Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Το ξαναδιαβάζω και πάλι το ίδιο πράγμα καταλαβαίνω. Και τώρα που λες ότι δεν έχεις πάει Μεταξά, μπερδεύτηκα περισσότερο. Εκτός κι αν δεν εννοείς την Αλεξία που δουλεύει στο Μεταξά οπότε πάσο.

Παιδια την Αλεξια και την Νικη στην κ. Τουμπα εννοω που κατα καιρούς φερνει και αλλες κοπελες οπως πχ την Σερβα ενα ξανθο άλογο που ειχα ενημερωσει πριν κανα μηνα. Μεταξαδες μενεξεδες και ζουμπουλια τους ξερω ουτε προσβαση εχω. Αυτο που εννοω ειναι πως προτιμω να δωσω 30 για σκετο αλλα καλο μασαζ και 50 για σεξ με ωραια γκομενα σε δυο διαφορετικα μαγαζια παρα να δωσω 80 σε ενα μαγαζι για χαδια και πιπα

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
πηγα σε ενα χωρο στη δελφων "beauty tec" με προσφορα απο goldendeals..δεν επεξε τπτ απο φραπε αλλα μου κανε εντυπωση γιατι καμια επιγραφη απο εξω ο χωρος και επισης πολυ ωραιο μωρο μου κανε που δεν το ειχε και πολυ με το μασαζ..ξερουμε τπτ?

Αν ειναι δελφων με ιταλιας περιπου ειχα παει πριν χρονια μαζι με την γκομενα και καναμε μασαζ με κουπονια. Ετοιμος ημουν να απλωσω χερι στο μωρο με το εστριψε η δικια μου το κεφαλι απο την αλλη...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παιδια την Αλεξια και την Νικη στην κ. Τουμπα εννοω που κατα καιρούς φερνει και αλλες κοπελες οπως πχ την Σερβα ενα ξανθο άλογο που ειχα ενημερωσει πριν κανα μηνα. Μεταξαδες μενεξεδες και ζουμπουλια τους ξερω ουτε προσβαση εχω. Αυτο που εννοω ειναι πως προτιμω να δωσω 30 για σκετο αλλα καλο μασαζ και 50 για σεξ με ωραια γκομενα σε δυο διαφορετικα μαγαζια παρα να δωσω 80 σε ενα μαγαζι για χαδια και πιπα
Τώρα μιλάς σωστά! Μεταξάδες, μενεξέδες και ζουμπούλια, λέει!!! :2funny: :2funny: :2funny: Καλό!!!!

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
καλημερα εμφανιστηκε τις τελευταιες μερες μεσω fb ενας χωρος ( ΧΧΧ SALONICA) ετσι εμφανιζεται στο fb και ποσταρονται και τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..σε συνομιλια μου ειπαν να κανω εγγραφη μελους με μια χρεωση με paysafe 100 ευρω το οποιο αφορα πληρες προγραμμα δυο ωρων ( full) συνομιλησα και μια κορασιδα και με τον διαχειριστη του forum καιμου  ειπε οτι οι συναλλαγες γινονται μονο μ αυτο τον τροπο.... ειναι λεει ενα φραντσαιζ μαγαζι απο το εξωτερικο και ακολουθουν οπως μου ειπε ολα τα πρωτοκολλα .....δεν τσιμπησα αλλα ψαχνοντας ειδα οτι πραγματικα ισχυουν τα παραπανω δεν γκουγκλαρα  φωτογραφιες  ....εχει καποιος καποια καλυτερη πληροφορηση για να μην την πατησουμε ? ευχαριστω

dreamevil

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
29
Πόντοι
0
Δηλαδή το πρωτόκολλο λέει οτι ο μόνος τρόπος είναι η paysafe?Τι διαφορά θα είχε αν πήγαινες απο κει, έβλεπες τις κοπέλες και έκανες την εγγραφή επιτόπου;Δεν ξέρω αλλά μου μυρίζει τρελή απάτη κ ελπίζω να μην την πατήσουν πολλοί.

ΠΑΟΚ ΡΕ

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Like
8
Πόντοι
0
καλημερα εμφανιστηκε τις τελευταιες μερες μεσω fb ενας χωρος ( ΧΧΧ SALONICA) ετσι εμφανιζεται στο fb και ποσταρονται και τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..σε συνομιλια μου ειπαν να κανω εγγραφη μελους με μια χρεωση με paysafe 100 ευρω το οποιο αφορα πληρες προγραμμα δυο ωρων ( full) συνομιλησα και μια κορασιδα και με τον διαχειριστη του forum καιμου  ειπε οτι οι συναλλαγες γινονται μονο μ αυτο τον τροπο.... ειναι λεει ενα φραντσαιζ μαγαζι απο το εξωτερικο και ακολουθουν οπως μου ειπε ολα τα πρωτοκολλα .....δεν τσιμπησα αλλα ψαχνοντας ειδα οτι πραγματικα ισχυουν τα παραπανω δεν γκουγκλαρα  φωτογραφιες  ....εχει καποιος καποια καλυτερη πληροφορηση για να μην την πατησουμε ? ευχαριστω

Αδερφέ μόλις τα είδα. Δεν ξερω εάν θέλουν να σου φάνε απλά 100€ αλλα δεν μπορώ να διανοηθώ οτι αυτές οι γκόμενες βρίσκονται στην πολη μας και οχι στο λας βεγκας. Εάν δεν ειναι χρηματική απάτη (πολύ πιθανόν) ειναι σίγουρα απάτη με τις γκόμενες που λέει οτι εχει

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206

Η εμπειρια τόσων χρονων λεει πως οσο πιο μουναρα είναι μια γκομενα στην φωτο τοσο πιο μουφα ειναι η αγγελια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
καλημερα εμφανιστηκε τις τελευταιες μερες μεσω fb ενας χωρος ( ΧΧΧ SALONICA) ετσι εμφανιζεται στο fb και ποσταρονται και τα κοριτσια που δουλευουν εκει ..σε συνομιλια μου ειπαν να κανω εγγραφη μελους με μια χρεωση με paysafe 100 ευρω το οποιο αφορα πληρες προγραμμα δυο ωρων ( full) συνομιλησα και μια κορασιδα και με τον διαχειριστη του forum καιμου  ειπε οτι οι συναλλαγες γινονται μονο μ αυτο τον τροπο.... ειναι λεει ενα φραντσαιζ μαγαζι απο το εξωτερικο και ακολουθουν οπως μου ειπε ολα τα πρωτοκολλα .....δεν τσιμπησα αλλα ψαχνοντας ειδα οτι πραγματικα ισχυουν τα παραπανω δεν γκουγκλαρα   φωτογραφιες  ....εχει καποιος καποια καλυτερη πληροφορηση για να μην την πατησουμε ? ευχαριστω
μαλλον ψαχνουν για αμερικανακια  :jerking:

θελω να πιστευω πως στη θεσσαλονικη δε θα βρουν

καποτε ειχα δει μια αγγελια παιρνω τηλ λεει θα σε δωσω ενα λογαριασμο πας κ βαζεις 150€ ερχεσαι σε μενα δειχνεις την αποδειξη πως πληρωσες κ μετα κανουμε τα παντα ειμαι 19χρονη γνωστο φωτομοντελο κλπ
εγω ρωτησα αν θελει να της δωσω τα λεφτα χερι με χερι αλλα δε δεχτηκε οποτε δε δεχτηκα κ εγω

κατι τετοιο με θυμησε κ αυτο τωρα

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
η αλεξια τσιμισκη ειναι και με 80 κανεις και σεχ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
την ελλη απο μαγκυ εχει περασει κανεις παιδια? αν ναι επειδη δεν ετυχενα τη δω μπορει να μου πει αν ειναι ομορφη εμφανισιακα η πως ειναι εμφανισιακα? και αν ειναι καλη μεσα??? κυριως ομως πως ειναι εμφανισιακα..................ευχαριστω

georgepapis69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
  Αυτή η μονικα δεν είναι η KENDRA LUST η κάνω λαθος

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
οταν λετε αλεξια τσιμισκη εννοειτε το dames?

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Καλημέρα, Guys
Εχθές εκανα μια καταδρομιη στην Εβιτα και γουσταρα να περασω με την Αννα, κοινως Κατερινα Τσεχα.
Στο τηλ μου ειπε οτι ειναι εκει και οταν πηγα μου ειπε οτι εχει "διπλο ραντεβου" και θα αργησει οποτε επελεξα αλλη κορασιδα. Κατα την συνευρεση με την κορασιδα εμαθα οτι η Τσεχα σταματησε!!!
Παλι αρχισε τα δικα της η Εβιτα? Αυτη την κοροιδια δεν μπορω.
Αν τρακαρει κανεις την Τσεχα πουθενα ας μας πει το μαγαζι, μου εμεινε ενα αποθημενο!!

andreas1976thes

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα, Guys
Εχθές εκανα μια καταδρομιη στην Εβιτα και γουσταρα να περασω με την Αννα, κοινως Κατερινα Τσεχα.
Στο τηλ μου ειπε οτι ειναι εκει και οταν πηγα μου ειπε οτι εχει "διπλο ραντεβου" και θα αργησει οποτε επελεξα αλλη κορασιδα. Κατα την συνευρεση με την κορασιδα εμαθα οτι η Τσεχα σταματησε!!!
Παλι αρχισε τα δικα της η Εβιτα? Αυτη την κοροιδια δεν μπορω.
Αν τρακαρει κανεις την Τσεχα πουθενα ας μας πει το μαγαζι, μου εμεινε ενα αποθημενο!!

Η Εβίτα πλέον τον τελευταίο καιρό είναι για ένα μεγάλο Χ!! Στους περισσότερους κάνει τις ίδιες μαλακίες...δεν ξέρει ότι υπάρχουνε και αλλού μαγαζιά και πλέον την γράφουμε στα αρχίδια μας!!! Κατάλαβες χοντρή;;;;

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μόνο εκεί γίνονται μαλακίες? Δε νομίζω. Παντού γίνονται ή σχεδόν παντού. Προσωπικά μόνο στη Μάγγυ είμαι ευχαριστημένος. Όλες οι υπόλοιπες θέλουν μόνο να κονομήσουν και από υπηρεσίες μηδέν.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Η Εβίτα πλέον τον τελευταίο καιρό είναι για ένα μεγάλο Χ!! Στους περισσότερους κάνει τις ίδιες μαλακίες...δεν ξέρει ότι υπάρχουνε και αλλού μαγαζιά και πλέον την γράφουμε στα αρχίδια μας!!! Κατάλαβες χοντρή;;;;
παντα ετσι ηταν η χοντρη κοιτουσε να σε βαλει στο δωματιο κ δε την ενοιαζε να περασεις καλα λες κ παμε μονο για μια φορα, λεω να παω απο βδομαδα κ αν παει να μου τη φερει θα κανω το ντουζακι μου κ θα τη κανω λουις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom