Παίζει τίποτα παραπάνω ή μόνο πετσέτα;;τιμες 30 και 40 στο αμαριλις τουμπα δεν παιζουν απο 60 και πανω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)
anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
τιμες 30 και 40 στο αμαριλις τουμπα δεν παιζουν απο 60 και πανω
Παίζει τίποτα παραπάνω ή μόνο πετσέτα;;
Γιατί η σελίδα σας φαίνεται να λέει ότι προσφέρει και φουλ προγραμμα?
Είναι κάλυψη απλά για τα μάτια του κόσμου που δεν ξέρει
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Καταρχήν μη μου κουνάς το δάχτυλο σαν δάσκαλος που μαλώνει το μαθητή του. Περαιτέρω φιλία αν θυμάμαι καλά εγώ σου αρνήθηκα, όχι εσύ. Κι επειδή δε θέλησα να πάμε για καφέ το πήρες προσωπικά. Τέλος συζήτησης, δεν είναι του επιπέδου μου. Μίλα μόνος σου. Εξάλλου μόνο εσύ γράφεις πλέον στο θρεντ και αυτοί που ρωτάν τα ίδια πράγματα απλώς για να περάσει η ώρα τους.ειδικα εσενα σε συμπαθω αλλα επειδη εσυ δεν εχεις δειξει εμπιστοσυνη αδερφε μ δυστυχως δεν μπορω να αποκτησω περεταιρω φιλια μαζι σου απο κει και επειτα επιλογη σου δε σε κατηγορησα εσυ αντιθετως εκρινες καποιυς που ισως εχουν αλλα γουστα και απλα δεν ειναι ωραιο οσο αφορα τη αλεξια μη τα ξαναλεμε τα ειπαμε αρκετες φορες
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά έχω δύο επιλογές Αμαρυλις και Μαγγυ. Στην μαγγυ έχει καινούργιες ποια να διαλέξω το ίδιο ισχύει και για το Αμαρυλις που θα πάω πρώτη φορά. Θέλω την βοήθεια σας
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.045
- Πόντοι
- 34.538
Οποια σου αρεσει..Καλησπέρα παιδιά έχω δύο επιλογές Αμαρυλις και Μαγγυ. Στην μαγγυ έχει καινούργιες ποια να διαλέξω το ίδιο ισχύει και για το Αμαρυλις που θα πάω πρώτη φορά. Θέλω την βοήθεια σας
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Αν ήσουν λίγο πιο σαφής. ...Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Αν και τώρα σέβομαι την απάντηση
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Με ποια να περάσω στο Αμαρυλις; μου αρέσουν οι αδυνατες
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
τοσες πολλες επιλογες εχει κ δε ξερεις ποια να διαλεξεις??Με ποια να περάσω στο Αμαρυλις; μου αρέσουν οι αδυνατες
ποσες ειναι οι κοπελες
giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω πόσες έχει τώρα θα πάω για πρώτη φορά
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
μα και φυσικα αμαριλιςΟποια σου αρεσει..
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
επειδη δεν εδειξες ουδεμια εμπιστοσυνη και κρυβεσαι γι αυτο απο οσα λες και μονο καταλαβαινω και το περαιτερω ποιον σου και μιλα πιο κοσμια ασε τα εριστικα μη μου κουνας το δαχτυλο και τετοια αυτα ελα να τα πεις απο κοντα τις μαγκιες αλλου αντε τωρα τελειωνεΚαταρχήν μη μου κουνάς το δάχτυλο σαν δάσκαλος που μαλώνει το μαθητή του. Περαιτέρω φιλία αν θυμάμαι καλά εγώ σου αρνήθηκα, όχι εσύ. Κι επειδή δε θέλησα να πάμε για καφέ το πήρες προσωπικά. Τέλος συζήτησης, δεν είναι του επιπέδου μου. Μίλα μόνος σου. Εξάλλου μόνο εσύ γράφεις πλέον στο θρεντ και αυτοί που ρωτάν τα ίδια πράγματα απλώς για να περάσει η ώρα τους.
και ποια συστηνεις να δουμε εαν ειναι ελευθερη προσβαση?μα και φυσικα αμαριλις
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
την αμαριλις ¨)))))))) !και ποια συστηνεις να δουμε εαν ειναι ελευθερη προσβαση?
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
εχει και αδυνατη δε θυμαμαι ονομα εχει ενα ξανθο αδυνατο κατσε καλα στο αμαριλις ¨))Με ποια να περάσω στο Αμαρυλις; μου αρέσουν οι αδυνατες
sory που ρωταω δεν εχω παει εκει βασιζομαι στα λεγομενα σου...ηλικια η κυρια?την αμαριλις ¨)))))))) !
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ηλικια ξερω γω 30 καπου εκει πανω κατω σημασια εχει βγαζει κατι καυλωτικο πηγαινεις μονος σου και κρινεις φυσικαsory που ρωταω δεν εχω παει εκει βασιζομαι στα λεγομενα σου...ηλικια η κυρια?
οκ ευχαριστω θα το δοκιμασω...ελπιζω να με δεχτει για φουλ...στα 100 ειναι?ηλικια ξερω γω 30 καπου εκει πανω κατω σημασια εχει βγαζει κατι καυλωτικο πηγαινεις μονος σου και κρινεις φυσικα
ηλικια ξερω γω 30 καπου εκει πανω κατω σημασια εχει βγαζει κατι καυλωτικο πηγαινεις μονος σου και κρινεις φυσικα
Ελπίζω να είσαι καλά, ΧΑΛΑΡΑ.
Στο amarylise παίζουν όλα τα κορίτσια ή κάποιες είναι μόνο μασάζ?
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
εχει 3 μερες ειχε ενα δυνατο ξανθο αδυνατοmasazomanis ποτε πηγες τελευταια??
προχτες που τη πηρα τηλ με ειπε πως κατι καλο και μικρο περιμενε αυτες τις μερες