You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Παιδια για να μην το καιω το 50ρικο,Μια μιλφ εκφυλη απο body free με κοντα ξανθα και καλο βυζι την εχει δοκιμασει κανεις?
Christw793
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μετά από πολύ πολύ καιρό αφού πλέον είμαι μακρυά από θεσσαλονικη.. Σε ψάξιμο στο fb ψάχνοντας nuru massage εμφανίζει σελίδα που λέει τώρα και στην Θεσσαλονίκη.. Άνοιξε τα φτερά του ο Αθηναίος η είναι κάτι fake??
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Παιδια για να μην το καιω το 50ρικο,Μια μιλφ εκφυλη απο body free με κοντα ξανθα και καλο βυζι την εχει δοκιμασει κανεις?
Πάρτην με κλειστά μάτια...Δυνατό!!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
η σισσυ χωρίς να πιει πριν κανένα ποτήρι δε κάνει αλλά αν πιει την κάνεις ότι θες
Με αυτό το κώλο το λαπαδιασμένο φίλε, σαν κρέμα γιαγιάς, πιει δε πιει, να μου λείπει...
εμετός μου είχε έρθει να κάνω, , χώρια που βρωμάει το ψάρι της!
Την έχω πάρει και ξέρω, να το ξέρεις!!
Με αυτό το κώλο το λαπαδιασμένο φίλε, σαν κρέμα γιαγιάς, πιει δε πιει, να μου λείπει...
εμετός μου είχε έρθει να κάνω, , χώρια που βρωμάει το ψάρι της!
Την έχω πάρει και ξέρω, να το ξέρεις!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 25.165
Gallas εγω οσες φορες ειχα παρει την σισσυ ειχα περασει καλα τωρα αν αλλαξε τοσο πολυ τι να πω
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Gallas εγω οσες φορες ειχα παρει την σισσυ ειχα περασει καλα τωρα αν αλλαξε τοσο πολυ τι να πω
Αδερφέ μου, εγώ έχω να πω το αυτό!!!...Αν κάνω λάθος για τον κώλο αυτό το ζαρωμένο, πες με ψεύτη.
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω πολυ!Θυμασαι ονομα για να μην εξηγω κουρεματα?Πάρτην με κλειστά μάτια...Δυνατό!!!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
Μιχάλη την 20άρα την γνωρίζουμε η είναι καινούργια στη πιάτσαΚαλησπερα απο Zesi Spa με 4 καινουριες αφηξεις, συν τις γνωστες ...δυνατες, με στηθος ,αδυνατες η και με πιασηματα, ξανθιες και μελαχρινες και για ολα τα γουστα! Σας περιμενουμε!Ηλικιες απο 20 μεχρι 30!!
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.495
- Πόντοι
- 216
Πήγε σε άλλο μαγαζί, ή σταμάτησε?Ειναι η ιδια την εχω παρει σχεδον σε οσα μαγαζια πηγε πριν λογο ηταν στην Μαριαννα εχει μερικα σημαδακια κοντα στον αφαλο της αυτο για οσους την ξερουν
Είναι αστέρι πάντως και στο μασάζ και στο γαμήσι. Δεν μασάει τίποτε. Θυμάμαι που την γαμούσα και φιλιόμασταν και το ήθελε όλο πάθος......
koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 2.846
Που είστε ναρθουμε; Αν είναι κρυφό ΠΜ.Καλησπερα απο Zesi Spa με 4 καινουριες αφηξεις, συν τις γνωστες ...δυνατες, με στηθος ,αδυνατες η και με πιασηματα, ξανθιες και μελαχρινες και για ολα τα γουστα! Σας περιμενουμε!Ηλικιες απο 20 μεχρι 30!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 25.165
Καλησπερα απο Zesi Spa με 4 καινουριες αφηξεις, συν τις γνωστες ...δυνατες, με στηθος ,αδυνατες η και με πιασηματα, ξανθιες και μελαχρινες και για ολα τα γουστα! Σας περιμενουμε!Ηλικιες απο 20 μεχρι 30!!
για στειλε με ΠΜ περισσοτερες πληροφοριες αδερφε. παιζει καμμια φωτο των κορασιδων? too good to be true μας τα παριστανεις.
Σου στελνω π.μΠου είστε ναρθουμε; Αν είναι κρυφό ΠΜ.
