Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
masazomanis - Έδωσες τελικά 100 για 2 κοπέλες full ή για 1 full?
αν το ξαναδιαβασεις θα παρεις την απαντηση απο μονος σου πιστευω

παντως γενικα εχω την εντυπωση πως το αμαρυλις δεν ειναι τοσο free  οπως νομιζεται

προσεχεται μη πετσετοθειτε κ μετα διαμαρτυρεστε

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
αν το ξαναδιαβασεις θα παρεις την απαντηση απο μονος σου πιστευω

παντως γενικα εχω την εντυπωση πως το αμαρυλις δεν ειναι τοσο free  οπως νομιζεται

προσεχεται μη πετσετοθειτε κ μετα διαμαρτυρεστε
100 εδωσα για μια τελικα φρεε ειναι δεν εχει καν μασαζ αν δε θες η τουλαχιστον να το θεσω διαφορετικα εμενα εμπιστευτηκε !! τι να πω αλλο..καλη τυχη παιδια

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τελειως ελευθερο ειναι το μαγαζι,αλλα το μασσαζ το εχουν για καλυψη,ξεπετα ειναι,αντε πειτε τα οπως εχουν τα πραγματα...

vonot-44-

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
198
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα. Ενημέρωση για ΕΒΙΤΑ σε πρόσφατη επίσκεψη. Τέσσερις συνολικά, παρουσίες , από τις οποίες διαθέσιμες οι τρεις Σάντρα πιτσιρίκα μάλλον Ρουμάνα, Σοφία Gilf κατάσταση Ελληνίδα και μία ακόμη Milf την οποία δεν θυμάμαι. Ο χώρος υποφερτός και η ΕΒΙΤΑ Super κάνεις άνετα παρέα μαζί της!!Πέρασμα με Σοφία μετά από σύσταση, πολύ ωραίο τυπάκι η Σοφία σε κάνει να νοιώσεις άνετα και γενικά ήταν μια πολύ καλή 30λεπτη συνεύρεση καθώς ο χρόνος μου ήταν πολύ περιορισμένος.
Αυτά και καλό ΠΣΚ σε όλους τους συναγωνιστές!

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπέρα μπορεί ας στείλει πληροφορία σε. pm για κορινα αρχές Β.Ολγας. Σκέφτομαι να το επισκεφθώ..

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.653
Πόντοι
2.720
Εχεις pm kavler

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα χθες πήγα στο Αμαρυλις μασάζ υποτυπώδες στα του αγώνα η κοπέλα αρκετά καλή. .....Ήταν δύο μια ψηλή και μία πιο κοντούλα προτιμηθηκε η κοντούλα

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα χθες πήγα στο Αμαρυλις μασάζ υποτυπώδες στα του αγώνα η κοπέλα αρκετά καλή. .....Ήταν δύο μια ψηλή και μία πιο κοντούλα προτιμηθηκε η κοντούλα

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Έχει να μου προτείνει κάνεις φίλος κάτι καλύτερο για σήμερα

Celer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα παλικάρια...ξέρει κάνεις τπτ για το Magic Touch ?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.653
Πόντοι
2.720
Ρε παιδιά δε τη ξερω αυτή τη Κορινα. Εστειλα ενα άσχετο pm στον kavler και μπερδευτήκατε  μη μου στέλνετε pm δε τη ξερω. Sorry που σας μπέρδεψα. Kavler αν πηγες τελικά πες μάσα πια είναι αυτη ρε φιλε!

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Καλημέρα παλικάρια...ξέρει κάνεις τπτ για το Magic Touch ?

Εχω παει φιλαρακι.Μονο μασαζ σπα στυλ. Εχει τρεις κοπελες εκτων οποιων οι 2 φυσικοθεραπευτριες. Καλο μασαζ με διαφορα ειδη ταυλανδεζικο κλπ. Χωρος κομπλε. Αλλα  τρως πετσετα ισως ξαναπαω αμα ξαναπιαστω πολυ.

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1

Ρε παιδιά δε τη ξερω αυτή τη Κορινα. Εστειλα ενα άσχετο pm στον kavler και μπερδευτήκατε  μη μου στέλνετε pm δε τη ξερω. Sorry που σας μπέρδεψα. Kavler αν πηγες τελικά πες μάσα πια είναι αυτη ρε φιλε!
[/quote] Δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με κορινα... Έχουν γραφτεί παλιότερα για αυτήν... Είναι αρχές Β.Ολγας. Οπότε δεν έχω να ενημερώσω.. Οψομεθα λοιπόν για το μέλλον...

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
   Καλησπέρα στους συναδέλφους λάτρεις των μασάζ.
Μετά από τόσες αναφορές για το αμαριλις αποφάσισα να πάω και εγώ να δω από κοντά τι παίζει και να πω την γνώμη μου.
Δύο κοπέλες διαθέσιμες εκείνη την ώρα διάλεξα μια ψηλή με κοντά μαύρα μαλια ονοματη Λίζα.
Τα προγράμματα είναι τα γνωστά 40φ-60στ.-80 το φουλ διάλεξα το φουλ ...
Εντάξει δεν μπορώ να πω καλά ήταν...αλλά έχω περάσει και καλύτερα με 80€ ...θα ξαναπηγαινα για 2 λόγους 1.για το χώρο που είναι πράγματι πολύ καλός και 2.να δω και για άλλες κοπέλες μιας και έχει αναφερθεί και από άλλους πως έχει 6 κοπέλες στο σύνολο.
Δίχως να θέλω να γίνω κακός πρέπει να πω πως για πρώτη φορά μου ζήτησαν μπροστά τα χρήματα...πράγμα που με ενόχλησε λίγο μιας και δεν μου έχει ξανά συμβεί...
Αυτά τα ολίγα και από μένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom