Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Επίσκεψη σε prive και πέρασμα με ελληνίδα. Πληροφορίες pm !

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Σονια την λένε νομίζω
Αξίζει..;;
Αξιζει εγω εχω περασει καλα μαζι της. Ειναι λιγο της προσποιησης βεβαια αλλα ειναι αρκετα δεκτικη και παιζουν και γλωσοφιλα και γλυψιμο παντου. Συνιστω φιλε μ.

• Like
Αντιδράσεις: kosts

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Επίσκεψη σε prive και πέρασμα με ελληνίδα. Πληροφορίες pm !
καινούργιο είναι πάλι αυτό η πεστα Ολα η μη λες τίποτε  :jerking:

Μήπως τελικά είχαν δίκιο όσα έχουν ειπωθεί για σένα σε προηγούμενα ποστ???

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Αξιζει εγω εχω περασει καλα μαζι της. Ειναι λιγο της προσποιησης βεβαια αλλα ειναι αρκετα δεκτικη και παιζουν και γλωσοφιλα και γλυψιμο παντου. Συνιστω φιλε μ.
Να κανω μια επεξηγηση καταλαβα οτι μιλαμε για την Μαριαννα και οχι για Εβιτα αυτη η Σονια που λεω εγω ηταν στη Μαριαννα πριν ενα 8μηνο δε ξερω αν ειναι η ιδια. Αν ειναι η ιδια κανει αυτα που αναφερω αν δεν ειναι δεν εχω εικονα το εξηγω μη και και δεν ειναι αυτη και παρω κανεναν στο λαιμο και φαει φολα

Buffet77

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από εμένα. Αν και σχετικά νέος στον χώρο,έχω κάποιες εμπειρίες,τις οποίες θα τις μοιραστώ εν καιρώ....βλέπετε πρέπει να φτάσω τα 10 posts.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.705
Πόντοι
25.165
καινούργιο είναι πάλι αυτό η πεστα Ολα η μη λες τίποτε  :jerking:

Μήπως τελικά είχαν δίκιο όσα έχουν ειπωθεί για σένα σε προηγούμενα ποστ???

o nikmech εχει παρει την μιση θεσσαλονικη και εχει μια κριτικη. αυτο τα λεει ολα. μην ασχολεισαι μαζι του.

MassageAddict

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2019
Like
131
Πόντοι
0
Περασματα τελευταιου 15ημερου
Βανα: Παρουσες 3-4 κορασιδες ολες γνωστες εδω μεσα
Ευα,Μαγκι,Ινα,Ρια,Αννυ,Θεωνη..
περασμα με Μαγκι..καλο μασαζακι 7/10,καλο τελειωμα 8/10,
πολυ καλη επικοινωνια..προτιμαται συχνα..κοστος 30+20

Βενους: Παρουσες Νατασα,Ιωαννα,Μαρω
Περασμα με Νατασα που ειναι στανταρακι μου..μασαζ 5/10,τελειωμα 9/10
κοστος 30+30 μιας και ειναι συμφωνια μεταξυ μας απο την πρωτη φορα..χωρις ρουχα..και αγγιγματα παντου..

Ακουα: Παρουσες Ξενια.Αφροδιτη,Ριτα
Περασμα με Ριτα..σταθερη αξια.. μασαζ 8/10..τελειωμα 9/10 με στομα..
κοστος συνολο 70

Αν μπορει να γινει μια καλη αναλυση του crystal απο συχνους πελατες για να εχουμε μια καλυτερη εικονα του τι παιζει γιατι ακουγονται διαφορα..

Επισης νεα ονοματα Βενους..Ληδα και Ντενιζ..θα ενημερωσω τους συναγωνιστες με την πρωτη ευκαιρια..αν παει καποιος νωριτερα ας γραψει κριτικη..

Νομιζω Ρενα σταματησε απο Ακουα..Ελισαβετ απο Βενους..και Ευα απο Βανα..καποιες θα μας λειψουν..καποιες οχι :)

BigΜΟΥΤΡΟ

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2019
Like
28
Πόντοι
0
Περασματα τελευταιου 15ημερου
Βανα: Παρουσες 3-4 κορασιδες ολες γνωστες εδω μεσα
Ευα,Μαγκι,Ινα,Ρια,Αννυ,Θεωνη..
περασμα με Μαγκι..καλο μασαζακι 7/10,καλο τελειωμα 8/10,
πολυ καλη επικοινωνια..προτιμαται συχνα..κοστος 30+20

Βενους: Παρουσες Νατασα,Ιωαννα,Μαρω
Περασμα με Νατασα που ειναι στανταρακι μου..μασαζ 5/10,τελειωμα 9/10
κοστος 30+30 μιας και ειναι συμφωνια μεταξυ μας απο την πρωτη φορα..χωρις ρουχα..και αγγιγματα παντου..

Ακουα: Παρουσες Ξενια.Αφροδιτη,Ριτα
Περασμα με Ριτα..σταθερη αξια.. μασαζ 8/10..τελειωμα 9/10 με στομα..
κοστος συνολο 70

Αν μπορει να γινει μια καλη αναλυση του crystal απο συχνους πελατες για να εχουμε μια καλυτερη εικονα του τι παιζει γιατι ακουγονται διαφορα..

Επισης νεα ονοματα Βενους..Ληδα και Ντενιζ..θα ενημερωσω τους συναγωνιστες με την πρωτη ευκαιρια..αν παει καποιος νωριτερα ας γραψει κριτικη..

Νομιζω Ρενα σταματησε απο Ακουα..Ελισαβετ απο Βενους..και Ευα απο Βανα..καποιες θα μας λειψουν..καποιες οχι :)

Το crystal ηταν πριν απο λιγο καιρο ενα σπιτι στην Ολύμπου στο οποίο νταλαβεριζοταν μια Ναντια που διάλεγε τους πελατες απο το φβ, πλεον εχει ανοιξει σαν σπα στην Δωδεκανήσου υπαρχει κ site, απο οτι εχει αναφερθεί εχει πολλες παρουσίες πλεον ομως δεν αναφερει κανεις αν παιζει κ σεξ περα απο κλασικό μασάζ στα 30 ευρω. Εχει αναφερθεί κ απο μερικα ατομα πως υπαρχει κ vip παρουσια κανεις ομως δεν αναφερει παραπανω λεπτομέρειες

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056
Το crystal ηταν πριν απο λιγο καιρο ενα σπιτι στην Ολύμπου στο οποίο νταλαβεριζοταν μια Ναντια που διάλεγε τους πελατες απο το φβ, πλεον εχει ανοιξει σαν σπα στην Δωδεκανήσου υπαρχει κ site, απο οτι εχει αναφερθεί εχει πολλες παρουσίες πλεον ομως δεν αναφερει κανεις αν παιζει κ σεξ περα απο κλασικό μασάζ στα 30 ευρω. Εχει αναφερθεί κ απο μερικα ατομα πως υπαρχει κ vip παρουσια κανεις ομως δεν αναφερει παραπανω λεπτομέρειες

Στην Ολύμπου δεν το είχα επισκεφθεί, τώρα στην Δωδεκανήσου δεν το λες και σπα :P (εκτός και αν είναι κωδική ονομασία).
Έχει μασάζ με εκτόνωση στα 30+20. Για σεξ δεν μου έχει τύχει ούτε άκουσα κάτι από το διπλανό δωμάτιο.
Η vip παρουσία είναι η Μαρία Αλεξάνδρου (δεν ξέρω αν είναι ακόμα στον χώρο)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Στην Ολύμπου δεν το είχα επισκεφθεί, τώρα στην Δωδεκανήσου δεν το λες και σπα :P (εκτός και αν είναι κωδική ονομασία).
Έχει μασάζ με εκτόνωση στα 30+20. Για σεξ δεν μου έχει τύχει ούτε άκουσα κάτι από το διπλανό δωμάτιο.
Η vip παρουσία είναι η Μαρία Αλεξάνδρου (δεν ξέρω αν είναι ακόμα στον χώρο)
αφού είναι η Μαρία Αλέξανδρου αρά έχει κ φουλ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.705
Πόντοι
25.165

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Να κανω μια επεξηγηση καταλαβα οτι μιλαμε για την Μαριαννα και οχι για Εβιτα αυτη η Σονια που λεω εγω ηταν στη Μαριαννα πριν ενα 8μηνο δε ξερω αν ειναι η ιδια. Αν ειναι η ιδια κανει αυτα που αναφερω αν δεν ειναι δεν εχω εικονα το εξηγω μη και και δεν ειναι αυτη και παρω κανεναν στο λαιμο και φαει φολα

Δεν είναι αυτή στην Εβίτα.
Στην Εβίτα λέγεται Σίσσυ η κορασίδα.
Η οποία Παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι με όχι καλές κριτικές...
Κατ'εμέ δεν κάνει, μόνο εμφάνιση έχει εξωτερική, για τους πολύ καυλωμένους, αυτό πουλάει η μαντάμ!!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636

Αυτό πως θα γινόταν να το κάνουμε κέφι???

