Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Παιδια για να μην το καιω το 50ρικο,Μια μιλφ εκφυλη  απο body free με κοντα ξανθα και καλο βυζι την εχει δοκιμασει κανεις?

Christw793

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα μετά από πολύ πολύ καιρό αφού πλέον είμαι μακρυά από θεσσαλονικη.. Σε ψάξιμο στο fb ψάχνοντας nuru massage εμφανίζει σελίδα που λέει τώρα και στην Θεσσαλονίκη.. Άνοιξε τα φτερά του ο Αθηναίος η είναι κάτι fake??

Μηλιάδης

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπερα απο Zesi Spa με 4 καινουριες αφηξεις, συν τις γνωστες :tits: :kissass:...δυνατες, με στηθος ,αδυνατες η και με πιασηματα, ξανθιες και μελαχρινες και για ολα τα γουστα! Σας περιμενουμε!Ηλικιες απο 20 μεχρι 30!!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
η σισσυ χωρίς να πιει πριν κανένα ποτήρι δε κάνει αλλά αν πιει την κάνεις ότι θες

Με αυτό το κώλο το λαπαδιασμένο φίλε, σαν κρέμα γιαγιάς, πιει δε πιει, να μου λείπει...
εμετός μου είχε έρθει να κάνω,  :vomit:, χώρια που βρωμάει το ψάρι της!
Την έχω πάρει και ξέρω, να το ξέρεις!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.705
Πόντοι
25.165
Gallas εγω οσες φορες ειχα παρει την σισσυ ειχα περασει καλα τωρα αν αλλαξε τοσο πολυ τι να πω

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Gallas εγω οσες φορες ειχα παρει την σισσυ ειχα περασει καλα τωρα αν αλλαξε τοσο πολυ τι να πω

Αδερφέ μου, εγώ έχω να πω το αυτό!!!...Αν κάνω λάθος για τον κώλο αυτό το ζαρωμένο, πες με ψεύτη.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Έχει παρε κανένας φίλος παραπάνω υπηρεσίες από την πεομαλαξη
Από
Νάντια από κρυσταλ
Μάγκυ από Βάνα και
Νατάσα από Βένους
ευχαριστώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Καλησπερα απο Zesi Spa με 4 καινουριες αφηξεις, συν τις γνωστες :tits: :kissass:...δυνατες, με στηθος ,αδυνατες η και με πιασηματα, ξανθιες και μελαχρινες και για ολα τα γουστα! Σας περιμενουμε!Ηλικιες απο 20 μεχρι 30!!
Μιχάλη την 20άρα την γνωρίζουμε η είναι καινούργια στη πιάτσα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Ειναι η ιδια την εχω παρει σχεδον σε οσα μαγαζια πηγε πριν λογο ηταν στην Μαριαννα εχει μερικα σημαδακια κοντα στον αφαλο της αυτο για οσους την ξερουν
Πήγε σε άλλο μαγαζί, ή σταμάτησε?
Είναι αστέρι πάντως και στο μασάζ και στο γαμήσι. Δεν μασάει τίποτε. Θυμάμαι που την γαμούσα και φιλιόμασταν και το ήθελε όλο πάθος......

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.067
Πόντοι
2.846
Που είστε ναρθουμε; Αν είναι κρυφό ΠΜ.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.705
Πόντοι
25.165

για στειλε με ΠΜ περισσοτερες πληροφοριες αδερφε. παιζει καμμια φωτο των κορασιδων? too good to be true μας τα παριστανεις.

Μηλιάδης

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
60
Πόντοι
0
:)
για στειλε με ΠΜ περισσοτερες πληροφοριες αδερφε. παιζει καμμια φωτο των κορασιδων? too good to be true μας τα παριστανεις.
Φιλε μου δεν υπαρχει λογος να λεμε ψεματα, αλλωστε μπορεις να περασεις οποτε θελεις και να δεις τα κοριτσια. Θα σου στειλω π.μ το τηλ μας. Οσο για φωτογραφιες, δυστυχως οχι δεν στελνω και ουτε ανεβαζω , ερχεσαι,βλεπεις και εαν κατι σ'αρεσει περνας αλλιως φεθγεις κανενα προβλημα, απλα τα πραγματα.Φιλικα, Μιχαλης!

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Μηλιάδης

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2019
Like
60
Πόντοι
0
Μιχάλη την 20άρα την γνωρίζουμε η είναι καινούργια στη πιάτσα
Δεσποινα, κοκκινομαλα,αδυνατη φιλε μου ειναι καινουρια τελειως.Παρε τηλ για ραντεβου αν ενδιαφερεσαι να περασεις.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
:)Φιλε μου δεν υπαρχει λογος να λεμε ψεματα, αλλωστε μπορεις να περασεις οποτε θελεις και να δεις τα κοριτσια. Θα σου στειλω π.μ το τηλ μας. Οσο για φωτογραφιες, δυστυχως οχι δεν στελνω και ουτε ανεβαζω , ερχεσαι,βλεπεις και εαν κατι σ'αρεσει περνας αλλιως φεθγεις κανενα προβλημα, απλα τα πραγματα.Φιλικα, Μιχαλης!

Μόλις βρήκες ακόμη έναν που ενδιαφέρεται για το τηλέφωνο των κοριτσιών...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα από Βάνα και Βένους

Στη Βάνα πέρασμα με Θεώνη. Ζουμερή για όσους δεν ξέρουν, μεγάλο στήθος και γενικά καμπύλες. Ωραίο μασάζ, ωραίο σόσιαλ και καλή εκτόνωση. Είναι μία από τις σταθερές μου επιλογές. Πολλές καινούργιες κοπέλες, που επειδή δεν τις ξέρω δεν τις επιλέγω, μην τυχόν και φάμε καμία φόλα.

Στο Βένους, δεν υπήρχαν πολλές επιλογές, αλλά μόνο δύο κοπέλες. Η Νατάσα και μία που σίγουρα δεν ήταν ντυμένη στο dress code του μαγαζιού. Πέρασμα με Νατάσα λοιπόν. Είναι σίγουρα η πιο ωραία γκόμενα που υπάρχει στο χώρο. Θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε όλα τα πόστα της νυχτερινής Θεσσαλονίκης, αλλά και πάλι στα 50 ευρώ για ένα μασάζ και μία εκτόνωση είναι μια χαρά. Κάτι περισσότερο μην περιμένετε, αλλά θα λέτε ότι σας έτριψε και σας τον έπαιξε το πιο ωραίο μουνί του χώρου.

Και στις δύο περιπτώσεις δεν αναφέρω περιπτώσεις έξτρα γιατί ποτέ δεν θα έδινε φράγκο για να βγάλει το σουτιέν ή το σορτσάκι της μία κοπέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom