Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
δεν ειδα καμια αναφορα ομως να κανειςδυστυχώς παιδιά εδώ στην πόλη μας δεν υπάρχουν αξιόπιστα μασατζίδικα!
σε ποια πηγες κ ηταν αναξιοπιστα
δεν ειδα καμια αναφορα ομως να κανειςδυστυχώς παιδιά εδώ στην πόλη μας δεν υπάρχουν αξιόπιστα μασατζίδικα!
σωστη παρατηρηση και των δυο σας ¨)))!δεν ειδα καμια αναφορα ομως να κανεις
σε ποια πηγες κ ηταν αναξιοπιστα
Τελικά αυτή πηδιέται ή οχι φίλε?ΑΞΙΖΕΙ?
Να πας στο Όλγας σπα είναι πολύ καλάΚαλή μέρα και απο εμένα.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει είμαι νέο μέλος και αρκετά άσχετος με το άθλημα για αυτό και ζητάω βοήθεια (προσανατολισμό) από του παλαιότερους εδώ μέσα.
Ξέρω πως την εμπιστοσύνη πρέπει να τη κερδίζεις και όχι να την απαιτεις, έχω διαβάσει αρκετά παλαιότερα post και μπορώ να καταλάβω τις οποίες επιφυλάξεις σας προς κάποιον άγνωστο εξάλλου το αγρυπνο μάτι του νόμου παρακολουθεί τα πάντα σωστα;
Θέλω να μου πείτε λοιπόν που μπορώ να πάω να περάσω χαλαρά μια ώρα με μασάζ και με έξτρα ή και παραπάνω από ώρα χωρίς να χρειάζεται κάποια σύσταση από σας (για τα πριβε αν κατάλαβα καλά όπως τα λετε) και δίχως να πιαστώ κορόιδο είτε από υπηρεσίες είτε από τιμές ή και από περιβάλλον. Στη μία από τις δύο φορές που έκλεισα με κοπέλα τηλεφωνικά μου παρουσιάστηκε μια φτυστη σαν τον donkey Kong.
Τέλος να συμπληρώσω πως δεν είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο γι αυτό θέλω την βοήθεια σας να πάω κάπου χωρίς καθυστερήσεις και τέλος πάντων καπου αξιόπιστα
Ελπίζω να μη σας κούρασα οποία βοήθεια καλοδεχουμενη.
Καλή μέρα και απο εμένα.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει είμαι νέο μέλος και αρκετά άσχετος με το άθλημα για αυτό και ζητάω βοήθεια (προσανατολισμό) από του παλαιότερους εδώ μέσα.
Ξέρω πως την εμπιστοσύνη πρέπει να τη κερδίζεις και όχι να την απαιτεις, έχω διαβάσει αρκετά παλαιότερα post και μπορώ να καταλάβω τις οποίες επιφυλάξεις σας προς κάποιον άγνωστο εξάλλου το αγρυπνο μάτι του νόμου παρακολουθεί τα πάντα σωστα;
Θέλω να μου πείτε λοιπόν που μπορώ να πάω να περάσω χαλαρά μια ώρα με μασάζ και με έξτρα ή και παραπάνω από ώρα χωρίς να χρειάζεται κάποια σύσταση από σας (για τα πριβε αν κατάλαβα καλά όπως τα λετε) και δίχως να πιαστώ κορόιδο είτε από υπηρεσίες είτε από τιμές ή και από περιβάλλον. Στη μία από τις δύο φορές που έκλεισα με κοπέλα τηλεφωνικά μου παρουσιάστηκε μια φτυστη σαν τον donkey Kong.
Τέλος να συμπληρώσω πως δεν είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε δεν υπάρχει χρόνος για ψάξιμο γι αυτό θέλω την βοήθεια σας να πάω κάπου χωρίς καθυστερήσεις και τέλος πάντων καπου αξιόπιστα
Ελπίζω να μη σας κούρασα οποία βοήθεια καλοδεχουμενη.
Επίσκεψη πρόσφατα στο Όλγας σπα.Ωραία κορίτσια,γνωστές οι υπηρεσίες.Πέρασα με Νίνα.Προσωπικά μ'αρέσει η συγκεκριμένη.Καλό μασάζ,ευγενική και χωρίς βιασύνη,με ωραία αγγίγματα στα επίμαχα σημεία.Στο τέλος αφήνει ένα γεμάτο δεκάλεπτο για την εκτόνωση με αρκετά καλή περιποίηση του γκαβλιού.50€,40-45 λεπτά, εγώ εντάξει πέρασα για τα δικά μου στάνταρ.
Τα ιδια αφεντικα ηταν....εκει που είχε τα καλύυτερα μουνια ήταν πριν χρόνια παλι όλγας αλλά απο την απέναντι πλευρα λιγο μετα την Μποτσαρη. Ευ ζην το ελεγαν?
Τα ιδια αφεντικα ηταν....
Οπως και καποιες κοπελες δουλευαν μια στο ενα μια στο αλλο...
ι νινα ειναι εκεινη με τα γυαλια η η ξανθια??? η ρενα ειναι τελεια σε κεινο το ιδρυμα ειναι τις παρασκευες εκει συναδελφεΕπίσκεψη πρόσφατα στο Όλγας σπα.Ωραία κορίτσια,γνωστές οι υπηρεσίες.Πέρασα με Νίνα.Προσωπικά μ'αρέσει η συγκεκριμένη.Καλό μασάζ,ευγενική και χωρίς βιασύνη,με ωραία αγγίγματα στα επίμαχα σημεία.Στο τέλος αφήνει ένα γεμάτο δεκάλεπτο για την εκτόνωση με αρκετά καλή περιποίηση του γκαβλιού.50€,40-45 λεπτά, εγώ εντάξει πέρασα για τα δικά μου στάνταρ.
Tο ξέρω φίλε μου.Όσο για πιο πάνω που γράφει ο φίλος ότι το παίξανε δύσκολες, είναι γιατί κι αυτοί φάγαν πέσιμο κάνα δυο φορές και προσέχουν.Και ναι ή Νίνα είναι αυτή που λες.ι νινα ειναι εκεινη με τα γυαλια η η ξανθια??? η ρενα ειναι τελεια σε κεινο το ιδρυμα ειναι τις παρασκευες εκει συναδελφε
τη φραπα την κανουν σιγουρα φιλε μου τι να προσεξουν χαχα ιουυυ δε μ αρεσει αυτη με τα γυαλια βεβαια περι ορεξεως αδερφε μου..εχουν φερει καμια καινουρια ??? ψηνομαι να παω αυτες τις μερεςTο ξέρω φίλε μου.Όσο για πιο πάνω που γράφει ο φίλος ότι το παίξανε δύσκολες, είναι γιατί κι αυτοί φάγαν πέσιμο κάνα δυο φορές και προσέχουν.Και ναι ή Νίνα είναι αυτή που λες.
Κι όμως φάγαν πέσιμο και τρέχαν αυτόφωρα και τέτοια.Για καινούρια δεν ξέρω ή δεν είδα κάποια.Τώρα περί ορέξεως που λες σίγουρα συμφωνώ.τη φραπα την κανουν σιγουρα φιλε μου τι να προσεξουν χαχα ιουυυ δε μ αρεσει αυτη με τα γυαλια βεβαια περι ορεξεως αδερφε μου..εχουν φερει καμια καινουρια ??? ψηνομαι να παω αυτες τις μερες
ναι οκ δε διαφωνω ¨))))) συναδελφε! !Κι όμως φάγαν πέσιμο και τρέχαν αυτόφωρα και τέτοια.Για καινούρια δεν ξέρω ή δεν είδα κάποια.Τώρα περί ορέξεως που λες σίγουρα συμφωνώ.