masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αρε παληκαρε!!!!!!!!!! ¨))))))))!!!!!!!Ψυχραιμία σύντροφοι. Δεν θα το κάνουμε εδώ μέσα Αμέρικαν Μπαρ...
αρε παληκαρε!!!!!!!!!! ¨))))))))!!!!!!!Ψυχραιμία σύντροφοι. Δεν θα το κάνουμε εδώ μέσα Αμέρικαν Μπαρ...
Το ξαναδιαβάζω και πάλι το ίδιο πράγμα καταλαβαίνω. Και τώρα που λες ότι δεν έχεις πάει Μεταξά, μπερδεύτηκα περισσότερο. Εκτός κι αν δεν εννοείς την Αλεξία που δουλεύει στο Μεταξά οπότε πάσο.
πηγα σε ενα χωρο στη δελφων "beauty tec" με προσφορα απο goldendeals..δεν επεξε τπτ απο φραπε αλλα μου κανε εντυπωση γιατι καμια επιγραφη απο εξω ο χωρος και επισης πολυ ωραιο μωρο μου κανε που δεν το ειχε και πολυ με το μασαζ..ξερουμε τπτ?
Απο ποια αποψη να αξιζει; εξήγησα τι εννοω. Την εβιτα δεν την ξερω για να σου πωαξιζει ο κοποσ δλδ γι αυτη στην κρηνη η καλυτερα πχ εβιτα σταθερη αξια????
Τώρα μιλάς σωστά! Μεταξάδες, μενεξέδες και ζουμπούλια, λέει!!! Καλό!!!!Παιδια την Αλεξια και την Νικη στην κ. Τουμπα εννοω που κατα καιρούς φερνει και αλλες κοπελες οπως πχ την Σερβα ενα ξανθο άλογο που ειχα ενημερωσει πριν κανα μηνα. Μεταξαδες μενεξεδες και ζουμπουλια τους ξερω ουτε προσβαση εχω. Αυτο που εννοω ειναι πως προτιμω να δωσω 30 για σκετο αλλα καλο μασαζ και 50 για σεξ με ωραια γκομενα σε δυο διαφορετικα μαγαζια παρα να δωσω 80 σε ενα μαγαζι για χαδια και πιπα
καλημερα εμφανιστηκε τις τελευταιες μερες μεσω fb ενας χωρος ( ΧΧΧ SALONICA) ετσι εμφανιζεται στο fb και ποσταρονται και τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..σε συνομιλια μου ειπαν να κανω εγγραφη μελους με μια χρεωση με paysafe 100 ευρω το οποιο αφορα πληρες προγραμμα δυο ωρων ( full) συνομιλησα και μια κορασιδα και με τον διαχειριστη του forum καιμου ειπε οτι οι συναλλαγες γινονται μονο μ αυτο τον τροπο.... ειναι λεει ενα φραντσαιζ μαγαζι απο το εξωτερικο και ακολουθουν οπως μου ειπε ολα τα πρωτοκολλα .....δεν τσιμπησα αλλα ψαχνοντας ειδα οτι πραγματικα ισχυουν τα παραπανω δεν γκουγκλαρα φωτογραφιες ....εχει καποιος καποια καλυτερη πληροφορηση για να μην την πατησουμε ? ευχαριστω
καλημερα εμφανιστηκε τις τελευταιες μερες μεσω fb ενας χωρος ( ΧΧΧ SALONICA) ετσι εμφανιζεται στο fb και ποσταρονται και τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..σε συνομιλια μου ειπαν να κανω εγγραφη μελους με μια χρεωση με paysafe 100 ευρω το οποιο αφορα πληρες προγραμμα δυο ωρων ( full) συνομιλησα και μια κορασιδα και με τον διαχειριστη του forum καιμου ειπε οτι οι συναλλαγες γινονται μονο μ αυτο τον τροπο.... ειναι λεει ενα φραντσαιζ μαγαζι απο το εξωτερικο και ακολουθουν οπως μου ειπε ολα τα πρωτοκολλα .....δεν τσιμπησα αλλα ψαχνοντας ειδα οτι πραγματικα ισχυουν τα παραπανω δεν γκουγκλαρα φωτογραφιες ....εχει καποιος καποια καλυτερη πληροφορηση για να μην την πατησουμε ? ευχαριστω
μαλλον ψαχνουν για αμερικανακιακαλημερα εμφανιστηκε τις τελευταιες μερες μεσω fb ενας χωρος ( ΧΧΧ SALONICA) ετσι εμφανιζεται στο fb και ποσταρονται και τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..σε συνομιλια μου ειπαν να κανω εγγραφη μελους με μια χρεωση με paysafe 100 ευρω το οποιο αφορα πληρες προγραμμα δυο ωρων ( full) συνομιλησα και μια κορασιδα και με τον διαχειριστη του forum καιμου ειπε οτι οι συναλλαγες γινονται μονο μ αυτο τον τροπο.... ειναι λεει ενα φραντσαιζ μαγαζι απο το εξωτερικο και ακολουθουν οπως μου ειπε ολα τα πρωτοκολλα .....δεν τσιμπησα αλλα ψαχνοντας ειδα οτι πραγματικα ισχυουν τα παραπανω δεν γκουγκλαρα φωτογραφιες ....εχει καποιος καποια καλυτερη πληροφορηση για να μην την πατησουμε ? ευχαριστω
Εσύ έκανες σεχ με 80 ή το ξέρεις απλά?η αλεξια τσιμισκη ειναι και με 80 κανεις και σεχ
η ιδια μου το προτεινε και μαλιστα ειπε πως μονο αν ο αλλος ειναι νεος και τησ αρεσει αλλιως ωσ πιπα φτανει το πολυΕσύ έκανες σεχ με 80 ή το ξέρεις απλά?
Αυτή η μονικα δεν είναι η KENDRA LUST η κάνω λαθοςκαλημερα εμφανιστηκε τις τελευταιες μερες μεσω fb ενας χωρος ( ΧΧΧ SALONICA) ετσι εμφανιζεται στο fb και ποσταρονται και τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..σε συνομιλια μου ειπαν να κανω εγγραφη μελους με μια χρεωση με paysafe 100 ευρω το οποιο αφορα πληρες προγραμμα δυο ωρων ( full) συνομιλησα και μια κορασιδα και με τον διαχειριστη του forum καιμου ειπε οτι οι συναλλαγες γινονται μονο μ αυτο τον τροπο.... ειναι λεει ενα φραντσαιζ μαγαζι απο το εξωτερικο και ακολουθουν οπως μου ειπε ολα τα πρωτοκολλα .....δεν τσιμπησα αλλα ψαχνοντας ειδα οτι πραγματικα ισχυουν τα παραπανω δεν γκουγκλαρα φωτογραφιες ....εχει καποιος καποια καλυτερη πληροφορηση για να μην την πατησουμε ? ευχαριστω
Καλημέρα, Guys
Εχθές εκανα μια καταδρομιη στην Εβιτα και γουσταρα να περασω με την Αννα, κοινως Κατερινα Τσεχα.
Στο τηλ μου ειπε οτι ειναι εκει και οταν πηγα μου ειπε οτι εχει "διπλο ραντεβου" και θα αργησει οποτε επελεξα αλλη κορασιδα. Κατα την συνευρεση με την κορασιδα εμαθα οτι η Τσεχα σταματησε!!!
Παλι αρχισε τα δικα της η Εβιτα? Αυτη την κοροιδια δεν μπορω.
Αν τρακαρει κανεις την Τσεχα πουθενα ας μας πει το μαγαζι, μου εμεινε ενα αποθημενο!!
παντα ετσι ηταν η χοντρη κοιτουσε να σε βαλει στο δωματιο κ δε την ενοιαζε να περασεις καλα λες κ παμε μονο για μια φορα, λεω να παω απο βδομαδα κ αν παει να μου τη φερει θα κανω το ντουζακι μου κ θα τη κανω λουιςΗ Εβίτα πλέον τον τελευταίο καιρό είναι για ένα μεγάλο Χ!! Στους περισσότερους κάνει τις ίδιες μαλακίες...δεν ξέρει ότι υπάρχουνε και αλλού μαγαζιά και πλέον την γράφουμε στα αρχίδια μας!!! Κατάλαβες χοντρή;;;;