Θέλω να καλησπερίσω τη τρελοπαρέα με το καλύτερο χόμπι ever ξανά!!!
Οφείλω άλλη μία ενημέρωση:
Όπως προείπα (και παραθέτω και τα παλαιότερα γραφόμενά μου παραπάνω) επίσκεψη στο Angels Spa προ ημερών με σκοπό και κανονισμένο ραντεβού, να καπακώσω την πολλά υποσχόμενη Φαίη (επιβεβαιώθηκε το ένστικτο μου αλλά και πληροφορίες που πήρα απο συναγωνιστές εδώ μέσα για το πλάσμα αυτό). RESPECT & THANKS σε όλους!!
Πάμε:
Κουδουνάκι, ασανσέρ, άνοιγμα πόρτας και υποδοχή άψογη απο τις 3 κυρίες μέσα.
(Εύα,Φαίη,Άννυ).
Χωρίς να ειπωθούν πολλά, οδεύω προς το δώμα!
Συνοδευόμενος από το τούμπανο και καθώς έχω νιώσει-καταλάβει τι θα επακολουθήσει μαζί της, με το που μπαίνω τη γραπώνω και την αρχίζω στα χαμουρέματα, στα οποία ανταποκρίνονταν.
Δόσιμο πετσέτας και επιστροφή σε λίγο!
Μπανάκι το πουλάκι(να είναι καθαρό) και πριν τελειώσω, το τούμπανο είχε εισέλθει.
Μερικές μαλακίτσες στην αρχή, τα οποία επιβάλλονται για να σπάσει ο πάγος και ξεκίνημα με γλωσσόφιλα κάνα 5λεπτο...
Σταμάτημα απο μέρους της για να γευτώ το μασάζ της όπως ήθελε(και καλά που το έκανε γτ θα είχαμε έκρηξη όλιγων δευτερολέπτων).
Θα παίξουμε και θα περάσουμε όμορφα μου ανέφερε, Ξάπλωσε!!!(μου λέει).
Yes my lady, της λέω!!!
Ωραίο σχετικά μασαζάκι όχι τίποτα τρελό(αλλά τι να το κάνεις όταν έχεις αυτές τις βυζάρες απο πάνω σου, μαζί με την υπέροχη αυτή αύρα της ακολασίας!!!).
Τη κορασίδα κάποιοι την ξέρετε (με το όνομα Αλεξάδρα, κάποιοι με το όνομα Φαίη, κάποιοι και με τα 2, κάποιοι καθόλου).
Όποτε οφείλω να πω για όσους δε γνωρίζουν τίποτα για τη κορασίδα, ότι είναι μία γυναίκα 40-45 Μιλφάρα, με βυζιά φτιαγμένα 3-4 , στοματάρα με γλωσσάρα και καλοδιατηρημένο σώμα (καθώς κάθε μέρα κάνει gym όπως είπε).
Για να μην κουράσω και περιαυτολογώ, παρακάτω παραθέτω λιτά και συνοπτικά:
Μασάζ: Καλούτσικο.
Στήθια: Ωραία, τούμπανα.
Πεοθηλασμός: Δυνατός, με αρκετό σάλιο, προσπάθεια για deep, περιποίηση περιοχής & ρούφηγμα @@ .
Σεξ: Άρκετές στάσεις, είναι φαν της εναλλαγής, θέλει να περάσεις καλά.
Διάρκεια στο δώμα: 50 λεπτά μαζί με το μασάζ που ήταν κάνα 15-20λεπτο & 5λεπτο ντουζάκι στο ξείνημα.
Κόστος: 80,00€
Θα την ξαναδώ άλλη μία φορά, γτ πέρασα όμορφα και με τρέλα, μετά δε ξέρω γτ μαρέσει να αλλάζω φάτσες και κορμιά...
Καλά γαμήσια σε όλους μας και καλά να περνάτε!!