Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Καλημερα και χρόνια πολλά θέλω να κάνω σήμερα επίσκεψη στο ρελαξ ξέρετε ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες σήμερα ;

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Η Μαρία καλή έχει κάνει κανένας αξίζει ;

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Τελικά δεν πήγα το ακύρωσα

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
Καλή χρόνια στο thread, η Φαίη από angels spa δουλεύει αυτήν την εβδομάδα?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Happy New Year , motherfuckers !!!!!

Συνημμένα

• B6FC9E83-0ED4-48CE-9106-6AC1B0D3DC72.jpeg
    B6FC9E83-0ED4-48CE-9106-6AC1B0D3DC72.jpeg
    84,7 KB · Εμφανίσεις: 20

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλσπερά,
Υπ´αρχει μασατζίδικο αγγελάκη κέντρο;

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Την Καλησπέρα μου σε όλους!
Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα...

Τώρα βρίσκω λίγο χρόνο για γράψιμο και έχω να αναφέρω τα παρακάτω:

Επίσκεψη μέσα στο 12/2018, στην Εβίτα.

Κορασίδα/Σάντρα: Παλιά καραβάνα που αρκετοί θα γνωρίζετε.
Δυνατό κομμάτι που αντέχει παντού και πάντα, πέρασα όμορφα... :takethis:
Για όσους δε γνωρίζουν (Ξανθό(AL) δυνατό σώμα, 29 η ηλικία της, απαλό, με σωστές χειρολαβές όπως πρέπει και κολάκι σούπερρρρ...
Παραμονή στο δώμα, 45 λεπτά.
Κόστος 60€

Επίσκεψη 12/2018 άλλη μέρα...
Κορασίδα/Τζένη:
Guest Εκ των Αθηνών όπως μου είπαν, και μου είπε επίσης.
Μελαχροινό κάπου στα 35-38(AL), Ιταλίδα ανέφερε αυτή, αλλά δε νομίζω.
Δυνατό μέσα, κοντούλικο με ωραίο σωματάκι, πειραγμένα χειλάκια λίγο, που δεν ήταν καθόλου αντιαισθητικά, ίσα ίσα!!!, ώραία μάτια. Γενικά τίμια και ωραία παρουσία!!
Ευχαριστώ το Δάσκαλο που με έδωσε τα φώτα του και πρόλαβα! :respect:
Φουλ γλωσσόφιλα, υγρασία πολύ στη κάτω περιοχή της και ώραια συνάντηση...έκανε και καλό μασαζάκι.
Παραμονή 40-45 λεπτά.
Κόστος 60€

Επίσκεψη 12/2018 κοντά στο τέλος...
Κορασίδα/Σύλβια:
Ξανθό καλό σωματακί, Εθνικότητα Τσέχα μου είπε, δε ξέρω, δε με νοιάζει βασικά, απλά τα αναφέρω για να γνωρίζουν όλοι, μπορεί κάποιος να θέλει Κολομβιανή  :happy:
Μασαζάκι καλούτσικο, φιλιά καθόλου, Σλάβικη φάτσα, βυζάκι πεσμένο 2άρι, τίποτα το αξιόλογο κατ'εμέ...σφαίρα το τεμάχιο και άουτ!!!
Παραμονή 30 λεπτά.
Κόστος 60€.

ΥΓ.Όπως είπε και ένας φίλος για εκεί:

-"Εβίτα κάνε κάτι με το μπάνιο".

Υπάρχουν και άλλες κριτικές, μόλις μπορέσω θα τις αναφέρω μάγκες μου...
Καλά να περνάμε και καλά Γαμήσια σε όλους!!!
Καλό 2019

Με εκτίμηση
Gallas :hi:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Την Καλησπέρα μου σε όλους!
Καλή Χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα...

Τώρα βρίσκω λίγο χρόνο για γράψιμο και έχω να αναφέρω τα παρακάτω:

Επίσκεψη μέσα στο 12/2018, στην Εβίτα.

Κορασίδα/Σάντρα: Παλιά καραβάνα που αρκετοί θα γνωρίζετε.
Δυνατό κομμάτι που αντέχει παντού και πάντα, πέρασα όμορφα... :takethis:
Για όσους δε γνωρίζουν (Ξανθό(AL) δυνατό σώμα, 29 η ηλικία της, απαλό, με σωστές χειρολαβές όπως πρέπει και κολάκι σούπερρρρ...
Παραμονή στο δώμα, 45 λεπτά.
Κόστος 60€

Επίσκεψη 12/2018 άλλη μέρα...
Κορασίδα/Τζένη:
Guest Εκ των Αθηνών όπως μου είπαν, και μου είπε επίσης.
Μελαχροινό κάπου στα 35-38(AL), Ιταλίδα ανέφερε αυτή, αλλά δε νομίζω.
Δυνατό μέσα, κοντούλικο με ωραίο σωματάκι, πειραγμένα χειλάκια λίγο, που δεν ήταν καθόλου αντιαισθητικά, ίσα ίσα!!!, ώραία μάτια. Γενικά τίμια και ωραία παρουσία!!
Ευχαριστώ το Δάσκαλο που με έδωσε τα φώτα του και πρόλαβα! :respect:
Φουλ γλωσσόφιλα, υγρασία πολύ στη κάτω περιοχή της και ώραια συνάντηση...έκανε και καλό μασαζάκι.
Παραμονή 40-45 λεπτά.
Κόστος 60€

Επίσκεψη 12/2018 κοντά στο τέλος...
Κορασίδα/Σύλβια:
Ξανθό καλό σωματακί, Εθνικότητα Τσέχα μου είπε, δε ξέρω, δε με νοιάζει βασικά, απλά τα αναφέρω για να γνωρίζουν όλοι, μπορεί κάποιος να θέλει Κολομβιανή  :happy:
Μασαζάκι καλούτσικο, φιλιά καθόλου, Σλάβικη φάτσα, βυζάκι πεσμένο 2άρι, τίποτα το αξιόλογο κατ'εμέ...σφαίρα το τεμάχιο και άουτ!!!
Παραμονή 30 λεπτά.
Κόστος 60€.

ΥΓ.Όπως είπε και ένας φίλος για εκεί:

-"Εβίτα κάνε κάτι με το μπάνιο".

Υπάρχουν και άλλες κριτικές, μόλις μπορέσω θα τις αναφέρω μάγκες μου...
Καλά να περνάμε και καλά Γαμήσια σε όλους!!!
Καλό 2019

Με εκτίμηση
Gallas :hi:
Έχεις ξεφύγειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
(Ο Δάσκαλος...)

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισκεψη σημερα στο μεταξα στην τσιμισκη και περασμα με καινουρια κοπελα ονοματι Ριτα κοντη μελαχροινη με παραπανω κιλα γυρω στα 25.Μεσα στο δωματιο τιποτα το ιδιαιτερο επελεξα το προγραμμα των 60 και κοιτουσε το ρολοι για να με ξεπεταξει..οπως και εκανε..60 ε για 10 με 15 λεπτα το πολυ μονο και μονο για στοματικο..το μαγαζι αυτο θεωρω οτι ειναι καθαρη κοροιδια και χειροτερα δεν νομιζω οτι γινεται..μακρια!!!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
επισκεψη σημερα στο μεταξα στην τσιμισκη και περασμα με καινουρια κοπελα ονοματι Ριτα κοντη μελαχροινη με παραπανω κιλα γυρω στα 25.Μεσα στο δωματιο τιποτα το ιδιαιτερο επελεξα το προγραμμα των 60 και κοιτουσε το ρολοι για να με ξεπεταξει..οπως και εκανε..60 ε για 10 με 15 λεπτα το πολυ μονο και μονο για στοματικο..το μαγαζι αυτο θεωρω οτι ειναι καθαρη κοροιδια και χειροτερα δεν νομιζω οτι γινεται..μακρια!!!
Φιλε μου εγω την περασμενη εβδομάδα που την πηρα στο στοματικο με 60 ευρω περασα καλα μαζι της και μου είπε οτι γουσταρει να πηδιεται.Πάντως θα συμφονησω μαζι σου οτι αυτες οι τιμες για 30 λεπτά πρόγραμμα για αυτές της κοπελες και με αυτες της υπηρεσίες ειναι υπερβολικες.Το πολυ 30 ευρώ αξιζουν αυτες οι υπηρεσιες.Αν υπαρχει αλλη επιλογη συμφονω οτι ειναι καλύτερα να το αποφευγει ο κοσμος.Κοροιδια σκετη.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
επισκεψη σημερα στο μεταξα στην τσιμισκη και περασμα με καινουρια κοπελα ονοματι Ριτα κοντη μελαχροινη με παραπανω κιλα γυρω στα 25.Μεσα στο δωματιο τιποτα το ιδιαιτερο επελεξα το προγραμμα των 60 και κοιτουσε το ρολοι για να με ξεπεταξει..οπως και εκανε..60 ε για 10 με 15 λεπτα το πολυ μονο και μονο για στοματικο..το μαγαζι αυτο θεωρω οτι ειναι καθαρη κοροιδια και χειροτερα δεν νομιζω οτι γινεται..μακρια!!!Και που να διαλεγες την Ρανια.Ιδανικη για να σταματησεις το αθλημα.Γενικα το μαγαζι μετα την φυγη της Ηρως και της Δεσποινας εχει ξεπεσει μέχρι εκει που δεν παει.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Αν διαβάζουν τα αφεντικα απο το Νταμες ας κανουν κατι γιατι οι υπηρεσιες που προσφερουν ειναι αθλιες.Οι κοπελες εμφανησιακα ειναι στην καλυτερη μετριες και ο χρονος των προγραμματων πολυ μικρος για τα λεφτα που παιρνουν.Οι κοπελες που έρχονται για δουλειά αν κουραζονται να παν να γινουν καθαριστριες.
.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Αν διαβάζουν τα αφεντικα απο το Νταμες ας κανουν κατι γιατι οι υπηρεσιες που προσφερουν ειναι αθλιες.Οι κοπελες εμφανησιακα ειναι στην καλυτερη μετριες και ο χρονος των προγραμματων πολυ μικρος για τα λεφτα που παιρνουν.Οι κοπελες που έρχονται για δουλειά αν κουραζονται να παν να γινουν καθαριστριες.
.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom