You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
Σονια την λένε νομίζωΗ σαρανταρα μηπως ειναι μια ξανθια με 4ρι βυζι με πιασιματα δουλευε και πριν ενα 8μηνο περιπου? Ως Σονια?
Αξίζει..;;
Αξιζει εγω εχω περασει καλα μαζι της. Ειναι λιγο της προσποιησης βεβαια αλλα ειναι αρκετα δεκτικη και παιζουν και γλωσοφιλα και γλυψιμο παντου. Συνιστω φιλε μ.Σονια την λένε νομίζω
Αξίζει..;;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
καινούργιο είναι πάλι αυτό η πεστα Ολα η μη λες τίποτεΕπίσκεψη σε prive και πέρασμα με ελληνίδα. Πληροφορίες pm !
Μήπως τελικά είχαν δίκιο όσα έχουν ειπωθεί για σένα σε προηγούμενα ποστ???
Να κανω μια επεξηγηση καταλαβα οτι μιλαμε για την Μαριαννα και οχι για Εβιτα αυτη η Σονια που λεω εγω ηταν στη Μαριαννα πριν ενα 8μηνο δε ξερω αν ειναι η ιδια. Αν ειναι η ιδια κανει αυτα που αναφερω αν δεν ειναι δεν εχω εικονα το εξηγω μη και και δεν ειναι αυτη και παρω κανεναν στο λαιμο και φαει φολαΑξιζει εγω εχω περασει καλα μαζι της. Ειναι λιγο της προσποιησης βεβαια αλλα ειναι αρκετα δεκτικη και παιζουν και γλωσοφιλα και γλυψιμο παντου. Συνιστω φιλε μ.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 25.165
καινούργιο είναι πάλι αυτό η πεστα Ολα η μη λες τίποτε
Μήπως τελικά είχαν δίκιο όσα έχουν ειπωθεί για σένα σε προηγούμενα ποστ???
o nikmech εχει παρει την μιση θεσσαλονικη και εχει μια κριτικη. αυτο τα λεει ολα. μην ασχολεισαι μαζι του.
MassageAddict
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2019
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Περασματα τελευταιου 15ημερου
Βανα: Παρουσες 3-4 κορασιδες ολες γνωστες εδω μεσα
Ευα,Μαγκι,Ινα,Ρια,Αννυ,Θεωνη..
περασμα με Μαγκι..καλο μασαζακι 7/10,καλο τελειωμα 8/10,
πολυ καλη επικοινωνια..προτιμαται συχνα..κοστος 30+20
Βενους: Παρουσες Νατασα,Ιωαννα,Μαρω
Περασμα με Νατασα που ειναι στανταρακι μου..μασαζ 5/10,τελειωμα 9/10
κοστος 30+30 μιας και ειναι συμφωνια μεταξυ μας απο την πρωτη φορα..χωρις ρουχα..και αγγιγματα παντου..
Ακουα: Παρουσες Ξενια.Αφροδιτη,Ριτα
Περασμα με Ριτα..σταθερη αξια.. μασαζ 8/10..τελειωμα 9/10 με στομα..
κοστος συνολο 70
Αν μπορει να γινει μια καλη αναλυση του crystal απο συχνους πελατες για να εχουμε μια καλυτερη εικονα του τι παιζει γιατι ακουγονται διαφορα..
Επισης νεα ονοματα Βενους..Ληδα και Ντενιζ..θα ενημερωσω τους συναγωνιστες με την πρωτη ευκαιρια..αν παει καποιος νωριτερα ας γραψει κριτικη..
Νομιζω Ρενα σταματησε απο Ακουα..Ελισαβετ απο Βενους..και Ευα απο Βανα..καποιες θα μας λειψουν..καποιες οχι
κοστος 30+30 μιας και ειναι συμφωνια μεταξυ μας απο την πρωτη φορα..χωρις ρουχα..και αγγιγματα παντου..
κοστος συνολο 70
Αν μπορει να γινει μια καλη αναλυση του crystal απο συχνους πελατες για να εχουμε μια καλυτερη εικονα του τι παιζει γιατι ακουγονται διαφορα..
