Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (16 μέλη και 27 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ιέπ! Όχι Αμέρικαν Μπαρ!

cynorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Αποδέχομαι όλες τις κριτικές, άλλωστε ήταν από όλους αξιοπρεπέστατες.
Καλή συνέχεια σε όλους. 

ronniepap

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας!! Θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη από αύριο μέχρι την Κυριακή και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί. Σας ευχαριστώ πολύ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σας!! Θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη από αύριο μέχρι την Κυριακή και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί. Σας ευχαριστώ πολύ.
είσαι γραμμένος στο site εδώ κ ένα χρόνο

Δεν έχεις πάει κάπου να κανείς ενημέρωσή

Εδώ δε ρωτάμε μόνο αλλά ενημερώνουμε κιόλας

ronniepap

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αλήθεια είναι και έχεις απόλυτο δίκιο.
Είπα να ζητήσω κάποια βοήθεια  για πρώτη φορά ξέροντας κατά βάθος ότι αυτήν την απάντηση θα την περιμένω.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Επισκεψη πριν απο λιγες μερες εδω Βρισκετε στην Κρηνη. Εμφανιση πολυ μετρια και ηλικια γυρω στα 45. Επειδη πηγα μονο για μασαζ δεν με χάλασε και μπηκα. Διαρκεια 60 λεπτων και κοστος 30. Στην διαρκεια του μασαζ μου το εσκασε απο μονη της οτι με +20 εχει και φραπε. Μονο φραπε χωρις πιπες κλπ.
Το μασαζ της οντως επαγγελματικο αλλα με χαλασε που μιλουσε αρκετα. Που και που χρησιμοποίησε και ενα μηχανημα που κανει βουρ βουρ. Ενα αλλο καλο ηραν που ειχε κρεβατι με τρυπα φια να μπαινει το κεφαλι.
Επειδη ακουω διαφορα εδω μεσα για προγραμματα και τιμές θα προτιμουσα να δωσω 30 στην συγκεκριμενη και 50 πχ στην Αλεξια και να ειχα μια ωρα μασαζ και κανα μισαωρο σεξ με 80 απο το να δωσω 80 πχ στον μενεξε για λιγα χαδακια και μια πίπα. Μ ενα σμπαρο 2 τρυγόνια

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Αλήθεια είναι και έχεις απόλυτο δίκιο.
Είπα να ζητήσω κάποια βοήθεια  για πρώτη φορά ξέροντας κατά βάθος ότι αυτήν την απάντηση θα την περιμένω.

Αλλο σε λεει...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Επισκεψη πριν απο λιγες μερες εδω Βρισκετε στην Κρηνη. Εμφανιση πολυ μετρια και ηλικια γυρω στα 45. Επειδη πηγα μονο για μασαζ δεν με χάλασε και μπηκα. Διαρκεια 60 λεπτων και κοστος 30. Στην διαρκεια του μασαζ μου το εσκασε απο μονη της οτι με +20 εχει και φραπε. Μονο φραπε χωρις πιπες κλπ.
Το μασαζ της οντως επαγγελματικο αλλα με χαλασε που μιλουσε αρκετα. Που και που χρησιμοποίησε και ενα μηχανημα που κανει βουρ βουρ. Ενα αλλο καλο ηραν που ειχε κρεβατι με τρυπα φια να μπαινει το κεφαλι.
Επειδη ακουω διαφορα εδω μεσα για προγραμματα και τιμές θα προτιμουσα να δωσω 30 στην συγκεκριμενη και 50 πχ στην Αλεξια και να ειχα μια ωρα μασαζ και κανα μισαωρο σεξ με 80 απο το να δωσω 80 πχ στον μενεξε για λιγα χαδακια και μια πίπα. Μ ενα σμπαρο 2 τρυγόνια
80 στην Αλεξία για σεξ;; :2funny: Μπαααα δε νομίζω. Καμιά πίπα κάνε και ευχαριστημένος να είσαι.
Όσον αφορά στους Μεταξάδες και τους Μενεξέδες, τα έχετε μπερδέψει μου φαίνεται. Εντάξει, αδελφικά μαγαζιά ήταν αλλά άλλος έκλεισε, άλλος συνεχίζει, άλλος νομίζετε ότι εργάζεται. Πιάσ'το αυγό και κούρεφ'το!

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
80 στην Αλεξία για σεξ;; :2funny: Μπαααα δε νομίζω. Καμιά πίπα κάνε και ευχαριστημένος να είσαι.
Όσον αφορά στους Μεταξάδες και τους Μενεξέδες, τα έχετε μπερδέψει μου φαίνεται. Εντάξει, αδελφικά μαγαζιά ήταν αλλά άλλος έκλεισε, άλλος συνεχίζει, άλλος νομίζετε ότι εργάζεται. Πιάσ'το αυγό και κούρεφ'το!
Ξαναδιαβασε τι γραφω γιατι μαλλον εσυ μπερδεύτηκες. Το 50ρικο στην αλεξια δεν το εκλαψα ασε που ελεγα να δοκιμασω την νικη την επομενη φορα. Δεν ξερω αν υπαρχει μεταξας και μενεξες κλπ γιατι δεν εχω παει ποτε. 80 ομως για χαδια και πιπα δεν θα εδινα

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
πηγα σε ενα χωρο στη δελφων "beauty tec" με προσφορα απο goldendeals..δεν επεξε τπτ απο φραπε αλλα μου κανε εντυπωση γιατι καμια επιγραφη απο εξω ο χωρος και επισης πολυ ωραιο μωρο μου κανε που δεν το ειχε και πολυ με το μασαζ..ξερουμε τπτ?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ξαναδιαβασε τι γραφω γιατι μαλλον εσυ μπερδεύτηκες. Το 50ρικο στην αλεξια δεν το εκλαψα ασε που ελεγα να δοκιμασω την νικη την επομενη φορα. Δεν ξερω αν υπαρχει μεταξας και μενεξες κλπ γιατι δεν εχω παει ποτε. 80 ομως για χαδια και πιπα δεν θα εδινα
Το ξαναδιαβάζω και πάλι το ίδιο πράγμα καταλαβαίνω. Και τώρα που λες ότι δεν έχεις πάει Μεταξά, μπερδεύτηκα περισσότερο. Εκτός κι αν δεν εννοείς την Αλεξία που δουλεύει στο Μεταξά οπότε πάσο.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
πηγα σε ενα χωρο στη δελφων "beauty tec" με προσφορα απο goldendeals..δεν επεξε τπτ απο φραπε αλλα μου κανε εντυπωση γιατι καμια επιγραφη απο εξω ο χωρος και επισης πολυ ωραιο μωρο μου κανε που δεν το ειχε και πολυ με το μασαζ..ξερουμε τπτ?
Καλησπέρα Δον κιχώτη

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παιδια γαμησε τα εκανα καλη διαφημηση στην αλεχια απο τοτε που την ανεφερα ολοι για αλεχια μιλατε υπαρχουν και καλυτερες οκ απλως ειναι ευκολα προσβασιμη και ζηταει πολλα εχτραδακια μεσα ¨))))

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
δελφων 68 χεχε εσυ ζητησες κατι παραπανω? το μωρο πως ηταν ντυμενο ??? μμ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
αξιζει ο κοποσ δλδ γι αυτη στην κρηνη η καλυτερα πχ εβιτα σταθερη αξια????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom