Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (11 μέλη και 54 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ερώτηση. Όσοι σε αυτό το site γράφουν Η ΚΥΡΙΑ (και το έχω δει πολλές φορές), παίζει να έχουν τάσεις bdsm, πχ γουστάρουν να είναι οι υποταγμένοι και οι κοπέλες οι κυρίαρχοι (ή όπως αλλιώς λέγεται)? Αν ναι πρέπει να το κοιτάξουν λίγο... :cheesy:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Ερώτηση. Όσοι σε αυτό το site γράφουν Η ΚΥΡΙΑ (και το έχω δει πολλές φορές), παίζει να έχουν τάσεις bdsm, πχ γουστάρουν να είναι οι υποταγμένοι και οι κοπέλες οι κυρίαρχοι (ή όπως αλλιώς λέγεται)? Αν ναι πρέπει να το κοιτάξουν λίγο... :cheesy:

μήπως να το πάρεις αλλιώς ????
έγραψα η ΚΥΡΙΑ που ΥΠΗΡΕΤΕΙ τον άντρα !!!!

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Επειδη φαινεται οτι εχεις παει και γνωριζεις πραγματα, πες μου κιγο τι παιζει απο κοπελες, τιμες κτλ.

Εχει καμια αντικειμενικα ομορφη;
..

Με αφορμή αυτό... Πέρασα δύο φορές την πρώτη φορά είχε μια συμπαθητική και σχετικά όμορφη κοπέλα την εβελινα, αλλά με μπουταρες  .... Γούστα είναι αυτά εγώ πάντως έφυγα... Ασχέτως αν φίλος μου είπε ότι είναι πολύ καλή.....

Την τελευταία φορά που πήγα δούλευε η Λιάνα με την Αθανασια,  η δεύτερη είναι αντικειμενικα πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά δεν έκανε φουλ.... Μόνο έως το μασάζ με τσιμπουκι πήγαινε..... Επιλογή της πρώτης όπου δεν θα κλαψεις τα χρήματα σου, πέρασα σχετικά καλά, όμως σε ανάλογο χώρο έχω περάσει καλύτερα.... Ίσως ξαναπάω κάποια στιγμή.... Απλά δεν το θεωρώ vfm... Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές και αν είναι να δώσω 80ευρω υπάρχουν και στούντιο και άλλα μαστζιδικα όπου θα είσαι πασας..... 

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Καλημερα την προηγουμενη εβδομαδα επισκεφτηκα το dames
ευκολα κλειστηκε το ραντεβου...
απο κορασιδες ειχε 5 απο τις οποιες ενα Milf με μικρο στηθος....
επελεξα το προγραμμα με δυο κοπελες στα 100
ωραιο μασαζ αισθησιακο... καθως με κανανε μασαζ βγαζανε σιγα σιγα τα ρουχα τους...
παιξαμε λιγο στα ορθια... και μετα το προγραμμα εκλεισε με  :wanker:

στοματακι δεν παιζει δλδ η παιζει εξτρα χρημα?

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
στοματακι δεν παιζει δλδ η παιζει εξτρα χρημα?
Εξαρτάται η κοπέλα σε μένα δεν έπαιξε τίποτε
Επειδή πηγαίνω αρκετά εκεί Επειδή Στα πριβέ Δεν τα κατάφερα Ακόμα να πάω...
Άμα τυχόν πάρεις αλεξια Ίσως δεις το κάτι παραπάνω Αλλά όχι Και Πολλά..

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλησπερα παιδια(νεος στη παρεα γιαυτο γενικα θα χρειαστω τα φωτα σας) πριν 2 βδομαδες πηγα κ γω σαν αγορακι να χαλαρωσω σε ενα μασατζικο της πολης μας στο dames η αλλιως μεταξα καθως πηγαινα παλια και συνηθιζα να κανω με τη βικυ της οποιας η τυχη αγνοειται. Τλσπ διαβαζα εδω για μια Αλεξια παω να δω τι ρολο το μωρακι και τι να δω μια ταπα με πολλα πολλα κιλα παιδες και απο το λιγο που καταλαβα γυφτικης κατΓωγης. Εννοειται περασα με ενα καστανοξανθο πιπινι πολυ πιο αδυνατο και αρκετα καλο τσιμπουκακι στα 60  :pipa2:
μην παραπληροφορεις τον κοσμο ουτε γυφτισσα ειναι ουτε ειναι οπως τα περιγραφεις η αλεξια εισαι ο ενας στους 100 που δε θα πει καλα λογια κι απορω το γτ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
λοιπον μαγκυ εχει 3 μια βουλγαρογυφτισσα ξανθια μπαζο μια αλλη οτι να ναι γρια και μια τριτη ωραια ψηλη μικρουλα μετρια πραγματα ..αμαριλις τωρα αν εχεις φραγκα οτι καλυτερο στην πολη μας μουναρες με τακουναρες καυλιαρες ελληνιδεςς απλα πραγματα για σαλονικη οτι καλυτερο αν ημασταν αθηνα θα λεγαμε απλα ενα απο τα πολλα μετρια

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
μήπως να το πάρεις αλλιώς ????
έγραψα η ΚΥΡΙΑ που ΥΠΗΡΕΤΕΙ τον άντρα !!!!
ξεκολληστε βιτσια ειναι αυτα κανεις δε μπορει να κρινει κανεναν για τα γουστα του και ουτε να φοβομααστε να πουμε αυτο μας αρεσει δεν καταλαβα δλδ

• Like
Αντιδράσεις: maldi

aeimisgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
19
Like
999
Πόντοι
991
μην παραπληροφορεις τον κοσμο ουτε γυφτισσα ειναι ουτε ειναι οπως τα περιγραφεις η αλεξια εισαι ο ενας στους 100 που δε θα πει καλα λογια κι απορω το γτ

Συμφωνώ με masazomani.
Η κοπέλα έχει εξαιρετική συμπεριφορά, ωραίο πρόσωπο και σώμα για όλα τα γούστα.
Παρόλα αυτά μοντέλο ΔΕΝ είναι, άρα γι' αυτούς που ψάχνουν τέτοια κορμιά δεν κάνει.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Συμφωνώ με masazomani.
Η κοπέλα έχει εξαιρετική συμπεριφορά, ωραίο πρόσωπο και σώμα για όλα τα γούστα.
Παρόλα αυτά μοντέλο ΔΕΝ είναι, άρα γι' αυτούς που ψάχνουν τέτοια κορμιά δεν κάνει.
ε μα θα μας τρελανει να πουμε η σαν τον αλλον απο πανω που λεει για τα γουστα αλλος γουσταρει να ναι σκλαβος αλλος αφεντης αλλος οτι γουσταρει ε και? .. αδιαφορο πρεπει να ναι αυτο για τους συναδελφους οχι και να το κριτικαρουν ομως εκει εκεινοι εχουν το θεμα τλκ..

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Τι εστι αμαριλις? Τα φόντα σας παρακαλώ, private, free, παίζει full  :knockinb:?

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.650
Πόντοι
716
λοιπον μαγκυ εχει 3 μια βουλγαρογυφτισσα ξανθια μπαζο μια αλλη οτι να ναι γρια και μια τριτη ωραια ψηλη μικρουλα μετρια πραγματα ..αμαριλις τωρα αν εχεις φραγκα οτι καλυτερο στην πολη μας μουναρες με τακουναρες καυλιαρες ελληνιδεςς απλα πραγματα για σαλονικη οτι καλυτερο αν ημασταν αθηνα θα λεγαμε απλα ενα απο τα πολλα μετρια

Επειδη αυτο ακριβως ψαχνω, μπορεις να δωσει καποια πληροφορια; Που ακριβως ειναι, τιμες, κοπελες που να εχεις δοκιμασει κτλ;

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
μην παραπληροφορεις τον κοσμο ουτε γυφτισσα ειναι ουτε ειναι οπως τα περιγραφεις η αλεξια εισαι ο ενας στους 100 που δε θα πει καλα λογια κι απορω το γτ. Οπα φιλε χαλαρωσε. Εγω την αποψη μου λεω και δεν εγραψα κατι που δεν ισχυει εσυ μαλλον παραπληροφορεις η κοπελα ειναι πολυ κοντη και χοντρουλα και για κανενα λογο δε τη λες γενικα ομορφη.Αυτη ειναι η αποψη μ και για τα γουστα μ. Παω πασο στο γυφτισσα δε το ξερω αν και εχει πολυ μελαχροινο δερμα. Δε χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας γουστα ειναι αυτα. Κ εδω ριμαστε για να λεμε τις εμπειριες μας εγω πηγα αυτο ειδα αυτο εγραψα. Οσο για τ προγραμμα μπορει οντως η κοπελα να ειναι πολυ καλη δε το ξερω δε περασα μ τη κοπελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom