mitsosomeraklis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στο PRIVE στη Κωλέττη έχω κάνει καλό μασάζ. Δεν είδα φως όμως για κάτι παραπάνω. Παίζει τίποτα ;
Αυτο που γραφετε Μεταξα στην Ολγας, τι ακριβως παιζει; Εχει παει καποιος προσφατα να ενημερωσει; Σε μασατζιδικο πηγα μια φορα στο Olgas Spa και δεν εγινε απολυτως τιποτα. Παρολα αυτα βλεπω το νημα με τα μασατζιδικα κινειται πολυ περισσοτερο απο το αντιστοιχο των μπουρδελων, οποτε αν εχει ψωμι η υποθεση καθε πληροφορια ευπροσδεκτη
Παρόλα αυτά εάν πας στο DAMES κάτι θα γίνει...... παίζουν τα πάντα
Επειδη φαινεται οτι εχεις παει και γνωριζεις πραγματα, πες μου κιγο τι παιζει απο κοπελες, τιμες κτλ.
Εχει καμια αντικειμενικα ομορφη;
Πολύ σωστά! Έχω περάσει και καλά και άσχημα άρα καταλαβαίνετε ότι κάποιες με γούσταραν και κάποιες όχι. Βασικά αυτό είναι που μου αρέσει σ'αυτό το μαγαζί, δε μοιάζουν οι κοπέλες με επαγγελματίες. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα σπίτι με φοιτήτριες που κυκλοφορούν με εσώρουχα και σου παίρνουν και καμιά πίπα αν της δώσεις δωράκι.Οι τιμές 40 χέρι - 60 στόμα - 80 όλα
Όταν πήγα 2 κοπέλες, πιτσιρίκες 23-24.
Σώματα όχι μοντέλου, αλλά σφιχτές (λόγο ηλικίας) με πιασίματα.
Ομορφούλες.
Παρόλα αυτά απ' ότι κατάλαβα για να περάσεις καλά πρέπει και να σε γουστάρουν....
Κατά την άποψή μου αξίζει να πας.
καλη φαση το μεταχα γενικαΠολύ σωστά! Έχω περάσει και καλά και άσχημα άρα καταλαβαίνετε ότι κάποιες με γούσταραν και κάποιες όχι. Βασικά αυτό είναι που μου αρέσει σ'αυτό το μαγαζί, δε μοιάζουν οι κοπέλες με επαγγελματίες. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα σπίτι με φοιτήτριες που κυκλοφορούν με εσώρουχα και σου παίρνουν και καμιά πίπα αν της δώσεις δωράκι.
Απολύτως τίποτα έχω πάει τρεις φορές πριν καιρό βέβαια χωρίς καμία υπόνοια για οτιδήποτε. Υπάρχουν και πολλές αναφορές απο φίλους που πιστοποιούν ότι δεν παίζει κάτιΣτο PRIVE στη Κωλέττη έχω κάνει καλό μασάζ. Δεν είδα φως όμως για κάτι παραπάνω. Παίζει τίποτα ;
Ρώτησες εφορία εάν περνάει?
Ίσως θα πρέπει να την βάλεις στα ιατρικά έξοδα....
Επειδη φαινεται οτι εχεις παει και γνωριζεις πραγματα, πες μου κιγο τι παιζει απο κοπελες, τιμες κτλ.
Εχει καμια αντικειμενικα ομορφη; Φιλαρακι πηγαινα παλια στο dames οταν ακομη λεγοταν μεταξα συνηθιζα ν κανω με μια βικη της οποιας η τυχη αγνοειτο τλσπ πηγα πριν κανα 2 βδομαδες σα παιδακι κ εγω να χαλαρωσω και αφου διαβαζα και ξαναδιαβαζα για μια αλεξια λεω κατσε ν δω τι παιζει μ το μωρακι και τι να δω παιδες μια ταπα με πολλα πολλα κιλα και απο οτι καταλαβα γυφτικης καταγωγης εννοειται το απεριψα αμεσως και περασα με μια πιτσιρικα καστανοξανθη ψιλη με ωραιο σωματακι και τσιμπουκακι σενιο στα 60 θα ξαναπαω
[/quote]Καλλιτέχνη ΦΠΑ πόσο τα % ?
Καλό, Γελαστό Μήνα για Όλους μας.
Επίσκεψη στην Μαριάννα
Για τους λάτρες των MILF προτείνω την Αλίκη. Το έχει η Κυρία.
Υ.Γ. Για να μην με βρίζουν οι φιλοί που επιθυμούν μοντέλα, δεν συστήνεται γι' αυτούς.