σου εστειλα pmΜπαζο με μετριο μασαζ και φραπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
aggelosbonn
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί υπάρχουν τα μασατζίδικα που ενώ είναι πονηρά, έχουν κοπέλες που δε βγάζουν ρούχα, δεν κάνουν εκτόνωση και στο τέλος σου λένε "απαπα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα"? Ποιος ο λόγος να πουλάς αέρα κοπανιστό? Κάνε μασάζ κανονικό με σπουδαγμένες μασέζ ή κάνε πονηρό μασάζ με όλα τα κομφόρ. Απλά πράγματα. Είναι σαν να ανοίγω κατάστημα με ελαστικά αυτοκινήτων, να μπαίνεις μέσα να αγοράζεις λάστιχα και αφού πάρω τα λεφτά να σου λέω "αααα εγώ λάστιχα? Ποτέ!"
πολυ σωστος!!
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
απειρα λαικ φιλε ! χαχα !¨))))πολυ σωστος!!
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ναι ρε αλλα εχτραδακια μες το δωματιο κι αναλογα την κοπελα ¨)))στο βανα σπα στη σταυρουπολη εκτος απο φραπα παιζει και τπτ αλλο?
Ποιό σαφής δεν γίνεται!!!!!!!!ναι ρε αλλα εχτραδακια μες το δωματιο κι αναλογα την κοπελα ¨)))
επρεπε να μπω κι εγω σε εναν "κλειστο" κυκλο καποιας κυριας (φε ξερω αλλα ουτε κι αυτη ξερει αν καποιος πελατης της ειναι μελος του μπου) για να καταλαβω ποσο τυχεροι ειστε οσοι εχετε τετοιες δυνατοτητες αλλα και να κατανοησω τους λογους που κανετε το παν για να τους διαφυλαξετε "κλειστους" τους κυκλους αυτους. Ακομα πιο τυχερους θεωρω οσους εχουν προσβαση στον κυκλο της συγκεκριμενης κυριας της οποιας οι υπηρεσιες, η εμφανιση, ο χωρος αλλα πανω απ ολα η προσωπικοτητα ειναι εξαιρετικες...οτι καλυτερο εχω συναντησει στη ζωη μου εστω κι αργα...να περνατε καλα.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
κυρια με δικο της χωρο ανεξαρτητη τυχερουλη χεχε ¨))επρεπε να μπω κι εγω σε εναν "κλειστο" κυκλο καποιας κυριας (φε ξερω αλλα ουτε κι αυτη ξερει αν καποιος πελατης της ειναι μελος του μπου) για να καταλαβω ποσο τυχεροι ειστε οσοι εχετε τετοιες δυνατοτητες αλλα και να κατανοησω τους λογους που κανετε το παν για να τους διαφυλαξετε "κλειστους" τους κυκλους αυτους. Ακομα πιο τυχερους θεωρω οσους εχουν προσβαση στον κυκλο της συγκεκριμενης κυριας της οποιας οι υπηρεσιες, η εμφανιση, ο χωρος αλλα πανω απ ολα η προσωπικοτητα ειναι εξαιρετικες...οτι καλυτερο εχω συναντησει στη ζωη μου εστω κι αργα...να περνατε καλα.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
καλα να περασεις αν πας φιλε !Ποιό σαφής δεν γίνεται!!!!!!!!
