ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VOL 4 1/2
Επίσκεψη στην Εβίτα, ξανά, για να μπει καλά το νέο έτος. Άλλωστε ήταν το μόνο ανοιχτό μαγαζί εκείνη την ημέρα (02 Ιανουαρίου).
Ο χώρος όπως έγραψα και σε παλαιότερη ενημέρωση, και οι παρουσίες τρεις, Σάσα (BLR), Σύλβια (BUL) και Τζούλι (GR). Απούσα η Σάντρα λόγω κρυολογήματος.
Πέρασμα με Τζούλι, Ελληνίδα, 30-32 ετών, ξανθιά, στήθος 2 - ίσως και λίγο παραπάνω - τσουπωτή προς το μπαμπάτσικη. Καλό πρόγραμμα, γλυκιά κοπέλα, ομιλιτική, και διάθεση από μέρους της να περάσω καλά (παρόλο που ήταν 2η μέρα του χρόνου, και λογικό θα ήταν να είναι κάπως). Φιλιά δίνει απλόχερα και βαθιά, και ενδύκνειται για GFE καταστάσεις. Πίπα όχι ιδιαίτερα καλή (βάζει πολύ δόντι), αλλά σεξ σε γενικές γραμμές αρκετά καλό. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο , 1 ώρα και κάτι, κάστος 100 ευρώ (με 2 φορές).
Αυτά...
ΥΓ. Το τι γκαβλώνει τον καθένα είναι εντελώς υποκειμενικό και εν πολλοίς εγκεφαλικό.
ΥΓ2. Πιθανόν , κάποιοι που την έχετε δει ή θα την δείτε, να με χαρακτηρίσετε τσουβαλολάγνο/τσουβαλοπνίχτη. Είμαι, αλλά δεν το έκρυψα ποτέ. Όταν έχω την γυναίκα στα 4 , θέλω να ακούω πλάτσα - πλούτσα και όχι κράτσα - κρούτσα.
ΥΓ3. Από σήμερα θα έχει 3 νέες αφίξεις. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω (για να προλάβω τα πμ). Πάρτε τηλέφωνο να μάθετε - άντε , μασημένη τροφή θέλετε όλοι σας...
ΥΓ4. ΕΒΙΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ !!!