Christw793
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Στείλε και σε μένα σε παρακαλω..Σου στελνω π.μ
Φιλε μου δεν υπαρχει λογος να λεμε ψεματα, αλλωστε μπορεις να περασεις οποτε θελεις και να δεις τα κοριτσια. Θα σου στειλω π.μ το τηλ μας. Οσο για φωτογραφιες, δυστυχως οχι δεν στελνω και ουτε ανεβαζω , ερχεσαι,βλεπεις και εαν κατι σ'αρεσει περνας αλλιως φεθγεις κανενα προβλημα, απλα τα πραγματα.Φιλικα, Μιχαλης!για στειλε με ΠΜ περισσοτερες πληροφοριες αδερφε. παιζει καμμια φωτο των κορασιδων? too good to be true μας τα παριστανεις.
Δεσποινα, κοκκινομαλα,αδυνατη φιλε μου ειναι καινουρια τελειως.Παρε τηλ για ραντεβου αν ενδιαφερεσαι να περασεις.Μιχάλη την 20άρα την γνωρίζουμε η είναι καινούργια στη πιάτσα
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Φιλε μου δεν υπαρχει λογος να λεμε ψεματα, αλλωστε μπορεις να περασεις οποτε θελεις και να δεις τα κοριτσια. Θα σου στειλω π.μ το τηλ μας. Οσο για φωτογραφιες, δυστυχως οχι δεν στελνω και ουτε ανεβαζω , ερχεσαι,βλεπεις και εαν κατι σ'αρεσει περνας αλλιως φεθγεις κανενα προβλημα, απλα τα πραγματα.Φιλικα, Μιχαλης!
Μόλις βρήκες ακόμη έναν που ενδιαφέρεται για το τηλέφωνο των κοριτσιών...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα από Βάνα και Βένους
Στη Βάνα πέρασμα με Θεώνη. Ζουμερή για όσους δεν ξέρουν, μεγάλο στήθος και γενικά καμπύλες. Ωραίο μασάζ, ωραίο σόσιαλ και καλή εκτόνωση. Είναι μία από τις σταθερές μου επιλογές. Πολλές καινούργιες κοπέλες, που επειδή δεν τις ξέρω δεν τις επιλέγω, μην τυχόν και φάμε καμία φόλα.
Στο Βένους, δεν υπήρχαν πολλές επιλογές, αλλά μόνο δύο κοπέλες. Η Νατάσα και μία που σίγουρα δεν ήταν ντυμένη στο dress code του μαγαζιού. Πέρασμα με Νατάσα λοιπόν. Είναι σίγουρα η πιο ωραία γκόμενα που υπάρχει στο χώρο. Θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε όλα τα πόστα της νυχτερινής Θεσσαλονίκης, αλλά και πάλι στα 50 ευρώ για ένα μασάζ και μία εκτόνωση είναι μια χαρά. Κάτι περισσότερο μην περιμένετε, αλλά θα λέτε ότι σας έτριψε και σας τον έπαιξε το πιο ωραίο μουνί του χώρου.
Και στις δύο περιπτώσεις δεν αναφέρω περιπτώσεις έξτρα γιατί ποτέ δεν θα έδινε φράγκο για να βγάλει το σουτιέν ή το σορτσάκι της μία κοπέλα.
Στη Βάνα πέρασμα με Θεώνη. Ζουμερή για όσους δεν ξέρουν, μεγάλο στήθος και γενικά καμπύλες. Ωραίο μασάζ, ωραίο σόσιαλ και καλή εκτόνωση. Είναι μία από τις σταθερές μου επιλογές. Πολλές καινούργιες κοπέλες, που επειδή δεν τις ξέρω δεν τις επιλέγω, μην τυχόν και φάμε καμία φόλα.
Στο Βένους, δεν υπήρχαν πολλές επιλογές, αλλά μόνο δύο κοπέλες. Η Νατάσα και μία που σίγουρα δεν ήταν ντυμένη στο dress code του μαγαζιού. Πέρασμα με Νατάσα λοιπόν. Είναι σίγουρα η πιο ωραία γκόμενα που υπάρχει στο χώρο. Θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε όλα τα πόστα της νυχτερινής Θεσσαλονίκης, αλλά και πάλι στα 50 ευρώ για ένα μασάζ και μία εκτόνωση είναι μια χαρά. Κάτι περισσότερο μην περιμένετε, αλλά θα λέτε ότι σας έτριψε και σας τον έπαιξε το πιο ωραίο μουνί του χώρου.
Και στις δύο περιπτώσεις δεν αναφέρω περιπτώσεις έξτρα γιατί ποτέ δεν θα έδινε φράγκο για να βγάλει το σουτιέν ή το σορτσάκι της μία κοπέλα.