Καλησπέρα στους φίλους
Ξέρετε τι γίνεται με Μαριάννα; τις 2 τελευταίες μέρες έχει φραγή ; Έχει αλλάξει νούμερο;
Θενξ
οχι δουλευει κανονικα
Καλησπέρα στους φίλους
Ξέρετε τι γίνεται με Μαριάννα; τις 2 τελευταίες μέρες έχει φραγή ; Έχει αλλάξει νούμερο;
Θενξ
Ευτυχώς που απάντας και μόνος σου στις ερωτήσεις σου!! ...γιατί εμείς δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τις αναφορές σου από τις επισκέψεις σου στα μασατζίδικα της πόλης!φεραν αλλα η ηρω ειναι εγγυηση ! παντως με την αλλαγη χωρου καλο θα ταν να καναν και ανανεωση προσωπικου γνωμη μου μαγκες!αδερφε μου καλημερα φεραν τπτ καινουριο εκει??
μαρια λαδαδικα μια που δεν ηταν ελληνιδα μιλουσε σπαστα ελληνικα αλλα με κορμαρα την εχει παρει κανεις που εχει προσβαση παιδια???
και κάνεις χωρίς πρόσβαση αν τι πήρε δε σε χαλάει
Εχει κ μία πολύ αδύνατη αν την έχει πάρει κάποιος ας μας πει
ηρω απλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει φουλΕπειδή θέλω να επισκεφθώ αύριο Μεταξά για φουλ πρόγραμμα έχετε να προτείνετε τίποτα καλό? Θα ακολουθήσει κριτική φυσικά...
δε νομιζω.....εισαι σιγουρος??????Καλησπέρα στους φίλους
Θενξ
τιμες ιδιες ονομα δε θυμαμαιαν ειναι ακομα πες ονομα να την τσεκαρω....απο τιμες παλι 100?
ακριβως αυτο λεω κι εγω που του ηρθε η φραγη?οχι δουλευει κανονικα
χαχαχαχαχαχα ρωτησα δε πηρα απαντηση κι ετσι πηγα απο κει τοσο απλο φιλαρακο ! !φεραν αλλα η ηρω ειναι εγγυηση ! παντως με την αλλαγη χωρου καλο θα ταν να καναν και ανανεωση προσωπικου γνωμη μου μαγκες!
Ευτυχώς που απάντας και μόνος σου στις ερωτήσεις σου!! ...γιατί εμείς δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τις αναφορές σου από τις επισκέψεις σου στα μασατζίδικα της πόλης!
μπαμπατσικη την πηρες αλλου οχι εκει να γτ δεν εχεις προσβασηΕγώ πήρα μια μπαμπάτσικη ...αλλά δεν έχω πρόσβαση...
Ευχαριστώ φίλε Θοδωρή για την απάντηση. Επίσκεψη λοιπόν στου Μεταξά. Τρεις κοπέλες :οι γνωστές Δεσποινα, Ηρώ (όντως πρέπει να κάνει καλό πρόγραμμα. Θα προτιμηθει σίγουρα την επόμενη φορά αλλά δεν κάνει φουλ)και μια καινούρια Δέσποινα 33+.Προτιμηθηκε η τελευταία η οποία κάνει φουλ...ηρω απλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει φουλ
να σαι καλα φιλαρακο ! κριμα γτ η ηρω ειναι δυνατο θεμα!!! χαιρομαι που περασες καλαΕυχαριστώ φίλε Θοδωρή για την απάντηση. Επίσκεψη λοιπόν στου Μεταξά. Τρεις κοπέλες :οι γνωστές Δεσποινα, Ηρώ (όντως πρέπει να κάνει καλό πρόγραμμα. Θα προτιμηθει σίγουρα την επόμενη φορά αλλά δεν κάνει φουλ)και μια καινούρια Δέσποινα 33+.Προτιμηθηκε η τελευταία η οποία κάνει φουλ...
Ε είσαι άρχοντας!χαχαχαχαχαχα ρωτησα δε πηρα απαντηση κι ετσι πηγα απο κει τοσο απλο φιλαρακο ! !
χαχα πσιχ φαν θεουλη!!!!!!!!!Ε είσαι άρχοντας!
ειδα μια αναφορα ενος φιλου που λεει οτι στο απλο προγγραμμα δεν βγαζει ουτε τα ρουχα της εγω που την πηρα τηλ μου ειπε το φουλ στα 100ε
Πριν λιγο καιρο ηθελε 70€ αν δε κανω λάθος, τωρα 100€ ????? χαχχαχα
δε παμε καλα. Αυτη δε βλέπεται ρε σεις
Η Ηρω δεν κανει φουλ αδερφε αλλα αν της βρεις το κουμπι δεν υπαρχει καλυτερη.ηρω απλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει φουλ
Περασμα τριτη το μεσημέρι απο το Νταμες.Ηταν παρουσες 3 κοπελες οι γνωστές απο την Μαγκυ Ηρω και Δεσποινα και η Κατερινα.Περασα με την Δεσποινα μια και ειχα καιρο να την απολαύσω.Για αλλη μια φορά περασα πολυ ομορφα.Παντα περνάω πολυ ομορφα και με την Δεσποινα και με την Ηρω με ενα κλικ παραπανω για μενα την Ηρω στην οποια εχω ιδιαίτερη αδυναμια.Η Ηρω δεν κανει φουλ αδερφε αλλα αν της βρεις το κουμπι δεν υπαρχει καλυτερη.
χεχε καλο μου φιλαρακο!! ταυτιζομαι για ηρω!Περασμα τριτη το μεσημέρι απο το Νταμες.Ηταν παρουσες 3 κοπελες οι γνωστές απο την Μαγκυ Ηρω και Δεσποινα και η Κατερινα.Περασα με την Δεσποινα μια και ειχα καιρο να την απολαύσω.Για αλλη μια φορά περασα πολυ ομορφα.Παντα περνάω πολυ ομορφα και με την Δεσποινα και με την Ηρω με ενα κλικ παραπανω για μενα την Ηρω στην οποια εχω ιδιαίτερη αδυναμια.