Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Seliosvv

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα στο relax δεν αξίζει καμία, στη Μαριάννα έχει κλασσικά σοφία, Γιάννα και άλλη μια γεμάτη. Ψάχνω την Φαίδρα από Μαριάννα ξέρει κανείς που πήγε?

arxidamos2019

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Like
94
Πόντοι
1
Σωστός κι εσύ Stallion. Παίζεις με τον πόνο μας. Τι να πώ; Τηλέφωνο δε ζήτησα αλλά τί να πώ;
Ντρέπομαι την ηλικία μου, τη μπουρδελο-πείρα μου, τους τόνους λάδι που έχει απορροφήσει το ταλαιπωρημένο μου κορμί. Με δυο λέξεις ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που πήγα.
εντάξει δε χάθηκε κι ο κόσμος. Έκανες ένα λάθος.αλλα αφού ξέρεις περί τίνος πρόκειται γιατί πας? Αν δεν είσαι οπαδός των υπερευσωμων γυναικών ούτε να το σκέφτεσαι. Είναι για άτομα που έχουν συγκεκριμένα γούστα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Σωστός κι εσύ Stallion. Παίζεις με τον πόνο μας. Τι να πώ; Τηλέφωνο δε ζήτησα αλλά τί να πώ;
Ντρέπομαι την ηλικία μου, τη μπουρδελο-πείρα μου, τους τόνους λάδι που έχει απορροφήσει το ταλαιπωρημένο μου κορμί. Με δυο λέξεις ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που πήγα.
χαχαχααχ νεο παιδι δε θελω να ακουω χαζα  ;)

δεν ηξερες δε ρωταγες κ εσυ τοσα χρονια στο κουρμπετι

εγω γιατι δεν ασχοληθηκα λες   :think:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
εντάξει δε χάθηκε κι ο κόσμος. Έκανες ένα λάθος.αλλα αφού ξέρεις περί τίνος πρόκειται γιατί πας? Αν δεν είσαι οπαδός των υπερευσωμων γυναικών ούτε να το σκέφτεσαι. Είναι για άτομα που έχουν συγκεκριμένα γούστα
Mea culpa !!!!!!!!!!!!!!!

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
αν δινεις βαση στις υπηρεσιες πας,αν δινεις βαση στην εμφανιση δεν πας,απλα τα πραγματα.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Δε θυμάμαι όνομα.   Ισως τζένη αλλα πραγματικά δε το θυμάμαι.  
Μέτριο ανάστημα μελαχροινή εξαιρετικά καλοσχηματισμένα πόδια βυζιά  εκτιμώ 2,5-3 κααυλοφατσα και αν κατάλαβα ελληνίδα.  
Δε μπορεί κανεις να μη την δοκίμασε.  Το fat boss μου ειπε οτι δε κλείνει μπούτι.  Καποιος ας ενημερώσει.  
Δε την πήρα γιατι δε ρισκάρω πλέον ουτε cent.  Περασα με το στανταράκι μου.  
Τη δοκίμασα εγώ φίλε μου!  Όντως Τζένη τη λένε αλλά δεν την λές και θεόμουνο και δεν έχει και ποδάρες με συνολικό ύψος 162 cm. Μιλάει ελληνικά με ξενική προφορά λόγω καταγωγής από Ιταλία!?!?
Έχει καλούτσικη συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά με τους δικούς της όρους. Ωραίο petite σωματάκι με κοιλίτσα και 2άρι στήθος. Σε κάθε περίπτωση δεν θα ξαναπροτιμηθεί. Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο που συμπέρανε οτι είναι καλύτερο να προτιμάμε τα στανταράκια μας κι όταν δοκιμάζουμε κάτι καινούριο να ενημερώνουμε!!!
Αυτή την Έρρικα την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει ή  πάλι εγω θα μπω στον κόπο να δοκιμάσω???

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Τη δοκίμασα εγώ φίλε μου!  Όντως Τζένη τη λένε αλλά δεν την λές και θεόμουνο και δεν έχει και ποδάρες με συνολικό ύψος 162 cm. Μιλάει ελληνικά με ξενική προφορά λόγω καταγωγής από Ιταλία!?!?
Έχει καλούτσικη συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά με τους δικούς της όρους. Ωραίο petite σωματάκι με κοιλίτσα και 2άρι στήθος. Σε κάθε περίπτωση δεν θα ξαναπροτιμηθεί. Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο που συμπέρανε οτι είναι καλύτερο να προτιμάμε τα στανταράκια μας κι όταν δοκιμάζουμε κάτι καινούριο να ενημερώνουμε!!!
Αυτή την Έρρικα την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει ή  πάλι εγω θα μπω στον κόπο να δοκιμάσω???
εννιά στις δέκα φορές όταν λέει πως είναι από Ιταλία πρόκειται για καταγωγή από Αλβανία...μεγάλη αλήθεια πάντως το στανταρακι που ανέφερες...όταν κάτι δουλεύει δεν το αλλάζεις...όλα τα υπόλοιπα είναι αν νιώθεις περιπετειώδης ή με άνετο πορτοφόλι!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056

Μπορεί να δηλώσει ο καθένας ποιο στανταράκι έχει για να κάνουμε ανταλλαγές στανταρακίων!!

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Χαχαχα λίγο πολύ έχουμε εκφραστεί όλοι...οπότε δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις για τον καθένα πως κινείται

MassageAddict

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
131
Πόντοι
0
Περασματα προηγουμενης βδομαδας

Βενους..παρουσες 4
Ελενη,Μαρω,Ληδα,Τζουλια..
Μου εφυγε η απορια για Ληδα..γεματουλα αλλα προσχαρη γενικα στο σαλονι..
περασμα με Μαρω..τα γνωστα 30+20 και για να βγαλει ολα τα ρουχα πλην κατω εσωρουχο ζητησε 20 ακομα..δεν τα πηρε φυσικα...
στα του μασαζ απο αλλη δυο φορες που ειχαμε κανει πριν το καλοκαιρι θεωρω οτι βελτιωθηκε στο 7/10..στα του φραπε..επιδεχεται βελτιωσης..5/10..

Βανα.. παρουσες 4
Λενα,Ρια,Ινα και μια που δεν θυμαμαι ονομα..(συγχωρηστε τους αρκετους Μαιους που κουβαλαω στην πλατη μου)
περασμα με Ινα..κι αυτο γιατι οσο καθομουν σαλονι..απο απεναντι ανοιγε ποδαρακια κι εκανε ναζακια..
στα του αγωνος..
30+30.. που περιλαμβανε ξεντυσιμο τελειως και ελευθερα πιασιματα....
μασαζ 2/10..φραπες 6/10

Ακουα..
περασμα με Ριτα που στο τηλ ηταν η διαθεσιμη για την ωρα που ζητησα..οποτε δεν ξερω τις αλλες παρουσες..
σταθερη αξια στον χωρο..
καποιες φορες με την ορεξη της ομως..
30+20 λογω ενος μικρου στραβωματος που εφαγα και δεν ηθελα ουτε να ξεντυθει..
μασαζ 8/10..φραπεδακι 7/10..

ειχα σκοπο για σταση στο crystal αλλα δεν το επιχειρισα καθοτι δεν εχω σχηματισει αποψη ακομα για το ποιες κοπελες κανουν και ποιες οχι το καφεδακι που θελουμε..και δεν ειμαστε για φωλες..
οποτε συναγωνισται ενημερωστε!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Εύγε MassageAddict αυτό θα πει ενημέρωσή όσο για τους μαηδες κ Απριλιδες όλοι πάνω κάτω εκεί βρισκόμαστε

Μεγάλη ησυχία από τα privet έπεσε Μαριάννα Εβίτα Μακης (αντιστρες) Μαρία λαδαδικα βάσια (Βαλαωρίτου)

Αν γνωρίζει κάνεις ας ενημερώσει

Υγ. Α ρε Εύα edelweiss που είσαι με τα ωραία σου κορίτσια τα φιλιά μου κάποτε μας διάβαζες δε ξέρω τώρα πάντως μας λείπεις πολύ

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056
Περασματα προηγουμενης βδομαδας

Βενους..παρουσες 4
Ελενη,Μαρω,Ληδα,Τζουλια..
Μου εφυγε η απορια για Ληδα..γεματουλα αλλα προσχαρη γενικα στο σαλονι..
περασμα με Μαρω..τα γνωστα 30+20 και για να βγαλει ολα τα ρουχα πλην κατω εσωρουχο ζητησε 20 ακομα..δεν τα πηρε φυσικα...
στα του μασαζ απο αλλη δυο φορες που ειχαμε κανει πριν το καλοκαιρι θεωρω οτι βελτιωθηκε στο 7/10..στα του φραπε..επιδεχεται βελτιωσης..5/10..

Βανα.. παρουσες 4
Λενα,Ρια,Ινα και μια που δεν θυμαμαι ονομα..(συγχωρηστε τους αρκετους Μαιους που κουβαλαω στην πλατη μου)
περασμα με Ινα..κι αυτο γιατι οσο καθομουν σαλονι..απο απεναντι ανοιγε ποδαρακια κι εκανε ναζακια..
στα του αγωνος..
30+30.. που περιλαμβανε ξεντυσιμο τελειως και ελευθερα πιασιματα....
μασαζ 2/10..φραπες 6/10

Ακουα..
περασμα με Ριτα που στο τηλ ηταν η διαθεσιμη για την ωρα που ζητησα..οποτε δεν ξερω τις αλλες παρουσες..
σταθερη αξια στον χωρο..
καποιες φορες με την ορεξη της ομως..
30+20 λογω ενος μικρου στραβωματος που εφαγα και δεν ηθελα ουτε να ξεντυθει..
μασαζ 8/10..φραπεδακι 7/10..

ειχα σκοπο για σταση στο crystal αλλα δεν το επιχειρισα καθοτι δεν εχω σχηματισει αποψη ακομα για το ποιες κοπελες κανουν και ποιες οχι το καφεδακι που θελουμε..και δεν ειμαστε για φωλες..
οποτε συναγωνισται ενημερωστε!!!

Καταρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση,

να βοηθήσω για crystal Αλεξία, Νάντια και Όλγα προσφέρουν "καφεδάκι". Μακριά από Αρετή

MassageAddict

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
131
Πόντοι
0
Καταρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση,

να βοηθήσω για crystal Αλεξία, Νάντια και Όλγα προσφέρουν "καφεδάκι". Μακριά από Αρετή

Ευχαριστω φιλε μου
Αν θα μπορουσες να μου πεις και λιγο εμφανισιακα πως ειναι οι κοπελες,αν και ειναι υποκειμενικο..ετσι για μια εικονα!

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Ευχαριστω φιλε μου
Αν θα μπορουσες να μου πεις και λιγο εμφανισιακα πως ειναι οι κοπελες,αν και ειναι υποκειμενικο..ετσι για μια εικονα!
Αλεξία 25 χρόνων 1.65 μελαχρινή με λίγα κολακεία αλλά σφιχτό κορμί
Όλγα μελαχρινή 22 χρόνων 1,70 αδύνατη
Και Νάντια 24  1,70+ κανονικά κιλά

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
Εύγε MassageAddict αυτό θα πει ενημέρωσή όσο για τους μαηδες κ Απριλιδες όλοι πάνω κάτω εκεί βρισκόμαστε

Μεγάλη ησυχία από τα privet έπεσε Μαριάννα Εβίτα Μακης (αντιστρες) Μαρία λαδαδικα βάσια (Βαλαωρίτου)

Αν γνωρίζει κάνεις ας ενημερώσει

Υγ. Α ρε Εύα edelweiss που είσαι με τα ωραία σου κορίτσια τα φιλιά μου κάποτε μας διάβαζες δε ξέρω τώρα πάντως μας λείπεις πολύ
AAAAAAXX :klapste: :klapste: :klapste: :klapste:

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Αλεξία 25 χρόνων 1.65 μελαχρινή με λίγα κολακεία αλλά σφιχτό κορμί
Όλγα μελαχρινή 22 χρόνων 1,70 αδύνατη
Και Νάντια 24  1,70+ κανονικά κιλά

Νάντια το καλύτερο εκεί μέσα...Δυνατό μουνέτο!
Κρίμα που δεν το δίνει πλέον και ασχολείται με μασαζάκια και μαλακίες (όπως το λέει η λέξη)!!!
:thubsdown:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom