Φίλε μου περί ορέξεως κολοκιθόπιττα που λέει και ο θυμόσοφος λαόςκαταλαβα δηλαδη αλαργα. ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Στον Εύοσμο, μάλλον θα λες αυτό στο οποίο δουλεύει τώρα η Δήμητρα-Έρικα.
Συν μια γεματούλα ΜΙΛΦ.Αλλά χώρος...ίσως ο χειρότερος που υπάρχει.Πολύ μικρός, με 2 καρέκλες σαν κομμωτηρίου για ξεκάρφωμα,βρωμιά,ένα σκυλάκι να περιφέρεται παντού,ένα μόνο δωμάτιο μέσα στην βρωμιά κι αυτό,με κρεβάτι με τρίχες και λεκέδες,σκέτη τραγωδία
Εν τω μεταξύ κάποιος γνωστός σήμερα συζητώντας για το spa prive, μου είπε πως εκεί κάπου στην Κολλέτη παίζει ένα άλλο μασατζήδικο καβατζωμένο και Prive με τζακούζι και έτσι, αλλά όταν ρώτησα λεπτομέρειες δεν ήξερε καν πού είναι και άρχισε τα ένας φίλος μου μου έχει πει και θα ρωτήσω και θα σου πω, οπότε δεν έδωσα βάση...
Γνωρίζει μήπως κανείς κάτι περισσότερο σχετικά?
Γνωρίζει μήπως κανείς κάτι περισσότερο σχετικά?
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
O ιδιοκτήτης του την δεκαετία του 90 είχε τα τρία μασατζίδικα τύπου body free (Εγνατίας με Βενιζέλου γωνία - Λαγκαδά πριν το στρατόπεδο του Παύλου Μελά και Μοναστηρίου μετά τους Άγιους Πάντες) και είχε τις ωραιότερες γυναίκες που κυκλοφορούσαν τότε, από Ουκρανία-Μολδαβία κλπ.. Ήταν η εποχή που η Θεσσαλονίκη ήταν στα πάνω της στο συγκεκριμένο τομέα..Είμαι σίγουρος ότι το έχετε εξαντλήσει αλλά ξαναρωτάω...αυτό το spa prive δεν παίζει τίποτα, σωστά?
Ολο σε διαφημίσεις και τηλεόραση και φυλλάδια το βλέπω,οπότε άκυρο για υπηρεσίες?
Τότε που λειτουργούσε και το Μαρίνα..
Οι παλιοί θα θυμούνται και θα αναπολούν..
Κάποιος του χώρου (συνάδελφος του) μου είχε πει πως στο spa prive, αν έχεις καλό κονέ με το αφεντικό, υπάρχουν εξτρά υπηρεσίες.. Δηλαδή, "ποιάσε το αυγό και κούρευτο.."
Πάντως μια φορά που είχα πάει με φίλη μου, οι περισσότερες κοπέλες που δουλεύουν εκεί, είναι αρκετά εμφανίσιμες..
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Τι εννοείς δηλαδή, ότι είναι εγκυκλοπαίδεια του μασάζ;
Κάτι σαν η Brittanica ένα πράγμα;
Τι εννοείς δηλαδή, ότι είναι εγκυκλοπαίδεια του μασάζ;
γιατι εχω αδικο ?
και britanica και papyrous και larous !
τα παντα ολα ...
ας μου επιτραπει να μεταφερω πληροφοριες συναδελφων :
καλιδοπουλου καμια αλλαγη στο ροστερ : ντινα , μαρια , ζωη και σαντραλαουρα , η οποια δεν θελει να την φωναζουμε λαουρα . ελα ομως που το σαντρα δεν μας αρεσει ! την επομενη φορα να βρουμε ονομα κοινης αποδοχης .
στον οικο μυοχαλαρωσης και αποδρασης υπαρχει καινουργια αφιξη . μελαχροινη δεσποινης μαλλον Λιανα απο ρωσια μερια .
μεχρι την επομενη φορα ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε !
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Ε τώρα πέστε μου σας παρακαλώ ποιός πρέπει να πάρει τον τίτλο "ζωντανή εγκυκλοπαίδεια της μυοχαλάρωσης". αν όχι ο mister Ric..γιατι εχω αδικο ?
και britanica και papyrous και larous !
τα παντα ολα ...
ας μου επιτραπει να μεταφερω πληροφοριες συναδελφων :
καλιδοπουλου καμια αλλαγη στο ροστερ : ντινα , μαρια , ζωη και σαντραλαουρα , η οποια δεν θελει να την φωναζουμε λαουρα . ελα ομως που το σαντρα δεν μας αρεσει ! την επομενη φορα να βρουμε ονομα κοινης αποδοχης .
στον οικο μυοχαλαρωσης και αποδρασης υπαρχει καινουργια αφιξη . μελαχροινη δεσποινης μαλλον Λιανα απο ρωσια μερια .
μεχρι την επομενη φορα ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε !
Αφού εσύ ξέρεις τα πάντα όλα..
Εμείς απλά κάνουμε την επιτόπια έρευνα και εσύ καταγράφεις..
Και μια διευκρίνιση σε παρακαλώ: Ποιός είναι ό οίκος μυοχαλάρωσης και απόδρασης και τι εστί "Λιάνα;"
Thanks Papyre Ric..
καλιμερα μαγκες.πηγε κανεις προσφατα στο avis βασ. ολγασ?πιγα πριν κανα μηνα,και πηρα μια μαρια μελαχρηνη.μετριο μασαζ και δεν εκανε ουτε φραπε.με πολυ επιμονει και 80 ευρω συνολο τελικα εκανε και μετριο καλαμακι.εχετε εμπειριες απο αυτο το μαγαζι?πειτε please
Ε τώρα πέστε μου σας παρακαλώ ποιός πρέπει να πάρει τον τίτλο "ζωντανή εγκυκλοπαίδεια της μυοχαλάρωσης". αν όχι ο mister Ric..
Αφού εσύ ξέρεις τα πάντα όλα..
Εμείς απλά κάνουμε την επιτόπια έρευνα και εσύ καταγράφεις..
Και μια διευκρίνιση σε παρακαλώ: Ποιός είναι ό οίκος μυοχαλάρωσης και απόδρασης και τι εστί "Λιάνα;"
Thanks Papyre Ric..
με μια μικρή μετάφραση τη λέξη απόδραση θα καταλάβεις
και Λιάνα έστι κατι το οποίο είναι αρκετά καλό
και σήγουρα μια αλαγή
καλή σας μέρα κυριοι
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Καλησπερα παιδια.Θελω να περασω απο Αγγελο,Ι.δραγουμη.
Ποιες κοπελες δουλευουν εκει,εχω να παω πανο απο 3 μηνο.
Επισεις γνωριζει κανεις καπια Λaura?
Σας ευχαριστω.
Καλησπερα,επιτελους μου εφτιαξαν το internet και μπορω να μπω.
Φιλε Humax,για την Laura,ναι περ 40 χρονων ειναι,ξερεις που δουλευει τωρα;
Στον Αγγελο Ι.δραγουμη ποιες κοπελες ειναι;
Αν λες για την Λάουρα που δούλευε στην Εβίτα, τώρα δουλεύει στην ΚαλιδοπούλουΚαλησπερα,επιτελους μου εφτιαξαν το internet και μπορω να μπω.
Φιλε Humax,για την Laura,ναι περ 40 χρονων ειναι,ξερεις που δουλευει τωρα;
Στον Αγγελο Ι.δραγουμη ποιες κοπελες ειναι;
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Αν λες για την Λάουρα που δούλευε στην Εβίτα, τώρα δουλεύει στην Καλιδοπούλου
THANKS
Την καλησπέρα μου και από μένα αγαπητοί φίλοι.
Οι εντυπώσεις μου από Καλλιδοπούλου ως προς την Σάντρα-λάουρα μέτριες και η κοπέλλα φτάνει ως το δεύτερο πρόγραμμα (καλαμάκι). Εμφανίσιμη, γλυκιά, αρκετά καλό μασάζ, χωρίς όμως να πω ότι κατενθουσιάστηκα γενικά.
Από το μαγαζί του Βασίλη είχαμε αποχώρηση της Λίας και το μαγαζί είναι προς αναζήτηση νέων προσώπων χωρίς να γνωρίζω περισσότερα.
Επίσης ως προς το escape της Εβίτας, καλός συνάδελφος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την καινούργια μελαχροινή κοπέλλα που ήρθε η οποία πρέπει να είναι ανατολικής προέλευσης.
Να'μαστε όλοι καλά.
Οι εντυπώσεις μου από Καλλιδοπούλου ως προς την Σάντρα-λάουρα μέτριες και η κοπέλλα φτάνει ως το δεύτερο πρόγραμμα (καλαμάκι). Εμφανίσιμη, γλυκιά, αρκετά καλό μασάζ, χωρίς όμως να πω ότι κατενθουσιάστηκα γενικά.
Από το μαγαζί του Βασίλη είχαμε αποχώρηση της Λίας και το μαγαζί είναι προς αναζήτηση νέων προσώπων χωρίς να γνωρίζω περισσότερα.
Επίσης ως προς το escape της Εβίτας, καλός συνάδελφος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την καινούργια μελαχροινή κοπέλλα που ήρθε η οποία πρέπει να είναι ανατολικής προέλευσης.
Να'μαστε όλοι καλά.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
δεν υπαρχει περιπτωση να μη ανοιξουνε, απλα δε θα ηταν εκει κανειςπαιδεια,κανα τηλ απο resort πλατιας δημοκρατιασ?πηγα σημερα χωρισ τηλ και δεν ανοιγανε...τι παιζει ακριβως εκει?βοηθια please
ανοιγει γυρω στις 12 νομιζω
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
παιδεια,κανα τηλ απο resort πλατιας δημοκρατιασ?πηγα σημερα χωρισ τηλ και δεν ανοιγανε...τι παιζει ακριβως εκει?βοηθια please
εχεις PM
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά