matakias1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
einai perioxi martiou konda me graviasκαλαμαρια η θεσσαλονικη παπαδιαμαντη
einai perioxi martiou konda me graviasκαλαμαρια η θεσσαλονικη παπαδιαμαντη
μπορείς να κάνεις μία περιγραφή κ να μας πεις κ ηλικία?sofa spa papadiamandi odos milfara poly kalo masaz
εχει καπου λινκ να δουμε ποια λες η ειναι πριβε?sofa spa papadiamandi odos milfara poly kalo masaz
den einai prive me radevou einai 35 euro me etheria eleaεχει καπου λινκ να δουμε ποια λες η ειναι πριβε?
den einai prive me radevou einai 35 euro me etheria elea
Η Ρανια ακομα χειρότερη φιλε μου.Γενικα το μαγαζι προσφέρει κακες υπηρεσιες τελευταία και ενδικνιεται αν δεν εχεις πρόσβαση αλλου.Καινουριος εδω μέσα,αλλα παρακολουθω την σελιδα και ειπα και γω να πω τη γνωμη μου.
Περασα απο το Νταμες πριν 2μερες. Ωραιο και ζεστο μαγαζί,καθαρό. Πηρα τηλ για να κλεισω ραντεβου. Βρεθηκα λοιπον εκει. Παρόν 2 κοπελες, Ρίτα GR,κοντή,αδυνατη πανω και μετα ανοιγει και Ρανια Gr,χοντρούλα αλλα ομορφη,και οι δυο περιπου 25χρ. Μου ειπαν οτι ειναι και αλλες,αλλα οχι εκεινη την ώρα. Πηρα λοιπον την Ρίτα. Γυφτάκι και ας κανει οτι οχι,μπαμ κανει,επισης δεν ξερει να μιλαει! Μασαζ με το ζόρι, σωμα γυμνό μετριο προς χαμηλό,μοιαζει μεγαλυτερο παρ'ολο το μικρο της ηλικιας της.Στοματικό καλό αλλα γρηγορο, και σεξ που δεν αξίζει... Πεταμενα λεφτά.Οταν ξαναπαω να δω και τις αλλες θα ενημερώσω.
για το σοφα σπα στην οδός Παπαδιαμάντη περιοχή Μαρτίου η μιλφαρα σοφία κάνει μόνο μασάζ πολύ Καλό με αιθέρια έλαια παλιά δούλευε στο σπα στην Κωλέττη 35 ευρώ κάτι παραπάνω δεν κάνει έμενα τουλάχιστον δεν έκανε
για το σοφα σπα στην οδός Παπαδιαμάντη περιοχή Μαρτίου η μιλφαρα σοφία κάνει μόνο μασάζ πολύ Καλό με αιθέρια έλαια παλιά δούλευε στο σπα στην Κωλέττη 35 ευρώ κάτι παραπάνω δεν κάνει έμενα τουλάχιστον δεν έκανε
καλησπερα...θελω να την δοκιμασω αλλα δεν εχει τηλεφωνο...έχει δοκιμάσει κανείς?
Ναι ρε παιδιά..τώρα είδα ότι δεν έχει τηλέφωνο επικοινωνίας. Και αυτό που λέει στην παρένθεση (Οχι ερωτικές υπηρεσίες) τι φάση ?καλησπερα...θελω να την δοκιμασω αλλα δεν εχει τηλεφωνο...
Αναγράφεται κάπου το e-mail της ?Έχω στείλει email...περιμένω απάντηση και θα ενημερώσω.Ρώτησα μήπως κάποιος έχει ήδη εμπειρία.
Ε βοήθα το λαό...Έχει profil στο kanesex.
Μας τρολλαρει μου φαινεται..
Μας τρολλαρει μου φαινεται..
Οχι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ λεει,
και βαζει την αγγελια στο ΚΑΝΕ ΣΕΞ!!