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
στο μεταξά στην Τσιμισκή τα ρούχα τα βγάζουν ή ζητάν παραπάνω λεφτά ακόμα;;;
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχαχα βγαλμενα τα χουν απο την αρχη !! μην ανησυχεις ειναι ηδη πολυ προκλητικες ολες εκει!στο μεταξά στην Τσιμισκή τα ρούχα τα βγάζουν ή ζητάν παραπάνω λεφτά ακόμα;;;
για τους αρκετους φιλους που ευγενικα μου ζητουν πληροφοριες απαντω εδω (για οικονομια χρονου). Δε ξερω αν η κυρια ειναι γνωστη μιας και ειναι η πρωτη που γνωριζω απ το χωρο και φυσικα την ειδα πρωτη φορα. Δεν ειναι η Ελινα ουτε καποια απ οσες εχουν αναφερθει τωρα τελευταια (δεν παιρνω και ορκο βεβαια). Τη ρωτησα για το σαιτ και ειπε οτι δε το ξερει (αληθεια? ψεματα?). Ο χωρος παντως ειναι σαν κανονικο σπιτι κι οχι σα μαζατζιδικο(δεν εχει μασαζοκρεβατα κτλ). Και η υπηρεσιες δεν ειναι τοσο τυποποιημενες...κερναει καφε και κεικ, μετα χυμο ή νερο...πολυ ανετα πραγματα. Δε μου τη συστησαν σα μασατζου αλλα μονο σεξ με λιγο μαζαζακι-χαμουρεμα(οποτε μαλλον δεν ειναι μασατζου). Η τιμη ηταν 80 και ο χρονος πολυ πανω απο ωρα...σα να μην ειχε αλλο ραντεβου. Θα την ελεγα ελληνιδα. Ετσι μου ειπε και τα ελληνικα της ειναι σαν ελληνιδας. Αν καποιος την ξερει θα καταλαβε. Μια φορα πηγα κι οτι καταλαβα κι εμαθα σας το εγραψα. Εχω την υποψια οτι μπορει να ξεκινα τωρα και να φτιαχνει πελατολογιο...Αν ειναι ετσι, θα τη ρωτησω σε επομενη επισκεψη μηπως και θελησει να μοιραστει το τηλ της εδω ή να βαλει αγγελια αργοτερα... δεν εχω κατι αλλο, ελπιζω να καταλαβετε οσοι μπορει να την ξερετε. Για τους υπολοιπους ελπιζω να αποασισει να βγει πιο ανοιχτα συντομα γιατι ειναι μια πολυ ομορφη (για μενα) κυρια με πολυ κεφι και ανεση, καθαρη και ΒΦΜ (παλι για μενα). Και παλι να θυμησω οτι δν εχω εμπειρια στο χωρο και να σας λεω και μαλακιες λογω αγνοιας.
ο σκοπος του ποστ μου ηταν να αναφερω την κατανοηση μου στην πολιτικη των μελων να διαφυλαττουν την ιδιωτικοτητα των "κλειστων" χωρων, ζητωντας εμεσα καποια συγνωμη για αντιδρασεις μου στο παρελθον οταν ζητησα καποιες πληροφοριες και δεν μου δοθηκαν. δεν ηθελα για κανενα λογο να προκαλεσω το ενδιαφερον και την περιεργεια. τωρα εχω ΠΜ και ερωτησεις που δε μπορω να διαχειριστω. ή θα γινω "μαλακας" και θα μιλαω με γριφους και μισολογα, ή θα πω πραγματα παραπανω απο οσα πρεπει. προτεινω να το σταματησουμε εδω. οταν ξαναπαω θα ρωτησω αν και τι μπορω να δημοσιευσω. αν και νομιζω οτι ολο και καποιος εχει καταλαβει, και αν ηταν κουλ να μιλησει θα το ειχε κανει ή θα το κανει συντομα. αλλα νομιζω δεν ειναι κουλ και νομιζω κακως το ανεφερα απο την αρχη.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ολοσωστη αποψη συναδελφε ! ¨)ο σκοπος του ποστ μου ηταν να αναφερω την κατανοηση μου στην πολιτικη των μελων να διαφυλαττουν την ιδιωτικοτητα των "κλειστων" χωρων, ζητωντας εμεσα καποια συγνωμη για αντιδρασεις μου στο παρελθον οταν ζητησα καποιες πληροφοριες και δεν μου δοθηκαν. δεν ηθελα για κανενα λογο να προκαλεσω το ενδιαφερον και την περιεργεια. τωρα εχω ΠΜ και ερωτησεις που δε μπορω να διαχειριστω. ή θα γινω "μαλακας" και θα μιλαω με γριφους και μισολογα, ή θα πω πραγματα παραπανω απο οσα πρεπει. προτεινω να το σταματησουμε εδω. οταν ξαναπαω θα ρωτησω αν και τι μπορω να δημοσιευσω. αν και νομιζω οτι ολο και καποιος εχει καταλαβει, και αν ηταν κουλ να μιλησει θα το ειχε κανει ή θα το κανει συντομα. αλλα νομιζω δεν ειναι κουλ και νομιζω κακως το ανεφερα απο την αρχη.
kwstas19196
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τελικά αυτή πηδιέται ή οχι φίλε?ΑΞΙΖΕΙ?για τους αρκετους φιλους που ευγενικα μου ζητουν πληροφοριες απαντω εδω (για οικονομια χρονου). Δε ξερω αν η κυρια ειναι γνωστη μιας και ειναι η πρωτη που γνωριζω απ το χωρο και φυσικα την ειδα πρωτη φορα. Δεν ειναι η Ελινα ουτε καποια απ οσες εχουν αναφερθει τωρα τελευταια (δεν παιρνω και ορκο βεβαια). Τη ρωτησα για το σαιτ και ειπε οτι δε το ξερει (αληθεια? ψεματα?). Ο χωρος παντως ειναι σαν κανονικο σπιτι κι οχι σα μαζατζιδικο(δεν εχει μασαζοκρεβατα κτλ). Και η υπηρεσιες δεν ειναι τοσο τυποποιημενες...κερναει καφε και κεικ, μετα χυμο ή νερο...πολυ ανετα πραγματα. Δε μου τη συστησαν σα μασατζου αλλα μονο σεξ με λιγο μαζαζακι-χαμουρεμα(οποτε μαλλον δεν ειναι μασατζου). Η τιμη ηταν 80 και ο χρονος πολυ πανω απο ωρα...σα να μην ειχε αλλο ραντεβου. Θα την ελεγα ελληνιδα. Ετσι μου ειπε και τα ελληνικα της ειναι σαν ελληνιδας. Αν καποιος την ξερει θα καταλαβε. Μια φορα πηγα κι οτι καταλαβα κι εμαθα σας το εγραψα. Εχω την υποψια οτι μπορει να ξεκινα τωρα και να φτιαχνει πελατολογιο...Αν ειναι ετσι, θα τη ρωτησω σε επομενη επισκεψη μηπως και θελησει να μοιραστει το τηλ της εδω ή να βαλει αγγελια αργοτερα... δεν εχω κατι αλλο, ελπιζω να καταλαβετε οσοι μπορει να την ξερετε. Για τους υπολοιπους ελπιζω να αποασισει να βγει πιο ανοιχτα συντομα γιατι ειναι μια πολυ ομορφη (για μενα) κυρια με πολυ κεφι και ανεση, καθαρη και ΒΦΜ (παλι για μενα). Και παλι να θυμησω οτι δν εχω εμπειρια στο χωρο και να σας λεω και μαλακιες λογω αγνοιας.
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.491
- Πόντοι
- 216
?χαχαχα βγαλμενα τα χουν απο την αρχη !! μην ανησυχεις ειναι ηδη πολυ προκλητικες ολες εκει!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Συμφωνω, κακώς το ανέφερες!ο σκοπος του ποστ μου ηταν να αναφερω την κατανοηση μου στην πολιτικη των μελων να διαφυλαττουν την ιδιωτικοτητα των "κλειστων" χωρων....και νομιζω κακως το ανεφερα απο την αρχη.
δεν νομιζω να εννοει αυτο!αλλα αν μαθεις ποιο εννοει πες και σε εμενα!
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
για το μεταχα λεμε παιδια που κολλαει αυτο