Επισης νεα ονοματα Βενους..Ληδα και Ντενιζ..θα ενημερωσω τους συναγωνιστες με την πρωτη ευκαιρια..αν παει καποιος νωριτερα ας γραψει κριτικη..
Νομιζω Ρενα σταματησε απο Ακουα..Ελισαβετ απο Βενους..και Ευα απο Βανα..καποιες θα μας λειψουν..καποιες οχι
BigΜΟΥΤΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2019
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Περασματα τελευταιου 15ημερου
κοστος συνολο 70
Το crystal ηταν πριν απο λιγο καιρο ενα σπιτι στην Ολύμπου στο οποίο νταλαβεριζοταν μια Ναντια που διάλεγε τους πελατες απο το φβ, πλεον εχει ανοιξει σαν σπα στην Δωδεκανήσου υπαρχει κ site, απο οτι εχει αναφερθεί εχει πολλες παρουσίες πλεον ομως δεν αναφερει κανεις αν παιζει κ σεξ περα απο κλασικό μασάζ στα 30 ευρω. Εχει αναφερθεί κ απο μερικα ατομα πως υπαρχει κ vip παρουσια κανεις ομως δεν αναφερει παραπανω λεπτομέρειες
Το crystal ηταν πριν απο λιγο καιρο ενα σπιτι στην Ολύμπου στο οποίο νταλαβεριζοταν μια Ναντια που διάλεγε τους πελατες απο το φβ, πλεον εχει ανοιξει σαν σπα στην Δωδεκανήσου υπαρχει κ site, απο οτι εχει αναφερθεί εχει πολλες παρουσίες πλεον ομως δεν αναφερει κανεις αν παιζει κ σεξ περα απο κλασικό μασάζ στα 30 ευρω. Εχει αναφερθεί κ απο μερικα ατομα πως υπαρχει κ vip παρουσια κανεις ομως δεν αναφερει παραπανω λεπτομέρειες
Στην Ολύμπου δεν το είχα επισκεφθεί, τώρα στην Δωδεκανήσου δεν το λες και σπα (εκτός και αν είναι κωδική ονομασία).
Έχει μασάζ με εκτόνωση στα 30+20. Για σεξ δεν μου έχει τύχει ούτε άκουσα κάτι από το διπλανό δωμάτιο.
Η vip παρουσία είναι η Μαρία Αλεξάνδρου (δεν ξέρω αν είναι ακόμα στον χώρο)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
αφού είναι η Μαρία Αλέξανδρου αρά έχει κ φουλΣτην Ολύμπου δεν το είχα επισκεφθεί, τώρα στην Δωδεκανήσου δεν το λες και σπα (εκτός και αν είναι κωδική ονομασία).
Έχει μασάζ με εκτόνωση στα 30+20. Για σεξ δεν μου έχει τύχει ούτε άκουσα κάτι από το διπλανό δωμάτιο.
Η vip παρουσία είναι η Μαρία Αλεξάνδρου (δεν ξέρω αν είναι ακόμα στον χώρο)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 25.165
αφού είναι η Μαρία Αλέξανδρου αρά έχει κ φουλ
αυτη λεει τιποτα εμφανισιακα? κατι βιντεο που ειδα απο μυκονο, τατουαζ πολλα και δηθεν το παιζει γκομενα.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
αυτη λεει τιποτα εμφανισιακα? κατι βιντεο που ειδα απο μυκονο, τατουαζ πολλα και δηθεν το παιζει γκομενα.
Ξενέρωτη στο φουλ, από κάποια πράματα που ξέρω guys!!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Να κανω μια επεξηγηση καταλαβα οτι μιλαμε για την Μαριαννα και οχι για Εβιτα αυτη η Σονια που λεω εγω ηταν στη Μαριαννα πριν ενα 8μηνο δε ξερω αν ειναι η ιδια. Αν ειναι η ιδια κανει αυτα που αναφερω αν δεν ειναι δεν εχω εικονα το εξηγω μη και και δεν ειναι αυτη και παρω κανεναν στο λαιμο και φαει φολα
Δεν είναι αυτή στην Εβίτα.
Στην Εβίτα λέγεται Σίσσυ η κορασίδα.
Η οποία Παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι με όχι καλές κριτικές...
