GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Η Βάλια την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο ζεσι σπα σαν Κάτια πλέον
@stallion41, Τι φάση αυτή η πλέον Κάτια-Πρώην Βάλια?
Η Βάλια την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο ζεσι σπα σαν Κάτια πλέον
ούτε ξέρω απλά την έβλεπα στο Venus κ την είδα στο ζεσισπα δε την έχω πάρει ποτέ για να ξέρω@stallion41, Τι φάση αυτή η πλέον Κάτια-Πρώην Βάλια?
ούτε ξέρω απλά την έβλεπα στο Venus κ την είδα στο ζεσισπα δε την έχω πάρει ποτέ για να ξέρω
ούτε ξέρω απλά την έβλεπα στο Venus κ την είδα στο ζεσισπα δε την έχω πάρει ποτέ για να ξέρω
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας.Καλημέρα,
απορώ με τα κορίτσια, που ενώ προσφέρουν καλές υπηρεσίες και οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι, αλλάζουν τα ονόματά τους και τις ψάχνει ο κόσμος.
Άντε αυτές που είναι αρνητικά σταμπαρισμένες το καταλαβαίνω.
Τα καλά ονόματα όμως του χώρου γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο;
αστο φιλαράκι μεγάλη αρρώστια η τύπισσα ούτε ξέρω που είναι αυτές τώραΠωωωω εξισες πληγη τωρα φιλε μου τι μου θυμησες. Στελλα τι κολλημα ειχα φαει με δαυτη.Εμπαινε στο δωματιο πριν μπω για ντουζ ξεκινουσαμε γλωσσοφιλα εκανα ντουζ με πουτσα ορθια παιζει να ειχαμε ξεσκιστει σε ολες τις στασεις.Παιζει να πηγαινα και 3 φορες την εβδομαδα δε με ενοιαζε οτι τρελο μουνι και να εφερνε η Μαριαννα αρρωστια ειχα παθει. Παει και αυτο το κορμι
η σοφία από Βένους είναι τώρα με άλλο όνομα στο ριλαξ η κοκκινομαλλα,η Βέτα είναι Γερμανία και οι άλλες δεν έχω ιδέαΑυτές που βρίσκονται τώρα?
Ξαναγύρισες ε...;Ωπ. που χαθηκες εσυ? ξαναγυρισες?
Χρυσή μπάλα όλες αυτές; Όχι δα! Κάποιες ήταν απλά έλεος!Λεω να θυμηθω μερικες απο τις παλιες των ελευθερων μασατζιδικων που λειπουν απο τον χωρο..
αν καποιος γνωριζει κατι..
ας στειλει!!
ξερω βεβαια οτι με τις αλλαγες ονοματων των κορασιδων μπορει να μην βγει πολυ ακρη αλλα ενα αρχειο ας υπαρχει..
Βανα-Βενους: Βερονικα,Ελισαβετ,Στελλα,Μαρια,Πεγκυ,Ελενα,Βαλια,Σοφι,Ελενη
ειναι μερικες που θυμαμαι..
καποιες ειχαν 9/10 και 10/10 στα των αγωνων!!
Χρυση μπαλα επαιρναν..
Ωπ. που χαθηκες εσυ? ξαναγυρισες?
Βάνα, όχι Βένους. Ξανθιά αδύνατη, πολύ όμορφη. Πριν από 2 χρόνια ήταν στο μαγαζί. Έχει σταματήσει.Σοφία????
Κάντε μία περιγραφή κ πότε ήταν στο Venus
σ ευχαριστω ψιχ φανΒάνα, όχι Βένους. Ξανθιά αδύνατη, πολύ όμορφη. Πριν από 2 χρόνια ήταν στο μαγαζί. Έχει σταματήσει.
Σε καμία περίπτωση. Άλλη η μία, άλλη η άλλη.σ ευχαριστω ψιχ φαν
δλδ αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω πως πηγε στο relax δεν ισχυει??
Η Σοφία του Βενους στην Μοναστηριου δουλεύει τωρα στο Ριλαξ με το ονομα Ιωαννα και κανει πολυ καλο μασαζ.Εχει κοκκινα μαλλιά.η σοφία από Βένους είναι τώρα με άλλο όνομα στο ριλαξ η κοκκινομαλλα,η Βέτα είναι Γερμανία και οι άλλες δεν έχω ιδέα
Κοντουλα κοκκινομαλλα κανονικο σωμα ουτε αδυνατη ουτε χοντρη γλυκο προσωπακι δουλεψε πριν μια διετια περιπου στο Βενους στην Μοναστηριου.Σοφία????
Κάντε μία περιγραφή κ πότε ήταν στο Venus
...την είχα πετύχει και σ ένα coffee shop στην Όλγας που δούλευε...αστο φιλαράκι μεγάλη αρρώστια η τύπισσα ούτε ξέρω που είναι αυτές τώρα
ακριβώς αυτό,νομίζω απ' τις τυπικές που πηγαίνεις και για το μασαζΗ Σοφία του Βενους στην Μοναστηριου δουλεύει τωρα στο Ριλαξ με το ονομα Ιωαννα και κανει πολυ καλο μασαζ.Εχει κοκκινα μαλλιά.
η Στέλλα αδερφέ μου ήταν η πρώτη που χωρίς καν να σε ρωτήσει τι θέλεις εγλειφε πόδια κώλους τα οαντα,την είχε στο αίμα της την ανωμαλίαΠωωωω εξισες πληγη τωρα φιλε μου τι μου θυμησες. Στελλα τι κολλημα ειχα φαει με δαυτη.Εμπαινε στο δωματιο πριν μπω για ντουζ ξεκινουσαμε γλωσσοφιλα εκανα ντουζ με πουτσα ορθια παιζει να ειχαμε ξεσκιστει σε ολες τις στασεις.Παιζει να πηγαινα και 3 φορες την εβδομαδα δε με ενοιαζε οτι τρελο μουνι και να εφερνε η Μαριαννα αρρωστια ειχα παθει. Παει και αυτο το κορμι
Την δοκίμασα στο ριλάξ και δεν μού άρεσε καθόλου. Ούτε από άποψη μασάζ (πολύ δυνατό, καθόλου χαλαρωτικό) ούτε από αισθησιακής άποψηςΚοντουλα κοκκινομαλλα κανονικο σωμα ουτε αδυνατη ουτε χοντρη γλυκο προσωπακι δουλεψε πριν μια διετια περιπου στο Βενους στην Μοναστηριου.