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056
αυτη λεει τιποτα εμφανισιακα? κατι βιντεο που ειδα απο μυκονο, τατουαζ πολλα και δηθεν το παιζει γκομενα.

Εμφανισιακά έχει την κλασική έκφυλη σκυλόφατσα με λίγο φουσκωμένα χείλη.
Κορμί όπως την είδα στο σαλόνι λαμπάδα μου φάνηκε.
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δεν την επέλεξα με την ίδια σκέψη, ότι λόγω "ονόματος" θα το παίζει ιστορία.
Συναγωνιστής από εδώ μέσα που την διάλεξε λέει ότι πέρασε ωραία

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Οταν την ειχα γνωρισει το 2011 στον Στελιο ηταν  25  με 26 τωρα ειναι κοντα στα 35 
Η δαναη ξεκινησε απο βασιλη κωλετη μετα δουλεψε στον στελιο και τη μαρια ως ελπιδα .. Οντως το 2011 ηταν τα μεγαλα ατου του βασιλη μαζι με μελινα και ηλεκτρα ... αρε πανοπλε τη μου θυμησες τη γαμησια κανανε και οι τρεις τους ...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Εμφανισιακά έχει την κλασική έκφυλη σκυλόφατσα με λίγο φουσκωμένα χείλη.
Κορμί όπως την είδα στο σαλόνι λαμπάδα μου φάνηκε.
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δεν την επέλεξα με την ίδια σκέψη, ότι λόγω "ονόματος" θα το παίζει ιστορία.
Συναγωνιστής από εδώ μέσα που την διάλεξε λέει ότι πέρασε ωραία
φίλος πού την πήρε είναι όλο μη κ μη κ γενικά κομοδίνο
Ποιες άλλος ήταν θυμάσαι ονόματά

Δεν είναι αυτή στην Εβίτα.
Στην Εβίτα λέγεται Σίσσυ η κορασίδα.
Η οποία Παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι με όχι καλές κριτικές...
Κατ'εμέ δεν κάνει, μόνο εμφάνιση έχει εξωτερική, για τους πολύ καυλωμένους, αυτό πουλάει η μαντάμ!!
η σισσυ χωρίς να πιει πριν κανένα ποτήρι δε κάνει αλλά αν πιει την κάνεις ότι θες

Η δαναη ξεκινησε απο βασιλη κωλετη μετα δουλεψε στον στελιο και τη μαρια ως ελπιδα .. Οντως το 2011 ηταν τα μεγαλα ατου του βασιλη μαζι με μελινα και ηλεκτρα ... αρε πανοπλε τη μου θυμησες τη γαμησια κανανε και οι τρεις τους ...
άλλη ήταν αυτή η Δανάη με την Μελίνα στον Βασίλη κ μετά στο αντιστρες κ άλλη είναι η Δανάη πού ήταν Μαριάννα θα έχουν πάνω από 10 χρόνια διάφορα

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
φίλος πού την πήρε είναι όλο μη κ μη κ γενικά κομοδίνο
Ποιες άλλος ήταν θυμάσαι ονόματά
η σισσυ χωρίς να πιει πριν κανένα ποτήρι δε κάνει αλλά αν πιει την κάνεις ότι θες

άλλη ήταν αυτή η Δανάη με την Μελίνα στον Βασίλη κ μετά στο αντιστρες κ άλλη είναι η Δανάη πού ήταν Μαριάννα θα έχουν πάνω από 10 χρόνια διάφορα
Ειναι η ιδια την εχω παρει σχεδον σε οσα μαγαζια πηγε πριν λογο ηταν στην Μαριαννα εχει μερικα σημαδακια κοντα στον αφαλο της αυτο για οσους την ξερουν

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.005
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!