You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (16 μέλη και 27 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.681
- Πόντοι
- 38.177
αν πας απόγευμα πάμε μαζί
Θα ενημερωθείς...
ακρατιτος80
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
εχω παει εγω φιλεπροσφατα εχει παει κανεις εβιτα παιδια?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
είσαι γραμμένος στο site εδώ κ ένα χρόνοΚαλησπέρα σας!! Θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη από αύριο μέχρι την Κυριακή και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί. Σας ευχαριστώ πολύ.
Δεν έχεις πάει κάπου να κανείς ενημέρωσή
Εδώ δε ρωτάμε μόνο αλλά ενημερώνουμε κιόλας
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Επισκεψη πριν απο λιγες μερες εδω Βρισκετε στην Κρηνη. Εμφανιση πολυ μετρια και ηλικια γυρω στα 45. Επειδη πηγα μονο για μασαζ δεν με χάλασε και μπηκα. Διαρκεια 60 λεπτων και κοστος 30. Στην διαρκεια του μασαζ μου το εσκασε απο μονη της οτι με +20 εχει και φραπε. Μονο φραπε χωρις πιπες κλπ.
Το μασαζ της οντως επαγγελματικο αλλα με χαλασε που μιλουσε αρκετα. Που και που χρησιμοποίησε και ενα μηχανημα που κανει βουρ βουρ. Ενα αλλο καλο ηραν που ειχε κρεβατι με τρυπα φια να μπαινει το κεφαλι.
Επειδη ακουω διαφορα εδω μεσα για προγραμματα και τιμές θα προτιμουσα να δωσω 30 στην συγκεκριμενη και 50 πχ στην Αλεξια και να ειχα μια ωρα μασαζ και κανα μισαωρο σεξ με 80 απο το να δωσω 80 πχ στον μενεξε για λιγα χαδακια και μια πίπα. Μ ενα σμπαρο 2 τρυγόνια
Το μασαζ της οντως επαγγελματικο αλλα με χαλασε που μιλουσε αρκετα. Που και που χρησιμοποίησε και ενα μηχανημα που κανει βουρ βουρ. Ενα αλλο καλο ηραν που ειχε κρεβατι με τρυπα φια να μπαινει το κεφαλι.
Επειδη ακουω διαφορα εδω μεσα για προγραμματα και τιμές θα προτιμουσα να δωσω 30 στην συγκεκριμενη και 50 πχ στην Αλεξια και να ειχα μια ωρα μασαζ και κανα μισαωρο σεξ με 80 απο το να δωσω 80 πχ στον μενεξε για λιγα χαδακια και μια πίπα. Μ ενα σμπαρο 2 τρυγόνια
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Αλήθεια είναι και έχεις απόλυτο δίκιο.
Είπα να ζητήσω κάποια βοήθεια για πρώτη φορά ξέροντας κατά βάθος ότι αυτήν την απάντηση θα την περιμένω.
Αλλο σε λεει...
1965
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάρτε και μένα....Τα σέβη μουαν πας απόγευμα πάμε μαζί
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.681
- Πόντοι
- 38.177
Πάρτε και μένα....Τα σέβη μου
Εισαι μικρος και χρειαζεσαι συνοδους?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
80 στην Αλεξία για σεξ;; Μπαααα δε νομίζω. Καμιά πίπα κάνε και ευχαριστημένος να είσαι.Επισκεψη πριν απο λιγες μερες εδω Βρισκετε στην Κρηνη. Εμφανιση πολυ μετρια και ηλικια γυρω στα 45. Επειδη πηγα μονο για μασαζ δεν με χάλασε και μπηκα. Διαρκεια 60 λεπτων και κοστος 30. Στην διαρκεια του μασαζ μου το εσκασε απο μονη της οτι με +20 εχει και φραπε. Μονο φραπε χωρις πιπες κλπ.
Όσον αφορά στους Μεταξάδες και τους Μενεξέδες, τα έχετε μπερδέψει μου φαίνεται. Εντάξει, αδελφικά μαγαζιά ήταν αλλά άλλος έκλεισε, άλλος συνεχίζει, άλλος νομίζετε ότι εργάζεται. Πιάσ'το αυγό και κούρεφ'το!
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Ξαναδιαβασε τι γραφω γιατι μαλλον εσυ μπερδεύτηκες. Το 50ρικο στην αλεξια δεν το εκλαψα ασε που ελεγα να δοκιμασω την νικη την επομενη φορα. Δεν ξερω αν υπαρχει μεταξας και μενεξες κλπ γιατι δεν εχω παει ποτε. 80 ομως για χαδια και πιπα δεν θα εδινα80 στην Αλεξία για σεξ;; Μπαααα δε νομίζω. Καμιά πίπα κάνε και ευχαριστημένος να είσαι.
Όσον αφορά στους Μεταξάδες και τους Μενεξέδες, τα έχετε μπερδέψει μου φαίνεται. Εντάξει, αδελφικά μαγαζιά ήταν αλλά άλλος έκλεισε, άλλος συνεχίζει, άλλος νομίζετε ότι εργάζεται. Πιάσ'το αυγό και κούρεφ'το!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
ειναι μικρουλης ο καυμενος ακομαΕισαι μικρος και χρειαζεσαι συνοδους?
θα τον παρω εγω απ το χερακι κ θα τον παω
πηγα σε ενα χωρο στη δελφων "beauty tec" με προσφορα απο goldendeals..δεν επεξε τπτ απο φραπε αλλα μου κανε εντυπωση γιατι καμια επιγραφη απο εξω ο χωρος και επισης πολυ ωραιο μωρο μου κανε που δεν το ειχε και πολυ με το μασαζ..ξερουμε τπτ?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Το ξαναδιαβάζω και πάλι το ίδιο πράγμα καταλαβαίνω. Και τώρα που λες ότι δεν έχεις πάει Μεταξά, μπερδεύτηκα περισσότερο. Εκτός κι αν δεν εννοείς την Αλεξία που δουλεύει στο Μεταξά οπότε πάσο.Ξαναδιαβασε τι γραφω γιατι μαλλον εσυ μπερδεύτηκες. Το 50ρικο στην αλεξια δεν το εκλαψα ασε που ελεγα να δοκιμασω την νικη την επομενη φορα. Δεν ξερω αν υπαρχει μεταξας και μενεξες κλπ γιατι δεν εχω παει ποτε. 80 ομως για χαδια και πιπα δεν θα εδινα
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Καλησπέρα Δον κιχώτηπηγα σε ενα χωρο στη δελφων "beauty tec" με προσφορα απο goldendeals..δεν επεξε τπτ απο φραπε αλλα μου κανε εντυπωση γιατι καμια επιγραφη απο εξω ο χωρος και επισης πολυ ωραιο μωρο μου κανε που δεν το ειχε και πολυ με το μασαζ..ξερουμε τπτ?
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
παιδια γαμησε τα εκανα καλη διαφημηση στην αλεχια απο τοτε που την ανεφερα ολοι για αλεχια μιλατε υπαρχουν και καλυτερες οκ απλως ειναι ευκολα προσβασιμη και ζηταει πολλα εχτραδακια μεσα ¨))))
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
δελφων 68 χεχε εσυ ζητησες κατι παραπανω? το μωρο πως ηταν ντυμενο ??? μμπηγα σε ενα χωρο στη δελφων "beauty tec" με προσφορα απο goldendeals..δεν επεξε τπτ απο φραπε αλλα μου κανε εντυπωση γιατι καμια επιγραφη απο εξω ο χωρος και επισης πολυ ωραιο μωρο μου κανε που δεν το ειχε και πολυ με το μασαζ..ξερουμε τπτ?
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αξιζει ο κοποσ δλδ γι αυτη στην κρηνη η καλυτερα πχ εβιτα σταθερη αξια????80 στην Αλεξία για σεξ;; Μπαααα δε νομίζω. Καμιά πίπα κάνε και ευχαριστημένος να είσαι.