You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
πριβε απο το 2011 που ανοιξε ως και σημερα
ειναι μολις 19 στα 20 η νατασσαΜήπως η Νατάσα που λέτε έχει περάσει από strip τύπου Fever Pulse ? Σερραία πολύ λεπτή κανονικό ύψος γύρω στα 35 με 40 με πολύ μπούρου μπούρου ; Αν είναι αυτή τότε είναι για πολλές μπάτσες όχι sex !
οποτε αν εχεις προσβαση σε μαρια λαδαδικα πηγαινε εκει απο αποψη καθαριοτητας απο τα καλυτερα στην ποληΜην τα λες σε μένα αυτά! Τα γνωρίζω και τα έχω αναφέρει προ πολλού και ειδικά για το συγκεκριμένο!
Γενικά τα μαγαζιά με κλειστό πελατολόγιο προσέχουν περισσότερο την καθαριότητα!
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα προ ημερών στο βάνα με νατάσσα ..οκ ωραία κοπέλα αλλά μέχρι εκεί όλα τα άλλα μάπα
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Σόρυ για την ασχετοσύνη,αλλα πως στελνω pm?
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Τελικα στης Βανας εχει καλες ή μπαζα ρε παιχτες?
Matakiasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2018
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ο χωρος ειναι καθαρός κ σημαζεμενος στο Dames. Το μπανιο επισης! Οσο για την Ευα που ειχα αναφερει. Εννοώ οτι η κοπελα δεν παίρνει χ@@@@ στο στομα φιλε μου και δεν δινει κ@@@. Εσυ εαν την περασες αλλού κ της εβγαλες τη πίστη, η δεν ειχες πλυθει σωστά κτλ... μην περιμένεις να περασεις καλα.Λογικο φιλε μου.Μην τα λες σε μένα αυτά! Τα γνωρίζω και τα έχω αναφέρει προ πολλού και ειδικά για το συγκεκριμένο!
Γενικά τα μαγαζιά με κλειστό πελατολόγιο προσέχουν περισσότερο την καθαριότητα!
Matakiasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2018
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ισως ησουν βαρετος φίλε... τι να σου πω. Εγω περασα καλα οσες την πήρα.Αν μας πείς ότι η Ηρα συμμετέχει και κάνει καλό πρόγραμμα, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι είσαι η Μαριάννα.... ή η ίδια η Ηρα
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.495
- Πόντοι
- 216
Τώρα τι σημαίνει κ@@@ και χ@@@@ άντε βρές......Ο χωρος ειναι καθαρός κ σημαζεμενος στο Dames. Το μπανιο επισης! Οσο για την Ευα που ειχα αναφερει. Εννοώ οτι η κοπελα δεν παίρνει χ@@@@ στο στομα φιλε μου και δεν δινει κ@@@. Εσυ εαν την περασες αλλού κ της εβγαλες τη πίστη, η δεν ειχες πλυθει σωστά κτλ... μην περιμένεις να περασεις καλα.Λογικο φιλε μου.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Γιατί, το σ@@@ που έλεγε πριν, το κατάλαβε κανένας?Τώρα τι σημαίνει κ@@@ και χ@@@@ άντε βρές......
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Πατάς πάνω στο όνομα του μέλους που θες να στείλεις μήνυμα και στη συνέχεια επιλέγεις: αποστολή προσωπικού μηνύματος σε αυτό το μέλοςΣόρυ για την ασχετοσύνη,αλλα πως στελνω pm?
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Φίλε psix_fan είσαι οπτικός τυπος; Ή μάλλον η Νατασα σου κάνει αυτό το κλικ που και μόνος σου να τον παίξεις μπροστά της εσυ θα το γουσταρεις.Εγώ παιδιά πεθαίνω με την εκτόνωση που κάνει η Νατάσα! Επιστήμη!
Δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω ούτε να ειρωνευτώ απλά αν εξαιρέσεις τα καλή της στα υπόλοιπα την κατατάσσω στις διεκπαιρεωτικες.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Είμαι αρκετά οπτικός τύπος, ναι. Έχει τύχει να πάρω Νατάσα και να φύγω με ένα τεράστιο χαμόγελο αλλά έχει τύχει να φύγω και με ένα αίσθημα του "τι μαλακία κάναμε τώρα και πετάξαμε 50 ευρώ" φάση.Φίλε psix_fan είσαι οπτικός τυπος; Ή μάλλον η Νατασα σου κάνει αυτό το κλικ που και μόνος σου να τον παίξεις μπροστά της εσυ θα το γουσταρεις.
Δεν έχω σκοπό να σε προσβάλω ούτε να ειρωνευτώ απλά αν εξαιρέσεις τα καλή της στα υπόλοιπα την κατατάσσω στις διεκπαιρεωτικες.
Εξαρτάται τη διάθεση. Ομολογουμένως είναι πολύ ωραία γυναίκα και σφύζει από νιάτα. Και στη συζήτηση βγάζει αυτό το πολύ νεανικό στυλ που γουστάρω πολύ.
Τώρα τι σημαίνει κ@@@ και χ@@@@ άντε βρές......
κωλος και χυσια
Ισως ησουν βαρετος φίλε... τι να σου πω. Εγω περασα καλα οσες την πήρα.
Συμφωνω και γω μαζι σου για την Ηρα..την τιμαει την φανελα..