι πιο πολλές από αυτές μας κοροϊδεύουν με τις πρακτικές τους για μασάζ του κώλου, και όχι κυριολεκτικά πάντα! Ύφος μπλαζέ, καμία διάθεση, τακτική 'άντε να τελειώνουμε', κουβέντες με το σταγονόμετρο, κλέψιμο στο χρόνο, εξτρά να βγάλει ρούχα, εξτρά να πιάσεις στήθος ή κώλο, κλπ κλπ...Φιλοι μου σωστά τα λέτε όλοι αλλα δυστύχως δεν ιδρονει το αυτακι τους.Δυσκολο να υπάρξουν μασατζιδικα που να έχεις αρκετες επιλογες σε κοπελες μικρες εμφανισημες και με καλες υπηρεσιες και σε νορμαλ τιμες.
Πες τα καθηγητή.Συμφωνω απολυτα μαζί σου αλλα πιο εύκολα θα βγάλει ο Σπανός γενια παρα να κάνουν τα κορίτσια το αυτονόητο.Το θέμα είνα ότι σκάμε ένα 50άρικο στα πιο πολλα μόνο και μόνο για ένα φραπέ, το οποίο στις μέρες μας δεν βγαίνει εύκολα και οι πιο πολλές από αυτές μας κοροϊδεύουν με τις πρακτικές τους για μασάζ του κώλου, και όχι κυριολεκτικά πάντα! Ύφος μπλαζέ, καμία διάθεση, τακτική 'άντε να τελειώνουμε', κουβέντες με το σταγονόμετρο, κλέψιμο στο χρόνο, εξτρά να βγάλει ρούχα, εξτρά να πιάσεις στήθος ή κώλο, κλπ κλπ...
Και όλα αυτά σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται και με την συναίνεση του εκάστοτε μαγαζιού.
Για μένα η κάθε εργαζόμενη στο χώρο αυτό θα πρέπει να έχει πρώτα απ' όλα ωραία αντικειμενικά εμφάνιση και για την ώρα που είσαι στο μασαζοκρέβατο να σε κάνει να νιώθεις βασιλιάς.
Μη τρέφεται αυταπάτες.. όσο τ εργαλειο λειτουργεί θ μας βάζει σ πειρασμους.. γτ τ αλλά τ φραπεδαδικα είναι καλύτερα....;; Η δίνεις γενικό τέλος η μη τ δίνεις καθολου .. όλη η πιατσα πάνω κάτω τ ίδιο δουλευειΜαύρο τώρα όλοι στα σπα Venus και ρελαξ
εκτος της ιουλιας κανε μια περιγραφη για τις υπολοιπεςΡοστερ του αντιστρες:
Ιουλια
Ζωη
Ελλη
Λυδια
Μαρτα(UK)
Δεν θυμαμαι ονομα(UK)
Προεδρε την πηρες την Λια Λινα Πασχαλινα η μόνο ματι πηρες;Πάντως εγω σκέφτομαι για Κατια οταν παω.Πέρασμα από το jesi spa μέσα στην εβδομάδα!!!
Είχε κάτι τσουβαλες με το όνομα Κατερίνα και Στέλλα !
Μια λεπτουλα βουλγαρα με το όνομα Κάτια... με μαύρο μαλλί μακρύ κ τατουάζ στο δεξί χέρι!
Και την Λία ή Πασχαλινά... που ηταν κ το καλύτερο κομμάτι εκεινη την στιγμή!
Πριν λίγες ώρες ρωτουσα τον Αζαζελ για σενα.Ειχα καιρό να διαβασω κριτικες σου και ανησυχισα.Πέρασμα από το jesi spa μέσα στην εβδομάδα!!!
Είχε κάτι τσουβαλες με το όνομα Κατερίνα και Στέλλα !
Μια λεπτουλα βουλγαρα με το όνομα Κάτια... με μαύρο μαλλί μακρύ κ τατουάζ στο δεξί χέρι!
Και την Λία ή Πασχαλινά... που ηταν κ το καλύτερο κομμάτι εκεινη την στιγμή!