Κατ'εμέ δεν κάνει, μόνο εμφάνιση έχει εξωτερική, για τους πολύ καυλωμένους, αυτό πουλάει η μαντάμ!!
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Αξιζει εγω εχω περασει καλα μαζι της. Ειναι λιγο της προσποιησης βεβαια αλλα ειναι αρκετα δεκτικη και παιζουν και γλωσοφιλα και γλυψιμο παντου. Συνιστω φιλε μ.
Αυτό πως θα γινόταν να το κάνουμε κέφι???
Εμφανισιακά έχει την κλασική έκφυλη σκυλόφατσα με λίγο φουσκωμένα χείλη.
Κορμί όπως την είδα στο σαλόνι λαμπάδα μου φάνηκε.
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δεν την επέλεξα με την ίδια σκέψη, ότι λόγω "ονόματος" θα το παίζει ιστορία.
Συναγωνιστής από εδώ μέσα που την διάλεξε λέει ότι πέρασε ωραία
Η δαναη ξεκινησε απο βασιλη κωλετη μετα δουλεψε στον στελιο και τη μαρια ως ελπιδα .. Οντως το 2011 ηταν τα μεγαλα ατου του βασιλη μαζι με μελινα και ηλεκτρα ... αρε πανοπλε τη μου θυμησες τη γαμησια κανανε και οι τρεις τους ...Οταν την ειχα γνωρισει το 2011 στον Στελιο ηταν 25 με 26 τωρα ειναι κοντα στα 35
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
φίλος πού την πήρε είναι όλο μη κ μη κ γενικά κομοδίνοΕμφανισιακά έχει την κλασική έκφυλη σκυλόφατσα με λίγο φουσκωμένα χείλη.
Κορμί όπως την είδα στο σαλόνι λαμπάδα μου φάνηκε.
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δεν την επέλεξα με την ίδια σκέψη, ότι λόγω "ονόματος" θα το παίζει ιστορία.
Συναγωνιστής από εδώ μέσα που την διάλεξε λέει ότι πέρασε ωραία
Ποιες άλλος ήταν θυμάσαι ονόματά
η σισσυ χωρίς να πιει πριν κανένα ποτήρι δε κάνει αλλά αν πιει την κάνεις ότι θεςΔεν είναι αυτή στην Εβίτα.
Στην Εβίτα λέγεται Σίσσυ η κορασίδα.
Η οποία Παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι με όχι καλές κριτικές...
Κατ'εμέ δεν κάνει, μόνο εμφάνιση έχει εξωτερική, για τους πολύ καυλωμένους, αυτό πουλάει η μαντάμ!!
άλλη ήταν αυτή η Δανάη με την Μελίνα στον Βασίλη κ μετά στο αντιστρες κ άλλη είναι η Δανάη πού ήταν Μαριάννα θα έχουν πάνω από 10 χρόνια διάφοραΗ δαναη ξεκινησε απο βασιλη κωλετη μετα δουλεψε στον στελιο και τη μαρια ως ελπιδα .. Οντως το 2011 ηταν τα μεγαλα ατου του βασιλη μαζι με μελινα και ηλεκτρα ... αρε πανοπλε τη μου θυμησες τη γαμησια κανανε και οι τρεις τους ...
Ειναι η ιδια την εχω παρει σχεδον σε οσα μαγαζια πηγε πριν λογο ηταν στην Μαριαννα εχει μερικα σημαδακια κοντα στον αφαλο της αυτο για οσους την ξερουνφίλος πού την πήρε είναι όλο μη κ μη κ γενικά κομοδίνο
η σισσυ χωρίς να πιει πριν κανένα ποτήρι δε κάνει αλλά αν πιει την κάνεις ότι θες
άλλη ήταν αυτή η Δανάη με την Μελίνα στον Βασίλη κ μετά στο αντιστρες κ άλλη είναι η Δανάη πού ήταν Μαριάννα θα έχουν πάνω από 10 χρόνια διάφορα
φίλος πού την πήρε είναι όλο μη κ μη κ γενικά κομοδίνο
τι να πω...δεν έχω προσωπική άποψη οπότε απλά τα μεταφέρω
Νάντια, Αλεξία, Όλγα