masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
δε μας χεζεις ρε νταλαρα ..ακαρναν τουμπανα μας τα χεις κανει απλα μην ασχολεισαι μαζι μουΔεν αξιοποιεις τις πληροφορίες.. .
δε μας χεζεις ρε νταλαρα ..ακαρναν τουμπανα μας τα χεις κανει απλα μην ασχολεισαι μαζι μουΔεν αξιοποιεις τις πληροφορίες.. .
καλο σταρτερ μαγαζακι φιλε μου!Καλησπέρα! Για το dames καμιά κριτική;
στο ιβ σπα δεν εχει κατι αλλο περα απο μασαζ η εβιτα ειναι αλλο φρουτο..Εβιτα λεμε το eve spa στην εγνατία? θελω να κανω μια επισκεψη γιατι ακουω πολυ θετικα λόγια...!!!
δε μας χεζεις ρε νταλαρα ..ακαρναν τουμπανα μας τα χεις κανει απλα μην ασχολεισαι μαζι μου
μου ειναι ευκολο κι εμενα να κανω παραθεσεις σε οτι γραφεις και να σου την λεω αλλα ειλικρινα δεν ασχολουμαι τοση εμμονη πια μαζι μου τι να πω ...κοφτο επιτελουςδε μας χεζεις ρε νταλαρα ..ακαρναν τουμπανα μας τα χεις κανει απλα μην ασχολεισαι μαζι μου
Επισκεψη στο μεταξα. Προγραμμα 2 κοπελες στην τιμη της 1. Ηρω και Δεσποινα τα κοριτσια. Η Ηρω ωραιο κορμι αλλα κατι ψυχρο βγαζει η Δεσποινα μετρια απο εμφανιση. Το μασαζ ωραιο με την Δεσποινα να το κατεχει περισοτερο και εκτονωση με συμετοχη καλη και απο τις 2. Φευγοντας ξενερωσα αφου η τιμη για 1 ηταν στα 40 ομως τα κοριτσια ζητησαν 60. Απο εμενα μαυρο στο μαγαζι
παρε την ευα ελληνιδα ξανθια με πιασιματα.ειναι και η ηρω και η δεσποινα.ειναι και η κατερινα αλα εχθες ελειπε και δεν την ειδα.πας βλεπεις και αποφασιζεις πια θα παρεις.Στο dames έχει milf? Και ποιες είναι για να ζητήσω?
η κελλυ πως ειναι εμφανισιακα φιλε μου η καινουρια???επισκεψη χθες το μεσημερι στο dames. τεσσερις κοπελες εβελινα ηρω ευα και μια καινουρια το ονομα της κελλυ.πηρα την ευα σε φουλ προγραμμα στα 80.εκτος απο την ανατιμηση της τιμης στο φουλ προγραμμα κατα τα αλα περασα καλα με την ευα.βαθυ καλο τσιμπουκι και δυνατο γαμησι.στο τελος παλι πιπα και χυσιμο στα βυζια της.στο στομα δεν τα παιρνει και δεν κανει γλωσοφιλα.
κακη αρχη εκανες φιλαρακοΚαλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια και αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ.Θα ενημερώνω και εγώ αλλά πιο πολύ θα έχω και μια κριτική άποψη σε αυτά που λέγονται από προσωπική φυσικά εμπειρία. Καταρχήν μια πρώτη υποκειμενική άποψη είναι ότι ο akarman είναι το μέλος με την πιο σωστή , αληθινή και χωρίς φανφάρες ενημέρωση!! Λιτός και κατατοπιστικός. Όταν γράφει δώστε του προσοχή! Εν αντιθέσει με το μέλος Θοδωρή ο οποίος μάλλον από ενθουσιασμό , από απειρία ...δεν ξέρω , λέει παρά πολλά και στην ουσία προσφέρει λίγα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η περίφημη Νατάσα από Βάνα σπα η οποία πέρα από την ομολογουμένως ωραία παρουσία της κατά τα άλλα μάλλον μας δουλεύει η κορασίδα ( μασάζ αισθησιακο για γέλια) σε ρωτάει κιόλας που να σε κάνει μασάζ!!! Μια φορά πήγα και φυσικά δεν ξαναπατησα!Η Βάλια από το συγκεκριμένο ίδρυμα ή πιο τίμια αν και εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο! Αυτά για αρχή ......
το ειχα συζητησει προσωπικα με ηρω αυτο φιλε μου..οντως δεν την ενδιαφερει κατι τετοιο στην αγαπητη μας ηρω γτ αν το ηθελε θα δουλευε και νυχτα ωσ εσκορτ ..τωρα αν κατ εξαιρεση το χει κανει σε καποιο συναγωνιστη το ξερει μονο η ιδια !!!dames Ηρω !!!! πολυ καλο μασαζ και και απο κορμι μισελεν !!! μονο που δεν κανει φουλ ,τουλάχιστον σε μενα δεεεεν ,καποιος εγραψε οτι πηρε φουλ με 100 ,εγω 4 φορες πηγα και μου ειπε δεν κανει
Θοδωρή αν περνάς σούπερ μ τη νατασα τ ψωνισμένο μπαζοκακη αρχη εκανες φιλαρακο
η ευα κι εμενα μ αρεσε φιλος ! εγω εχω τον τροπο μου με νατασσα και παντα περναω καλα !!!Θοδωρή αν περνάς σούπερ μ τη νατασα τ ψωνισμένο μπαζο
Που αν τη δεις μερα θ τρομάξεις.. τ ν πω..τ ποιο όμορφο γυναίκα κι
Είναι η Εύα... αλλά γυμνή κ αυτή δ λέει τίποτα.. βυζι τσουρελα
Κ κωλος ποιο χαλια δ γίνετε..
αναφερομαι στο μελος στεφ14 ..μιας και εισαι νεος στο φορουμ αλλα παλιος οπως λες ξεκινα με την ουσια δλδ να ενημερωνεις αμεροληπτα κι αντικειμενικα με τις προσωπικες σου εμπειριες κι ασε τισ κριτικες σε μασ τουσ παλιους που εχουμε μια πορεια και μια συνεισφορα αξιοσεβαστη στο φορουμ και αναφερομαι και σε μενα και για τον ακαρναν ...κοιτα εσυ στεφ τι κανεισ εσυ κι ασε εμασ και το πως ενημερωνοθμε εμεις.αντε αγορι μ πρωινιατικο να μας ανεβασεις παλμο θελεις αντε !κακη αρχη εκανες φιλαρακο
Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και πολλά χρόνια και αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ.Θα ενημερώνω και εγώ αλλά πιο πολύ θα έχω και μια κριτική άποψη σε αυτά που λέγονται από προσωπική φυσικά εμπειρία. Καταρχήν μια πρώτη υποκειμενική άποψη είναι ότι ο akarman είναι το μέλος με την πιο σωστή , αληθινή και χωρίς φανφάρες ενημέρωση!! Λιτός και κατατοπιστικός. Όταν γράφει δώστε του προσοχή! Εν αντιθέσει με το μέλος Θοδωρή ο οποίος μάλλον από ενθουσιασμό , από απειρία ...δεν ξέρω , λέει παρά πολλά και στην ουσία προσφέρει λίγα. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η περίφημη Νατάσα από Βάνα σπα η οποία πέρα από την ομολογουμένως ωραία παρουσία της κατά τα άλλα μάλλον μας δουλεύει η κορασίδα ( μασάζ αισθησιακο για γέλια) σε ρωτάει κιόλας που να σε κάνει μασάζ!!! Μια φορά πήγα και φυσικά δεν ξαναπατησα!Η Βάλια από το συγκεκριμένο ίδρυμα ή πιο τίμια αν και εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο! Αυτά για αρχή ......