GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Καλησπέρα αδέλφια...
Έχουμε info για την παραπάνω αγγελία?
Χωρίς να είμαι σίγουρος, κρίνοντας από τον αριθμό τηλεφώνου και το ύφος της αγγελίας, πρέπει να είναι η Κατερίνα/Κορίνα, με χώρο στην Βασ. Γεωργίου. Αν είναι αυτή (το τονίζω, αν), είναι 50αρα, που κάνει (συμπαθητικό) μασάζ, και σε τελειώνει με το στόμα, ή σεξ στα όρθια , λόγω ύπαρξης μόνο μασαζοκρέβατου. Κόστος 50 ευρώ. Τίποτα το ιδιαίτερο , κατά την γνώμη μου...
Καλησπέρα αδέλφια...
Έχουμε info για την παραπάνω αγγελία?
Πολύ νταβραντισμένος μας ήρθες, φίλε...
παραπάνω παρακαλώ info?
Πολύ νταβραντισμένος μας ήρθες, φίλε...
Όσον αφορά σε αυτή θα απαντήσω όπως στις δημοσκοπήσεις. Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ.
Χωρίς να είμαι σίγουρος, κρίνοντας από τον αριθμό τηλεφώνου και το ύφος της αγγελίας, πρέπει να είναι η Κατερίνα/Κορίνα, με χώρο στην Βασ. Γεωργίου. Αν είναι αυτή (το τονίζω, αν), είναι 50αρα, που κάνει (συμπαθητικό) μασάζ, και σε τελειώνει με το στόμα, ή σεξ στα όρθια , λόγω ύπαρξης μόνο μασαζοκρέβατου. Κόστος 50 ευρώ. Τίποτα το ιδιαίτερο , κατά την γνώμη μου...
Αυτό είναι το προφίλ του ΝΟ ΝΑΜΕ που έχει βάλει την αγγελία...χαχαχαχα....
τα σέβοι μου Κύριε...
Κάτσε έχω κ'άλλη...
το συγκεκριμένο τηλ βγάζει κα μία κάτια μιλφάρα...
Αυτό είναι το προφίλ του ΝΟ ΝΑΜΕ που έχει βάλει την αγγελία...
Καλησπέρα συναθλητές για το angels spa και την ΕΥΗ λέτε αυτό που είναι Μαρίνου Αντύπα ;;έχω Πάει και δεν έκανε κάτι έξτρα είπε ότι μάλλον την μπερδεύω κτλπ..επειδή μου άρεσε πολύ μπορεί κάποιος να κάνει κονε η κάτι τέτοιο για να πάω συστημένος ;;ευχάριστω με τον προτέρων και υπάρχει και bonus σε οποίον βοηθήσει τι να κάνουμε μας καυλωσε η μιλφαρα
σιγά τη μιλφαρα σιλικόνη βυζίΚαλησπέρα συναθλητές για το angels spa και την ΕΥΗ λέτε αυτό που είναι Μαρίνου Αντύπα ;;έχω Πάει και δεν έκανε κάτι έξτρα είπε ότι μάλλον την μπερδεύω κτλπ..επειδή μου άρεσε πολύ μπορεί κάποιος να κάνει κονε η κάτι τέτοιο για να πάω συστημένος ;;ευχάριστω με τον προτέρων και υπάρχει και bonus σε οποίον βοηθήσει τι να κάνουμε μας καυλωσε η μιλφαρα
Όχι δε λέμε για αυτό!Καλησπέρα συναθλητές για το angels spa και την ΕΥΗ λέτε αυτό που είναι Μαρίνου Αντύπα ;;
Σωστός ο παίκτης, αυτή είναι η αγγελία τους, αλλά είναι 2 ετών. Πλέον το μαγαζί είναι πριβέ, και αν δεν σε ξέρουν ή δεν είσαι συστημένος, θα φας πόρτα.
Ειναι στο βενους σπα στη Ν ΕγνατιαΚαλησπέρα σε όλους τους αγωνιστές, είμαι καινούριος στο forum αλλά έχω μια μικρή προϋπηρεσία στο χώρο. Τον τελευταίο καιρό ήμουν τακτικός πελάτης στο ντάμες και συγκεκριμένα της Εβελίνας. Μετά από μια μικρή παύση επανηλθα αλλά δεν την ξαναπετυχα. Αν κάποιος έχει πληροφορίες για το που βρίσκεται...
Ειναι στο βενους σπα στη Ν Εγνατια