Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Βόλτα την περασμένη βδομάδα σε χώρο Χαριλάου κοντα στο γηπεδο του Αρη....

3 κορασίδες μέσης ηλικίας ...η μια καρινα αν θυμαμαι καλά αδιάφορη,η Ξενια σχετικά ωραίο μιλφ και η χριστίνα επίσης ωραίο μιλφακι ξανθό με ωραίο πισω συστημα
(μνην περιμένετε μοντέλα όλες ηταν περιπου γυναίκες της διπλανης πόρτας)πέρασμα με Χριστίνα....πέρασα καλά αλλά οχι σούπερ ηταν τυπικη η συμπεριφορα...στουντιοσυμπεριφορά θα έλεγα ...που για αυτούς τους χωρους περιμένεις πιο ζεστές συμπεριφορές.....
Η ξενια απο οσο μου είπαν ειναι αυτό που περιμένω,αλλα θαμπώθηκα απο την Χριστίνα η οποία ηταν ναι μεν καλή αλλα τυπική στις υπηρεσίες της.....εχει και άλλες κοπέλες οπως μου ειπε η αφεντικίνα,αλλα δεν ειναι σταθερές.....ωραίο τσιμπουκι και στο τέλος τα ρουφηξε...αφου ρώτα εκανε καποια σχολιάκια για τον χρόνο....αυτο δεν μου αρεσε και οτι δεν παίζει συμπεριφορά gfe ουτε φιλιά κτλ......

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Βόλτα την περασμένη βδομάδα σε χώρο Χαριλάου κοντα στο γηπεδο του Αρη....

3 κορασίδες μέσης ηλικίας ...η μια καρινα αν θυμαμαι καλά αδιάφορη,η Ξενια σχετικά ωραίο μιλφ και η χριστίνα επίσης ωραίο μιλφακι ξανθό με ωραίο πισω συστημα
(μνην περιμένετε μοντέλα όλες ηταν περιπου γυναίκες της διπλανης πόρτας)πέρασμα με Χριστίνα....πέρασα καλά αλλά οχι σούπερ ηταν τυπικη η συμπεριφορα...στουντιοσυμπεριφορά θα έλεγα ...που για αυτούς τους χωρους περιμένεις πιο ζεστές συμπεριφορές.....
Η ξενια απο οσο μου είπαν ειναι αυτό που περιμένω,αλλα θαμπώθηκα απο την Χριστίνα η οποία ηταν ναι μεν καλή αλλα τυπική στις υπηρεσίες της.....εχει και άλλες κοπέλες οπως μου ειπε η αφεντικίνα,αλλα δεν ειναι σταθερές.....ωραίο τσιμπουκι και στο τέλος τα ρουφηξε...αφου ρώτα εκανε καποια σχολιάκια για τον χρόνο....αυτο δεν μου αρεσε και οτι δεν παίζει συμπεριφορά gfe ουτε φιλιά κτλ......
εχει ερθει μια καινουρια μονικα τωρα εκει και παιζει φωτο σε ενα σαιτ δυνατη δεν ξερω ομως αν ειναι αληθινη η φωτο

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Σε μένα και τι το λες αυτο ρε φίλε???
Εγώ απλά ειρωνεύομαι τον καθε αστείο που όπου δει ωραία γυναίκα νομίζει ότι είναι πουτάνα
χαχα σωστος φιλε ¨)))))ε ναι αν αρχισουμε να λεμε για τα απλα μασαζ παει την κατσαμε την βαρκα οπου εχουμε υποψια για φραπες ομως πχ το λεμε πχ στη σταυρουπολη οταν πηγα στη βανα δεν ηξερα και οταν μου πε 30 λεω ωχ πεστετα ομως μεσα ζηταγε τα εχτραδακια οποτε αξιζε ο κοποσ να αναφερθει

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παιδια ζητανε απο το ιντερνετ να κλεισεις το ραντεβου 100 ευρω λεει απατη? τι φαση? μεγαλου αλεχανδρου λεει ! τι ξερουμε????????

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παιδια προσοχη μην πεσετε θυματα αναφορα ολοι ζητανε παυσαφε 100 και στοιχεια και προσωπικο τηλ προσοχη παιδια ειναι απατεωνες τελικα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.551
Πόντοι
2.356
παιδια προσοχη μην πεσετε θυματα αναφορα ολοι ζητανε παυσαφε 100 και στοιχεια και προσωπικο τηλ προσοχη παιδια ειναι απατεωνες τελικα
τοχω πει πιο πισω πως το πιο λογικο ειναι να ειναι απατεωνες

τι θα εχεις για αποδειξη θα σε δωσει την ip ???

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
261
Πόντοι
281
τοχω πει πιο πισω πως το πιο λογικο ειναι να ειναι απατεωνες

τι θα εχεις για αποδειξη θα σε δωσει την ip ???

Ζητανε paysafe των 100 ευρω και τα στοιχεια,οτι να ναι μιλαμε.Την συγκεκριμενη σελιδα την ειχα βγαλει και εγω προχθες.Πολυ ευκολα τα θελανε ολα.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παιδια ξαναρωτω θυμαται κανεις τη σια απο το ιδρυμα αγγελακη που τωρα μεταφερθηκε? ¨)) επισης και η φιλη της ξεχναω τωρα το ονιομα με τα ανοιχτοχρωμα ματια εκανε η ζηνα καλο προγραμμα αλλα για σια θυμαστε? αδρεφφια?

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
281
στο βανα σπα στη σταυρουπολη εκτος απο φραπα παιζει και τπτ αλλο?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.551
Πόντοι
2.356

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
281
μπορεις να με πεις τι σε τραβηξε σ αυτη την αγγελια

εχει χιλιαδες παρομοιες ουτε φωτο εχει ουτε ηλικια ουτε τιμη
για να δοκιμασω κατι καινουριο και να μπορω να συστησω και εγω οπως μου συστήνουν οι αλλοι. αν ολοι παμε στα ιδια και στα ιδια πως θα ανοιξουμε τον κυκλο??

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
240
Πόντοι
281
μπορεις να με πεις τι σε τραβηξε σ αυτη την αγγελια

εχει χιλιαδες παρομοιες ουτε φωτο εχει ουτε ηλικια ουτε τιμη
εχεις εσυ κατι να προτείνεις? γιατι ειμαι νεος εδω.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί υπάρχουν τα μασατζίδικα που ενώ είναι πονηρά, έχουν κοπέλες που δε βγάζουν ρούχα, δεν κάνουν εκτόνωση και στο τέλος σου λένε "απαπα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα"? Ποιος ο λόγος να πουλάς αέρα κοπανιστό? Κάνε μασάζ κανονικό με σπουδαγμένες μασέζ ή κάνε πονηρό μασάζ με όλα τα κομφόρ. Απλά πράγματα. Είναι σαν να ανοίγω κατάστημα με ελαστικά αυτοκινήτων, να μπαίνεις μέσα να αγοράζεις λάστιχα και αφού πάρω τα λεφτά να σου λέω "αααα εγώ λάστιχα? Ποτέ!"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom