Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
η ιδια μου το προτεινε και μαλιστα ειπε πως μονο αν ο αλλος ειναι νεος και τησ αρεσει αλλιως ωσ πιπα φτανει το πολυ
Άρα εσύ της άρεσες! Άτιμο! Δε μας είπες ότι είχες και επιτυχίες! :grin: :grin: :S :rockon: :kneel: :dancing:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παντα ετσι ηταν η χοντρη κοιτουσε να σε βαλει στο δωματιο κ δε την ενοιαζε να περασεις καλα λες κ παμε μονο για μια φορα, λεω να παω απο βδομαδα κ αν παει να μου τη φερει θα κανω το ντουζακι μου κ θα τη κανω λουις
μιληστε συγκεκριμενα ρε αλανια οκ τι σας εκανε η χοντρουλα? χοχοχοχοοχ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλημέρα, Guys
Εχθές εκανα μια καταδρομιη στην Εβιτα και γουσταρα να περασω με την Αννα, κοινως Κατερινα Τσεχα.
Στο τηλ μου ειπε οτι ειναι εκει και οταν πηγα μου ειπε οτι εχει "διπλο ραντεβου" και θα αργησει οποτε επελεξα αλλη κορασιδα. Κατα την συνευρεση με την κορασιδα εμαθα οτι η Τσεχα σταματησε!!!
Παλι αρχισε τα δικα της η Εβιτα? Αυτη την κοροιδια δεν μπορω.
Αν τρακαρει κανεις την Τσεχα πουθενα ας μας πει το μαγαζι, μου εμεινε ενα αποθημενο!!
φαντασου σε μενα ισχυριζεται πως εχει μονο ελληνιδες και μια ρουμανα που κι εκεινι σα ελληνιδα ειναι κι ολες ειναι ξενες

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.992
Πόντοι
1.056

Καλημέρα,
αυτή η Αλεξία που αναφέρετε έχει κάπου αγγελία και είναι free ή ανήκει στα κλειστά οπότε δεν έχουμε τύχη;;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
φαντασου σε μενα ισχυριζεται πως εχει μονο ελληνιδες και μια ρουμανα που κι εκεινι σα ελληνιδα ειναι κι ολες ειναι ξενες
Σύντροφε, 2 παρατηρήσεις.
1ον. Βάζε και κανένα κόμα ή καμιά τελεία , γιατί θα χρειαστούμε το CSI για να βγάλουμε νόημα.
2ον. Είμαι πελάτης της Εβίτας από το 2009, κι έχω ζήσει τις θρυλικές μέρες στην Καλαβρύτων , όταν είχε στο μαγαζί 7 και πολλές φορές και περισσότερες κοπέλες, επί μονίμου βάσεως, και όλες από αρκετά εώς πολύ δυνατές. Και την έχω ξεχέσει, και από εδώ και δια ζώσης, πολλές φορές για τις μαλακίες που έχει κάνει. Αλλά αυτό που λές δεν είναι σωστό, καθόσον πριν λίγες μέρες πήγα , και ήταν εκεί η Σίσσυ (Ελληνίδα) , η Σοφία (Ελληνίδα), η Σάντρα (Ρουμάνα από τα Τίρανα...) και η Άννα/Κατερίνα (Τσέχα). Εσύ πότε πήγες και ήταν όλες ξένες;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.115
Πόντοι
736
Νέες αφίξεις προσφάτως στον Μάκη έμαθα...
Όσοι  έχουν επισκεφτεί το ίδρυμα παρακαλώ ενημερώστε σε πμ
Παράκληση όσοι δεν έχουν πρόσβαση η δεν έχουμε μιλήσει σχετικά να μην στέλνουν πμ για τηλέφωνα και διευθύνσεις.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλημέρα,
αυτή η Αλεξία που αναφέρετε έχει κάπου αγγελία και είναι free ή ανήκει στα κλειστά οπότε δεν έχουμε τύχη;;
masazomanis Να θυμηθούμε την άλλη φορά που θα πάμε να ζητήσουμε ποσοστά! :2funny: :2funny:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
1ον. Βάζε και κανένα κόμα ή καμιά τελεία , γιατί θα χρειαστούμε το CSI για να βγάλουμε νόημα.
2ον. Είμαι πελάτης της Εβίτας από το 2009, κι έχω ζήσει τις θρυλικές μέρες στην Καλαβρύτων , όταν είχε στο μαγαζί 7 και πολλές φορές και περισσότερες κοπέλες, επί μονίμου βάσεως, και όλες από αρκετά εώς πολύ δυνατές. Και την έχω ξεχέσει, και από εδώ και δια ζώσης, πολλές φορές για τις μαλακίες που έχει κάνει. Αλλά αυτό που λές δεν είναι σωστό, καθόσον πριν λίγες μέρες πήγα , και ήταν εκεί η Σίσσυ (Ελληνίδα) , η Σοφία (Ελληνίδα), η Σάντρα (Ρουμάνα από τα Τίρανα...) και η Άννα/Κατερίνα (Τσέχα). Εσύ πότε πήγες και ήταν όλες ξένες;
αδερφε μου που εισαι ¨))) στο τηλ μου το πε η εβιτα δε προλαβα ακομα να παω γτ ειχα κατι οικογενειακα τρεχαματα απλα καποια αλλα παληκαρια ειπανε πως δεν ειναι ελληνιδες φιλε ¨))) θα παω και θα το διαπιστωσω μονος ! επισης τα ξαναπ[αμε αυτα εγω την ξερω απο 2006 την εβιτα οταν ακομα ηταν ολγας απεναντι απο αλφα βανκ με τζινα και μασαγια αδερφε μυ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλημέρα,
φρεε ειναι αλλα τεινει να γινει κι αυτο πριβε γαμα τα φιλε

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
θυμαται κανεις την σια απο το ιδρυμα στην αγγελακη προτου μεταφερθει οσο ηταν εκει??????? περασε κανεις?εντυπωσεις?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
σισυ και σοφια πυ ειναι ελληνιδες αξιζοθυν εμφανισιακα???

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
238
Πόντοι
281
καλησπερα! καινουριος εδω και θα ηθελα να ενημερωθω για θεσσαλονικη που μπορω να κανω ενα ποιοτικο μασαζ ωστε να εκτονωθω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom