Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
 Καλή μέρα και απο εμένα.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει είμαι νέο μέλος και αρκετά άσχετος με το άθλημα για αυτό και ζητάω βοήθεια  (προσανατολισμό) από του παλαιότερους εδώ μέσα.
Ξέρω πως την εμπιστοσύνη πρέπει να τη κερδίζεις και όχι να την απαιτεις, έχω διαβάσει αρκετά παλαιότερα post και μπορώ να καταλάβω τις οποίες επιφυλάξεις σας προς κάποιον άγνωστο εξάλλου το αγρυπνο μάτι του νόμου παρακολουθεί τα πάντα σωστα;
Θέλω να μου πείτε λοιπόν που μπορώ να πάω να περάσω χαλαρά μια ώρα με μασάζ και με έξτρα ή και παραπάνω από ώρα χωρίς να χρειάζεται κάποια σύσταση από σας (για τα πριβε αν κατάλαβα καλά όπως τα λετε) και δίχως να πιαστώ κορόιδο είτε από υπηρεσίες είτε από τιμές ή και από περιβάλλον.  Στη μία από τις δύο φορές που έκλεισα με κοπέλα τηλεφωνικά μου παρουσιάστηκε μια φτυστη σαν τον donkey Kong.
Τέλος να συμπληρώσω πως δεν είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο γι αυτό θέλω την βοήθεια σας να πάω κάπου χωρίς καθυστερήσεις και τέλος πάντων καπου αξιόπιστα
Ελπίζω να μη σας κούρασα οποία βοήθεια καλοδεχουμενη.

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Επίσκεψη πρόσφατα στο Όλγας σπα.Ωραία κορίτσια,γνωστές οι υπηρεσίες.Πέρασα με Νίνα.Προσωπικά μ'αρέσει η συγκεκριμένη.Καλό μασάζ,ευγενική και χωρίς βιασύνη,με ωραία αγγίγματα στα επίμαχα σημεία.Στο τέλος αφήνει ένα γεμάτο δεκάλεπτο για την εκτόνωση με αρκετά καλή περιποίηση του γκαβλιού.50€,40-45 λεπτά, εγώ εντάξει πέρασα για τα δικά μου στάνταρ.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Τελικά αυτή πηδιέται ή οχι φίλε?ΑΞΙΖΕΙ?

Δεν λέω ότι πάλιωσα, αλλά κάτι τέτοιους μαλακες σαν τον kwsta19196 πρέπει να τους μπλοκάρουν.

Εδώ σε εξηγεί ομορφα και ωραία ο άλλος και πας και γράφεις στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ σου μήνυμα αν η άλλη πηδιέται?

Μάθετε να διαβαζετε πριν μιλήσετε και πάνω απ όλα δειξτε υπομονη. Πόσο πιο κατανοητα να το πει ότι θα ξαναπαει και θα μας ενημερώσει?

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
  Καλή μέρα και απο εμένα.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει είμαι νέο μέλος και αρκετά άσχετος με το άθλημα για αυτό και ζητάω βοήθεια  (προσανατολισμό) από του παλαιότερους εδώ μέσα.
Ξέρω πως την εμπιστοσύνη πρέπει να τη κερδίζεις και όχι να την απαιτεις, έχω διαβάσει αρκετά παλαιότερα post και μπορώ να καταλάβω τις οποίες επιφυλάξεις σας προς κάποιον άγνωστο εξάλλου το αγρυπνο μάτι του νόμου παρακολουθεί τα πάντα σωστα;
Θέλω να μου πείτε λοιπόν που μπορώ να πάω να περάσω χαλαρά μια ώρα με μασάζ και με έξτρα ή και παραπάνω από ώρα χωρίς να χρειάζεται κάποια σύσταση από σας (για τα πριβε αν κατάλαβα καλά όπως τα λετε) και δίχως να πιαστώ κορόιδο είτε από υπηρεσίες είτε από τιμές ή και από περιβάλλον.  Στη μία από τις δύο φορές που έκλεισα με κοπέλα τηλεφωνικά μου παρουσιάστηκε μια φτυστη σαν τον donkey Kong.
Τέλος να συμπληρώσω πως δεν είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο γι αυτό θέλω την βοήθεια σας να πάω κάπου χωρίς καθυστερήσεις και τέλος πάντων καπου αξιόπιστα
Να πας στο Όλγας σπα είναι πολύ καλά

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
  Καλή μέρα και απο εμένα.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει είμαι νέο μέλος και αρκετά άσχετος με το άθλημα για αυτό και ζητάω βοήθεια  (προσανατολισμό) από του παλαιότερους εδώ μέσα.
Θέλω να μου πείτε λοιπόν που μπορώ να πάω να περάσω χαλαρά μια ώρα με μασάζ και με έξτρα ή και παραπάνω από ώρα χωρίς να χρειάζεται κάποια σύσταση από σας (για τα πριβε αν κατάλαβα καλά όπως τα λετε) και δίχως να πιαστώ κορόιδο είτε από υπηρεσίες είτε από τιμές ή και από περιβάλλον.  Στη μία από τις δύο φορές που έκλεισα με κοπέλα τηλεφωνικά μου παρουσιάστηκε μια φτυστη σαν τον donkey Kong.

αδερφέ πας στην evaspa Σταυρούπολη. κανεις μια ωρα μασαζ με την αντριαννα (ντροπαλη εμφανισιμη πιτσιρικα) στα 30 ευρω διαρκεια μίας ωρα με πετσετα ομως και αφου σε λιωσει καλα πεταγεσαι σε ενα στουνιο και με αλλα 30 ριχνεις και ενα πηδημα. το συνολο 60 ευρω φουλ εχτρα κομπλε

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Επίσκεψη πρόσφατα στο Όλγας σπα.Ωραία κορίτσια,γνωστές οι υπηρεσίες.Πέρασα με Νίνα.Προσωπικά μ'αρέσει η συγκεκριμένη.Καλό μασάζ,ευγενική και χωρίς βιασύνη,με ωραία αγγίγματα στα επίμαχα σημεία.Στο τέλος αφήνει ένα γεμάτο δεκάλεπτο για την εκτόνωση με αρκετά καλή περιποίηση του γκαβλιού.50€,40-45 λεπτά, εγώ εντάξει πέρασα για τα δικά μου στάνταρ.

το ολγας σπα ειναι το aqua?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Ευχαριστώ μάγκες για τις προτάσεις θα τις έχω υπόψιν
Μία ακόμη ερώτηση για το studio body free κάποια άποψη  (διάβασα και αρνητικά και θετικά σχόλια) , οι κοπέλες τι λένε αξίζουν ή οι φωτογραφίες είναι μούφα στο σάιτ;;

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206

πήγα πριν κάτι μήνες για πρώτη φορά. έκανα την μαλακια να πω ότι πάω πρωτη φορα και πριν μπω με είπαν ότι δεν παιζει τιποτα αλλο εκτός απο φραπέ και έκανα με τη μία μεταβολή. σιγά να μην έδινα 50 τζαμπα για λιγα χαδακια

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
εκει που είχε τα καλύυτερα μουνια ήταν πριν χρόνια παλι όλγας αλλά απο την απέναντι πλευρα λιγο μετα την Μποτσαρη. Ευ ζην το ελεγαν?
Τα ιδια αφεντικα ηταν....
Οπως και καποιες κοπελες δουλευαν μια στο ενα μια στο αλλο...

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Τα ιδια αφεντικα ηταν....
Οπως και καποιες κοπελες δουλευαν μια στο ενα μια στο αλλο...

το ξερω καπου το πηρε το ματι μου, μονο και την πρώτη φορα δεν μου το επαιξαν παρθενες οπως στο aqua

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
ι νινα ειναι εκεινη με τα γυαλια η η ξανθια??? η ρενα ειναι τελεια σε κεινο το ιδρυμα ειναι τις παρασκευες εκει συναδελφε

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
ι νινα ειναι εκεινη με τα γυαλια η η ξανθια??? η ρενα ειναι τελεια σε κεινο το ιδρυμα ειναι τις παρασκευες εκει συναδελφε
Tο ξέρω φίλε μου.Όσο για πιο πάνω που γράφει ο φίλος ότι το παίξανε δύσκολες, είναι γιατί κι αυτοί φάγαν πέσιμο κάνα δυο φορές και προσέχουν.Και ναι ή Νίνα είναι αυτή που λες.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Tο ξέρω φίλε μου.Όσο για πιο πάνω που γράφει ο φίλος ότι το παίξανε δύσκολες, είναι γιατί κι αυτοί φάγαν πέσιμο κάνα δυο φορές και προσέχουν.Και ναι ή Νίνα είναι αυτή που λες.
τη φραπα την κανουν σιγουρα φιλε μου τι να προσεξουν χαχα ιουυυ δε μ αρεσει αυτη με τα γυαλια βεβαια περι ορεξεως αδερφε μου..εχουν φερει καμια καινουρια ??? ψηνομαι να παω αυτες τις μερες

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
τη φραπα την κανουν σιγουρα φιλε μου τι να προσεξουν χαχα ιουυυ δε μ αρεσει αυτη με τα γυαλια βεβαια περι ορεξεως αδερφε μου..εχουν φερει καμια καινουρια ??? ψηνομαι να παω αυτες τις μερες
Κι όμως φάγαν πέσιμο και τρέχαν αυτόφωρα και τέτοια.Για καινούρια δεν ξέρω ή δεν είδα κάποια.Τώρα περί ορέξεως που λες σίγουρα συμφωνώ.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Κι όμως φάγαν πέσιμο και τρέχαν αυτόφωρα και τέτοια.Για καινούρια δεν ξέρω ή δεν είδα κάποια.Τώρα περί ορέξεως που λες σίγουρα συμφωνώ.
ναι οκ δε διαφωνω ¨))))) συναδελφε! !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom