Ο χώρος είναι σαν της Μαριάννας;; θελει σύσταση ή ελεύθερη πρόσβαση;;ποιο ειναι το ζεσι σπα? για δωσε παραπανω info. Ειναι free η private? τι προσφερει απο υπηρεσιες και τι τιμες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (4 μέλη και 81 επισκέπτες)
Το κατάλαβα από την περιγραφή του χυσεαΕλεύθερη πρόσβαση είναι αλλά με τροπο
Ο χώρος πως είναι...;;
Το ροστερ;;
πλακα μας κανεις ;εκει παει οπιος θελει στυλ ΝταμεςΟ χώρος είναι σαν της Μαριάννας;; θελει σύσταση ή ελεύθερη πρόσβαση;;
Δεν έχω πάει στο dames... Φίλεπλακα μας κανεις ;εκει παει οπιος θελει στυλ Νταμες
Εκεί που πηγαίνω είναι prive...
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Στο aqua spa έχει τίποτα περισσότερο από εκτόνωση με το χέρι?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
ποιο ειναι το ζεσι σπα? για δωσε παραπανω info. Ειναι free η private? τι προσφερει απο υπηρεσιες και τι τιμες?
Στείλε πμ στον χυσεα,γειτονιά είστε,να τα πείτε από κοντά!!!
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Αν και έχω να πάω πολύ καιρό με λίγη προσπάθεια έχει και στοματικόΣτο aqua spa έχει τίποτα περισσότερο από εκτόνωση με το χέρι?
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Διαβάζω διάφορα για μαγαζιά εδώ μέσα αλλά μάλλον δεν αξίζουν τα λεφτά τους.... Τελικά η Μάγγυ ήταν μια και μοναδική
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Ειναι free φιλε μου.Γκουγκλαρε Ζεσι Σπα και θα βρεις τηλ.και πληροφοριες.Εγω ειδα δυο κοπελες την Ελενα απο Ρωσια καιτην Μαρια.Η Μαρια ειναι πιο ωραία αλλα ηρθε αργότερα και ετσι περασα με την Ελενα.Μιλφ αρκετα εμφανισημο και με καλες υπηρεσιες.Τα προγραμματα ειναι φραπε στα 30 που πληρωνεις στο σαλονι συν 20 μεσα στην κοπελα στοματικο 30 συν 30 και φουλ 30 συν 50.Η κοπελα δεκτικη και χωρις βιασυνη.Εκατσα μια ωρα στο δωμάτιο χωρις ενοχλησεις.Στα θετικα οτι η κοπελα έβγαλε ολατης τα ρουχα πριν διαλεξω πρόγραμμα.ποιο ειναι το ζεσι σπα? για δωσε παραπανω info. Ειναι free η private? τι προσφερει απο υπηρεσιες και τι τιμες?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Και κατι αλλο για το Ζεσι Σπα.Αν και για της εποχες που ζουμε οι τιμες ειναι τσουχτερες τουλάχιστον δεν σε κοροιδευουν όπως αλλα μαγαζιά που ζηταν 80 ευρώ για πρόγραμμα μισης ωρας.Ηρθε ο καιρος να ριξουμε ακυρω στα μαγαζια που μας κοροιδευουν.
Περί Θεώνης στο Vana Spa, η συγκεκριμένη με δώρο εγλυψε και κωλο, η Βερόνικα πίπα φοβερή..και για Γιώτα στην Καραμανλή 75...άχρηστη αγέλαστη αδιάφορη..προκλητική με ντύσιμο αλλά ζηταγε για αυταρχικό και ποδολαγνεία συν 30....στο μασάζ αδιάφορη..μακρυά..μόνο Βερονικα
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Γιατί δεν έχεις συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό postsThesp Γιατί δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα;
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Συνάδελφοι καμία καλή πρόταση για μασάζ με στοματικό είμαι Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
Μια εκτόνωση?Πάνε στο ΖΕΣΙ ΜΕ Μαρία 60€ μασάζ κ στοματικό