giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Αλανια στο Venus στη καραμανλη παίζει τίποτα πέρα από την εκτόνωση. Επίσης ισχύει ότι η γιώτα σταμάτησε?????
άσχημη εμπειρία. Τα ματωμένα χαρτιά , τι σκηνικό κι αυτό.τριτος κόσμοςΠαίδες είμαι νέος δεν μπορώ να απαντήσω σε pm ακόμη...
Επίσκεψη Zesi spa ... Κυρ Μιχάλης εκεί χαλαρός και ωραίος πιάσαμε ψιλοκουβεντα μέχρι να τελειώσει η κοπέλα... Μετά από λίγο βγαίνει μια κοκκινομαλλα 40αρα περίπου (δεν θυμάμαι καν όνομα) και μπαίνουμε μέσα στο δωμάτιο ..Χαρτια με αιμα πεταμένα στ πάτωμα και βρώμα μέχρι σημείο αναγουλας .. Τεσπά ξεκινάει εκεί το ψευτομασαζ και μετά από λίγο με γυρίζει από την άλλη και ξεκινάει να παίζει κλαρίνο το κορίτσι.. κ βάζει δόντι αδέρφια... Ψιλοξενερωνω το καταλαβαίνει κ γυρνάει την πηδάω για κάνα 5λεπτο κ μ λέει έλα να τελειώσεις στο στόμα Μ .. Περισσότερο σαν αγγαρεία για μένα εκείνη την στιγμή (μετά από όλα αυτά π τραβηξα) αλλά τ να κάνεις (αφού φτάσαμε π φτάσαμε ως εκεί) τελειωνω, βγαίνω έξω πληρώνω το 80€ και φεύγω περισσότερο κλεμμένος παρά ευχαριστημένος.. Μπορεί να έτυχα σ περίεργη μέρα αλλά σίγουρα θα κάνουν καιρό να με ξαναδούν ... Με 80 πήγαινα στούντιακι κ με είχαν άρχοντα!
Φιλε κανεις για συμβουλος του Κουλη η του Τσιπρα ειπες κατι που δεν το εχουν σκεφτει να φορολογηθει το σεχΠαιδιά χωρίς πλάκα ανάμεσα στα «παραπτώματα» των μασατζίδικων είναι η ανασφάλιστη εργασία, η μη ύπαρξη άδειας λειτουργίας και οι προφανείς φορολογικές παραβάσεις !!!!
μα τι συζητάμε...αν ήθελε να το κάνει νόμιμα μπορεί...αλλά υπάρχει φορολογια και διαδικασίες για άνοιγμα τέτοιων καταστημάτων...απορώ με ορισμένους κάνουν λες και έπεσαν από τα σύννεφαΦιλε κανεις για συμβουλος του Κουλη η του Τσιπρα ειπες κατι που δεν το εχουν σκεφτει να φορολογηθει το σεχ
Ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο. Και ασχημος κιολαςΚαλημέρα. Απόπειρα επίσκεψης Παρασκευή στο crystal που μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. 5 λεπτά πριν το ραντεβού με μήνυμα ενημερώνουν πως μια κοπέλα η Ματίνα δεν κάνει εκτόνωση. Οκ λέω πηγαίνω 2 κοπέλες και φυσικά αυτή που μου άρεσε ήταν η Ματίνα αλλά όπως είπαμε πετσέτα!! Δεν έκατσα φυσικά έφυγα η άλλη δεν έλεγε τίποτα!! Εκείνη την στιγμή σχολούσε και μία τρίτη κοπέλα η γνωστή Νάντια έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν αρκετά καλή!!
Αφού έφυγα λοιπόν τρελαμένος μια και ήμουν κέντρο σταματώ relax 2 παρουσίες, ονόματα δεν ρώτησα, επιλέγω μια λεπτούλα ωραίο προσωπάκι σκουλαρικάκι στη μύτη κτλ. πάω να μπω στο δωμάτιο έρχεται η άλλη εμφάνιση σούμο έξω από τα γούστα μου και μου λέει η κοπέλα που διάλεξα είναι καινούργια και θα πέσει πετσέτα!!
Έλεος τρελάθηκα τ' ακουσαν αυτές ρε κορίτσια συγνώμη αν θέλαμε μασαζ της προκοπής θα πηγαίναμε σε εξειδικευμένο χώρο με υπηρεσίες μασάζ και όχι σε ελαιοτριβεία!! Τι θα πει πετσέτα!!! Δεν κρατιουνται έτσι μαγαζιά!!
Αυτά!!
Περιέγραψες πολύ σωστά σε μία γραμμή την πραγματικότητα!!Ερασιτεχνισμος σε ολο του το μεγαλειο. Και ασχημος κιολας
μετά από αυτό, ένα έχω να πω: εμπάργκο, δεν τις έχουμε ανάγκη, θα τον παίζουμε μόνοι μαςΚαλημέρα. Απόπειρα επίσκεψης Παρασκευή στο crystal που μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. 5 λεπτά πριν το ραντεβού με μήνυμα ενημερώνουν πως μια κοπέλα η Ματίνα δεν κάνει εκτόνωση. Οκ λέω πηγαίνω 2 κοπέλες και φυσικά αυτή που μου άρεσε ήταν η Ματίνα αλλά όπως είπαμε πετσέτα!! Δεν έκατσα φυσικά έφυγα η άλλη δεν έλεγε τίποτα!! Εκείνη την στιγμή σχολούσε και μία τρίτη κοπέλα η γνωστή Νάντια έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν αρκετά καλή!!
Αφού έφυγα λοιπόν τρελαμένος μια και ήμουν κέντρο σταματώ relax 2 παρουσίες, ονόματα δεν ρώτησα, επιλέγω μια λεπτούλα ωραίο προσωπάκι σκουλαρικάκι στη μύτη κτλ. πάω να μπω στο δωμάτιο έρχεται η άλλη εμφάνιση σούμο έξω από τα γούστα μου και μου λέει η κοπέλα που διάλεξα είναι καινούργια και θα πέσει πετσέτα!!
Έλεος τρελάθηκα τ' ακουσαν αυτές ρε κορίτσια συγνώμη αν θέλαμε μασαζ της προκοπής θα πηγαίναμε σε εξειδικευμένο χώρο με υπηρεσίες μασάζ και όχι σε ελαιοτριβεία!! Τι θα πει πετσέτα!!! Δεν κρατιουνται έτσι μαγαζιά!!
Αυτά!!
γνωρίζει κανένας αν η Κατερίνα από αρετσού είναι ανοιχτή τη Κυριακή?
το body to body ωραίο ακούγεταιΠαίδες μιλάμε όλο και όλο για 4-5 μασαζιδικα που το πολύ στα μισά από αυτά στον παίζουν.Δεν γνωρίζω τι παίζει στην Αθήνα αλλά έξωτερικο παίζει πολύ το body to body, tantra κτλ, το οποίο είναι πολύ παραπάνω από μια μαλακιά..πόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο;
αυτά στην ψωροκωσταινα χλωμά τα βλέπω, εκτός αν κάποια κοπέλα ξέρει και δέχεται να πάει σε σπίτι που την καλούν. Αλλά πρέπει να ξέρειΠαίδες μιλάμε όλο και όλο για 4-5 μασαζιδικα που το πολύ στα μισά από αυτά στον παίζουν.Δεν γνωρίζω τι παίζει στην Αθήνα αλλά έξωτερικο παίζει πολύ το body to body, tantra κτλ, το οποίο είναι πολύ παραπάνω από μια μαλακιά..πόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο;