χαιρομαι για σαςΔόξα το Θεούλη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
α με θυμηθηκες σημερα?Α καλά αυτός έχει μπλέξει τα μπούτια του. Έχει και αλσχάιμερ λόγω προχωρημένης ηλικίας
παλι καλα,δοξα τω Θεο
χθες ρωτουσες ποιος ειναι αυτος ο humax
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη στην Παρασκευοπούλου σήμερα το μεσημέρι..
Τρεις κοπέλες, Σάντρα, Μαρία και μια λίγο γεματούλα που δεν συγκράτησα το όνομα της..
Η Σάντρα είναι μετρίου αναστήματος, καστανόξανθη με ωραίο πρόσωπο και σώμα που δεν προσφέρει foul όπως έχουν αναφέρει και σε προηγούμενα post κάποιοι συναθλητές (αλλά επειδή μου άρεσε θα επιμείνω αρκετά για να δω πόσο συνεπής είναι σε αυτό που λέει)..
Η Μαρία είναι ένα μελαχροινό ψηλοκάπουλο άλογο γύρω στο 1.80, με μακρύ μαλλί και ωραίο σώμα που σε προκαλεί να το ιππεύσεις..
Νομίζω πως είναι από τις πιο ωραίες παρουσίες στο χώρο των μασατζίδικων..
Τρεις κοπέλες, Σάντρα, Μαρία και μια λίγο γεματούλα που δεν συγκράτησα το όνομα της..
Η Σάντρα είναι μετρίου αναστήματος, καστανόξανθη με ωραίο πρόσωπο και σώμα που δεν προσφέρει foul όπως έχουν αναφέρει και σε προηγούμενα post κάποιοι συναθλητές (αλλά επειδή μου άρεσε θα επιμείνω αρκετά για να δω πόσο συνεπής είναι σε αυτό που λέει)..
Η Μαρία είναι ένα μελαχροινό ψηλοκάπουλο άλογο γύρω στο 1.80, με μακρύ μαλλί και ωραίο σώμα που σε προκαλεί να το ιππεύσεις..
Επίσκεψη στην Παρασκευοπούλου σήμερα το μεσημέρι..
καλιδοπουλου θες να πεις ...
η δεσποινης σαντρα ειναι η λαουρα απο εβιτα .
και η γεματουλα πρεπει να ακουει στο ονομα ζωη .
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
καλιδοπουλου θες να πεις ...
η δεσποινης σαντρα ειναι η λαουρα απο εβιτα .
και η γεματουλα πρεπει να ακουει στο ονομα ζωη .
Πραγματικά φίλε... που τα ξέρεις όλα;;;
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Ναι, Καλλιδοπούλου.. Με ζάλισε η Σάντρα που δεν θέλει να την φωνάζουν πλέον Λάουρα..
Και την γεματούλα έχεις δίκιο, την λένε Ζωή..
Είσαι άπαιχτος Ric.. Μήπως τα ιδρύματα σου στέλνουν e-mails με τα προγράμματα τους και είσαι τόσο καλά ενημερωμένος;
Ότι και να κάνεις όμως, σου είπα πως σε λίγο θα παίρνεις εμένα για να σου κλείνω ραντεβού στα εν λόγω ιδρύματα..
Και την γεματούλα έχεις δίκιο, την λένε Ζωή..
Είσαι άπαιχτος Ric.. Μήπως τα ιδρύματα σου στέλνουν e-mails με τα προγράμματα τους και είσαι τόσο καλά ενημερωμένος;
Ότι και να κάνεις όμως, σου είπα πως σε λίγο θα παίρνεις εμένα για να σου κλείνω ραντεβού στα εν λόγω ιδρύματα..
... Μήπως τα ιδρύματα σου στέλνουν e-mails με τα προγράμματα τους και είσαι τόσο καλά ενημερωμένος;
εσυ κανεις πλακα , αλλα θα το παρει κανεις σοβαρα και θα εχουμε τραγελαφικες καταστασεις .
αυτο που γινεται ειναι οτι εγω μπαινω στον κοπο να γραψω , να απαντησω . συνηθως μεταφερω πληροφοριες συναδελφων ή επαναλαμβανω πραγματα που εχουν ηδη γραφτει .
καλη μας νυχτα .
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Φυσικά και κάνω πλάκα, αυτό έλειπε να στέλνουν σε εσένα emails με το πρόγραμμα τους και να μην στέλνουν εμένα.. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει..εσυ κανεις πλακα , αλλα θα το παρει κανεις σοβαρα και θα εχουμε τραγελαφικες καταστασεις .
Όσο για την αξιόπιστη ενημέρωση που μας προσφέρεις, το εκτιμούμε πολύ όλοι οι λάτρεις του συγκεκριμένου σπορ..
παιδια, διαβασα τοσεσ σελιδεσ εδο μεσα και συμπερασμα δεν εβγαλα.ασ μου πει καποιοσ σε ποιο μαγαζι θα παω, οπου θαμου κανουν μασαζ ι κοπελεσ γυμνεσ, και ισοσ με σταση 69 ι ισπανικο,τιποτα παραπανω!χωρισ να ειναι πριβε και τετοια.πειτε please
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Σε κανένα..
Αν δεν πας συστημένος, δεν θα σου κάνει καμμία αυτά που ζητάς..
Ξεκίνα όπως ξεκινήσαμε όλοι μας.. Βρες τη λίστα με τα εν λόγω ιδρύματα που φαίνεται σε προηγούμενες σελίδες, διάβασε μετά τι αναφέρουν οι συναγωνιστές για κάθε ίδρυμα και ξεκίνα να χτυπάς πόρτες στα ιδρύματα που σε ενδιαφέρουν..
Όσα σου ανοίξουν στην αρχή θα σου προσφέρουν ένα απλό μασάζ και σιγά - σιγά και αν έχεις τον τρόπο σου, θα σου προσφέρουν και τις υπηρεσίες που ζήτησες..
Συμμετέχεις στο site, ανταλλάσεις εμπειρίες, προσφέρεις ενημέρωση, κάνεις γνωριμίες, ανταλλάσεις πληροφορίες και όλα μετά γίνονται πιο εύκολα..
Όλοι ή οι περισσότεροι φίλε μου έτσι ξεκινήσαμε.. Με πολύ ιδρώτα..
Εκτός και αν έχεις κανένα καλό κονέ να σε συστήσει σε κάποιο ίδρυμα..
Καλή επιτυχία..
Αν δεν πας συστημένος, δεν θα σου κάνει καμμία αυτά που ζητάς..
Ξεκίνα όπως ξεκινήσαμε όλοι μας.. Βρες τη λίστα με τα εν λόγω ιδρύματα που φαίνεται σε προηγούμενες σελίδες, διάβασε μετά τι αναφέρουν οι συναγωνιστές για κάθε ίδρυμα και ξεκίνα να χτυπάς πόρτες στα ιδρύματα που σε ενδιαφέρουν..
Όσα σου ανοίξουν στην αρχή θα σου προσφέρουν ένα απλό μασάζ και σιγά - σιγά και αν έχεις τον τρόπο σου, θα σου προσφέρουν και τις υπηρεσίες που ζήτησες..
Συμμετέχεις στο site, ανταλλάσεις εμπειρίες, προσφέρεις ενημέρωση, κάνεις γνωριμίες, ανταλλάσεις πληροφορίες και όλα μετά γίνονται πιο εύκολα..
Όλοι ή οι περισσότεροι φίλε μου έτσι ξεκινήσαμε.. Με πολύ ιδρώτα..
Εκτός και αν έχεις κανένα καλό κονέ να σε συστήσει σε κάποιο ίδρυμα..
Καλή επιτυχία..
ΟΟΟΟΟΠΑΑΑΑ, μην μπερδευομαστεκαλησπερα σε ολους.ειμαι ο αλφιστας.
εισαι ο αλφιστας και εισαι καλα? που λεει και το σλογκαν
ωραιο ονομα παντως ;) ;)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
πριν κανα 3μηνο που πηγα τη ρωτησα αν τα βγαζειπηγαινα παλια πολλεσ φορεσ στι καμαρα,αλλα δεν ετυχε ποτε να κανουν παραπανο υπηρεσιες απο φραπε...καποιοσ εγραπσε ι κατια απο καμαρα βγαζει και τα ρουχα, ισχυει αυτο?καμια εμπειρεια?
και ξερεις ποσα μου ζητησε?
50 ευρωπουλακια για να τα βγαλει μονο τπτ αλλο, ελεος
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
πηγαινα παλια πολλεσ φορεσ στι καμαρα,αλλα δεν ετυχε ποτε να κανουν παραπανο υπηρεσιες απο φραπε...καποιοσ εγραπσε ι κατια απο καμαρα βγαζει και τα ρουχα, ισχυει αυτο?καμια εμπειρεια?
πριν κανα 3μηνο που πηγα τη ρωτησα αν τα βγαζει
και ξερεις ποσα μου ζητησε?
50 ευρωπουλακια για να τα βγαλει μονο τπτ αλλο, ελεος
θα τα εβγαζε ολα ομοσ?και το σλιπακι?μπορουσεσ να τι χουφτοσεισ?
Ρε παιδιά το μόνο που ξέρω στην Καμάρα είναι ένα απέναντι γωνιακό πάνω από γνωστό ζαχαροπλαστείο... έχω πάει εκεί και παίζει μόνο μασάζ... αλλά ξεπιάστηκα λέμε!
100 ευρώ για μασάζ είναι πολλά ρε φίλε. Μην κάνετε τέτοια πράγματα και μετά οι τιμές γαμιούνταιεστω και μονο φραπεσ να ειναι,αν γυμνη ι κοπελα αξιζει πιστευω
Καλά από όλα αυτά που γράφουμε κατάλαβες οτι δεν μπορείς να πας αλλού; Οκ πάνε δώσ΄τα σ'αυτήν, παραιτούμαιειναι πολλα,αλλα το μασαζ τισ αξιζει και προτειμο να δοσω κατι παραπανω και να ειναι γυμνη.ουτοσ ι αλλοσ,αλλο μαγαζι για να παω δεν υπαρχει αποτι καταλαβα
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά