Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.065
- Πόντοι
- 2.356
τι εννοεις νεωτεροΜαγκες τιποτα νεοτερο για το venus spa καραμανλή έχουμε?
τι εννοεις νεωτεροΜαγκες τιποτα νεοτερο για το venus spa καραμανλή έχουμε?
Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσα να εχω κι εγω το τηλ της Ροζιτας;Εχεις π.μ.
Συμφωνω απόλυτα! Υπάρχει κατι ανάλογο;Στη μεγάλη αλλά πολύ επιλεκτική μασαζοκαριέρα μου ως πελάτης, ένοιωσα μόνο από ένα άτομο ότι αγαπούσε και πονούσε πραγματικά τους πελάτες της και αυτό είναι φυσικά η Μάγκυ.
Καλησπέρα, παλιος συναγωνιστής αλλα επειδη είχα βολευτεί με την Μάγκυ απο την εποχή που ηταν στην Εγνατια και μετα σε ενα στενο στην Παυλου μελά δεν ασχολήθηκα με το άθλημα. Υπάρχει κατι ανάλογο να προτείνει κανένας; Επίσης το τηλ της Ροζιτας μπορει κάποιος να μου το στείλει;Ευχαριστώ
Εγώ δε συμφωνώ καθόλου και για αυτό θεωρώ το aqua spa κάτι ανάλογο. Εκεί θα βρεις και τη Μαργαρίτα από τη Μάγκυ να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες στην ίδια τιμή.Συμφωνω απόλυτα! Υπάρχει κατι ανάλογο;
Επέστρεψε στην Αίγυπτο.Η Μάγκυ που είναι τώρα;
ενδιαφέρονΕγώ δε συμφωνώ καθόλου και για αυτό θεωρώ το aqua spa κάτι ανάλογο. Εκεί θα βρεις και τη Μαργαρίτα από τη Μάγκυ να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες στην ίδια τιμή.
Εγώ δε συμφωνώ καθόλου και για αυτό θεωρώ το aqua spa κάτι ανάλογο. Εκεί θα βρεις και τη Μαργαρίτα από τη Μάγκυ να παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες στην ίδια τιμή.
Η Ξένια ήταν μάλον. Μην την ξαναπάρεις. Δοκίμασε Ρίτα ή Ρένα. Το τηλέφωνο θα στο στείλει ο Χυσέας.Δεν την ήξερα την κοπέλα και δεν συγκράτησα το όνομα.Για την Ροζίτα παίζει κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο;
Έχεις π.μ.Στο aqua spa εχω παει αρκετες φορές μετά Μαγκυ εποχής αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι το ιδιο. Επίσης πριν 3 περίπου εβδομάδες πήγα και έφαγα πετσέτα. Μου ειπε η κοπέλα οτι δεν κάνουν κάτι περισσότερο και παρόλο που τους είπα οτι έχω έρθει πολλές φορές! Δεν την ήξερα την κοπέλα και δεν συγκράτησα το όνομα.Για την Ροζίτα παίζει κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο;
Χαλαλι της το αξίζει σαν υπηρεσιες που προσφέρει.μεγάλο σουξέ η ροζίτα. μάζεψε όλο το χαρτί
καλά να είναι το κορίτσι, αν και δεν την επισκέφτηκα κι ούτε νομίζω πως θα την επισκεφτώ. Αλλά περί ορεξεως ουδείς λόγοςΧαλαλι της το αξίζει σαν υπηρεσιες που προσφέρει.
καλησπερα ..εχει δοκιμασει κανεις την σουλα απο μητροπωλεος??
Χαλαλι της το αξίζει σαν υπηρεσιες που προσφέρει.