You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Ρε φίλε πας στην ψύχρα και ρωτάς "γεια σας οι κοπέλες σας μαμιούνται;;;" Ήμαρτον...
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Ε όχι και ελληνοαλβανίδα ή γεωργιανή η Λατίνα μας από το Εκουαδόρ...Και Εβίτα
Λίζα ελληνοαλβανίδα ή γεωργιανή,ξερακιανή σαν πρεζόνι και χάλια γενικά
Και δεν την λένε Λίζα αλλά Ελίζα, από το Ελίζαμπεθ..
Και δεν είναι πρεζόνι η κοπέλα.. Αυτή ούτε καν καπνίζει..
Άντε γιατί αααα...
σημερα μετα τισ 9 προτεινετε κατι?
καφε στην παραλια . τα μασαζ ειναι κλειστα . για σ/κ δεν ξερω ποια ειναι ανοικτα ...
... η Λατίνα μας από το Εκουαδόρ...
οποιος αμφιβαλει ας το τσεκαρει ... εκτος και αν στα τιρανα μιλανε ισπανικα ...
Συναδελφοι μακρυα απο το μασατζιδικο(το τηλ τελειωνει σε ...843 απο Αγγελιοχωρο). Ειναι στο τηλ μια Ελληνιδα Λενα,που λεει 4αρι στηθος.Ειπε 80€ για μασαζ με 'ελευθερη σχεση'. Ειναι Μποτσαρη 68,και στο τηλ σου λεει αρχικα Μποτσαρη με Εγνατια.
Η τυπισσα ειναι ενα τραβελι τελικα,μελαχρινο,αδυνατη γυρω στο 165,και πεσμενο βυζι...γυρω στα 40.....Δεν φαινεται με τη μια....Αλλα την πηρα πρεφα και ευτυχως δεν την ακουμπησα.....Μ Α Κ Ρ Υ Α Α Α Α Α
Δεν βρισκω βυζαρου(μακρυα οι χοντρες) για μασαζ αλλα και στα σπιτακια.....(Οποτε Χριστινα Κοροβαγκου μονο και λιγο Λουνα)....
Η τυπισσα ειναι ενα τραβελι τελικα,μελαχρινο,αδυνατη γυρω στο 165,και πεσμενο βυζι...γυρω στα 40.....Δεν φαινεται με τη μια....Αλλα την πηρα πρεφα και ευτυχως δεν την ακουμπησα.....Μ Α Κ Ρ Υ Α Α Α Α Α
Δεν βρισκω βυζαρου(μακρυα οι χοντρες) για μασαζ αλλα και στα σπιτακια.....(Οποτε Χριστινα Κοροβαγκου μονο και λιγο Λουνα)....
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
γενικα αυτη τη βδομαδα δε παιζει κατι αξιολογο
το angel την αννα κ μια μαρια
στη καλιδοπουλου η μαρια η ψιλη, η ζωη, η ντινα και η σαντρα (λαουρα εμεις τη ξερουμε ως τις 7 )
στο βαρδαρη η ψιλοαλογα που ειπε ο φιλος (απορω πως εχουν πει τοσα γιαυτη) ειρηνη στο ονομα πραγματι δε μπορεις να τη κανεις ζαπι μαρια η τσεχα καλουτσικη και η ελσα
στη βουλγαρη δε ξερω αν εχουν αλαξει τα μπαζα
ο νικολας χαθηκε απο τη πιατσα, δεν ακουγεται ενω ειχε μια βουλγαρα κ μια ρωσιδα νομιζω
για το βασιλη δε ξερω ας μας πει καποιος
οσο για την εβιτα το ελισακι ειναι καλο κακως το κατηγορατε
η ριτα κοντομπαζο με νεο λουκ (λαουρας look), μια ρωσιδα που μοιαζει ταυλανδεζα, k μια ελενη 50 και βαλε ελεος δλδ
το angel την αννα κ μια μαρια
στη καλιδοπουλου η μαρια η ψιλη, η ζωη, η ντινα και η σαντρα (λαουρα εμεις τη ξερουμε ως τις 7 )
στο βαρδαρη η ψιλοαλογα που ειπε ο φιλος (απορω πως εχουν πει τοσα γιαυτη) ειρηνη στο ονομα πραγματι δε μπορεις να τη κανεις ζαπι μαρια η τσεχα καλουτσικη και η ελσα
ο νικολας χαθηκε απο τη πιατσα, δεν ακουγεται ενω ειχε μια βουλγαρα κ μια ρωσιδα νομιζω
οσο για την εβιτα το ελισακι ειναι καλο κακως το κατηγορατε
η ριτα κοντομπαζο με νεο λουκ (λαουρας look), μια ρωσιδα που μοιαζει ταυλανδεζα, k μια ελενη 50 και βαλε ελεος δλδ
ναντια εκ γεωργιας
κελυ - ομορφη μελαχροινη ελληνιδα ( φραπεδιερα )
λια ( η γνωστη λια απο καλιδοπουλου )
μεχρι πριν λιγο καιρο διαφημιζε ενα λεει αστερι ελληνιδα , που κανεις μαζι της μονο μετα απο ραντεβου .
δεν εχω ιδια αποψη ...
τι αλλο ...
αυτα , νομιζω ... αν μουρθει τιποταλλο θα το γραψω ...
μεχρι την επομενη φορα ,
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
μεχρι πριν λιγο καιρο διαφημιζε ενα λεει αστερι ελληνιδα , που κανεις μαζι της μονο μετα απο ραντεβου .
δεν εχω ιδια αποψη ...
/quote]
Αχ αχ αχ... Θα σε μαλώσω..
Μαρτυριάρη..
Ε μαρτυριάρη..
adamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποιος είναι ο Νικόλας,από το Μπόντι Φρι?Αν ναι,γιατί χάθηκε?Εκεί είναι πάντα
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Τι καλό έχει αυτό τον καιρό ο Νικόλας;
Αχ αχ αχ... Θα σε μαλώσω..
Μαρτυριάρη..
Ε μαρτυριάρη..
αφου καποιοι καποιοι , δεν θα πω ονοματα , δεν γραφουν , δεν ενημερωνουν .
τι να κανω ...
οχι για μενα , για τους φουκαριαρηδες τους (συν)μασαζοπληκτους .
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τι κανετε κυριοι συναδελφοι? Λιγο καιρο βλεπω ελειψα, αλλα δεν αλλαξε τιποτα, τα ιδια χαλια, 0 εις το πηλικον!!!! Δυστυχως αυτο τον καιρο λογω "οικονομικης κρισης" αλλα κυριως περιορισμενου χρονου δεν εχω κανενα νεο απο το μετωπο, αλλα απ' οτι βλεπω μαλλον δε χανω και πολλα απο την αποχη μου,προσωρινα, απο το αθλημα...... Υπομονη, η ελπιδα πεθαινει τελευταια...!!!! Τα χαιρετισματα μου συναδελφοι!!!
Την τελευταία φορά που επισκέφτηκα δυστυχώς δεν είδα κάποια καινούργια. Ελπίζω να υπάρξει ανανέωση σύντομα, έχω καιρό να δω κάτι αξιόλογο εκεί
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
ναι το μποντι φρι λεωΠοιος είναι ο Νικόλας,από το Μπόντι Φρι?Αν ναι,γιατί χάθηκε?Εκεί είναι πάντα
χαθηκε απο την επικαιροτητα εννοω
εχει καιρο να μιλησει καποιος
ναι το μποντι φρι λεω
χαθηκε απο την επικαιροτητα εννοω
εχει καιρο να μιλησει καποιος
καλησπερα σας. τι να το κανεις το μποντι φρι οταν για ενα καλαμακι σου ζιτανε αλλα 50 ευρο?
Συναδελφοι μακρυα απο το μασατζιδικο(το τηλ τελειωνει σε ...843 απο Αγγελιοχωρο). Ειναι στο τηλ μια Ελληνιδα Λενα,που λεει 4αρι στηθος.Ειπε 80€ για μασαζ με 'ελευθερη σχεση'. Ειναι Μποτσαρη 68,και στο τηλ σου λεει αρχικα Μποτσαρη με Εγνατια.
ποιο μεγαλα απο της ζωης στην καλιδοπουλου?
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά