pikraggourias
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στην Αγ.Δημητρίου σε ένα στενό μέσα.
2 κοπέλες στο σώμα μίας.. Έφυγα τρέχοντας. Παχιά κοπέλα 30άρα..
οντως, εχεις απολυτο δικιο
Στην Αγ.Δημητρίου σε ένα στενό μέσα.
2 κοπέλες στο σώμα μίας.. Έφυγα τρέχοντας. Παχιά κοπέλα 30άρα..
δυσκολευομαι να το πιστεψω για την ευα στο 126 γιατι ηταν η μονη που αξιζει απο εκει και τωρα δε παιζει να ξαναπαω...σωματαρα με βυζαρες!δυσκολο να σου το πει αυτη αδερφε.αυτα τα πραγματα μονος σου τα καταλαβαινεις.απλα εχει λεπτα χαρακτηριστικα κ δεν ειναι ευδιακριτη απο πολλους.αν εχεις καλη παρατηρητικοτητα ομως θα την καταλαβεις δν υπαρχει περιπτωση. ευνουχος ειναι 1000% η ευουλα δεν υπαρχει περιπτωση. οπως κ στην βασ. ολγας 6 ευνουχος ειναι 10000% κ ας κελαηδανε καποια..νυχτοπουλια εδω μεσα περι του αντιθετου...εχουσιν γνωσιν οι φύλακες αλάνια μου,μην στενοχωριεστε....
δυσκολευομαι να το πιστεψω για την ευα στο 126 γιατι ηταν η μονη που αξιζει απο εκει και τωρα δε παιζει να ξαναπαω...σωματαρα με βυζαρες!
[/quot
η καλη περιποιηση δεν σημαινει τιποτα απολυτως φιλε μου.ΚΑΙ απατεωνας ο ευνουχος ο κυπριος.ενα τεταρτακι με το ζορι και σε γυρναει ανασκελα κατευθειαν.σωματαρα με τιποτα δεν το λες αυτο το σακι με κοκκαλα.τις βυζαρες δεν μπορω να καταλαβω ΠΟΥ τις ειδες;; ειχε μηπως πισσα σκοταδι οταν πηγες;
δυσκολευομαι να το πιστεψω για την ευα στο 126 γιατι ηταν η μονη που αξιζει απο εκει και τωρα δε
η καλη περιποιηση δεν σημαινει τιποτα απολυτως φιλε μου.ΚΑΙ απατεωνας ο ευνουχος ο κυπριος.ενα τεταρτακι με το ζορι και σε γυρναει ανασκελα κατευθειαν.σωματαρα με τιποτα δεν το λες αυτο το σακι με κοκκαλα.τις βυζαρες δεν μπορω να καταλαβω ΠΟΥ τις ειδες;; ειχε μηπως πισσα σκοταδι οταν πηγες;
τα χερακια παντα αποτελουν εναν καλο καθρεφτη σε τετοιες περιπτωσουλες..το πως ειναι κ το πως χειριζονται το ολον θεμα...ο νοων νοητω κ τελος
Καλά ρε μαλάκα μόνο εσύ βλέπεις τα χέρια, εμείς δεν τα βλέπουμε? Όσον αφορά την Εύα, μπορεί να μην είναι Κύπρια αλλά τραβελι δεν είναι με τίποτα!!! Βάζω το χέρι μου στή φωτιά!!! Εσύ ή είσαι βάλτος ή είσαι μαλάκας... Για το πρώτο δεν βάζω το χέρι μού στη φωτιά...rip fioxenoumeno
δεν καταλαβες καλα ΤΙ εγραψα βλακακο...τα χερακια δεν ειναι μονο στην οψη...ειναι κ στη δυναμη....χουφταλο..βαλε το χερακι σου στη φωτια...τετοιο ζωντοβολο που εισαι ειναι βεβαιοτατο οτι θα το καψεις...
Άντε γειά ρε..Pikraggouria πες αλεύρι...η Βερούλη σε γυρεύει...
Ρε φίλε το κατάλαβες ότι μας έχεις ζαλίσει; Άντε σταμάτα το το επιτέλους. Νισάφι πια με τον κάθε έναν σας που κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και νομίζει ότι κάτι κάνει...τουλαχιστον η βερουλη ειναι γυναικα,ασχετα με το αγριωπο της υφος..δν ειναι ευνουχο αγορακι οπως αυτα που σας αρεσει να σας πασπατευουν....άντε γεια ξερολα
Ρε φίλε το κατάλαβες ότι μας έχεις ζαλίσει; Άντε σταμάτα το το επιτέλους. Νισάφι πια με τον κάθε έναν σας που κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και νομίζει ότι κάτι κάνει...
δεν ειναι απο τη μεγαλονησο?πλακα ειχε ετσι οπως μιλουσε !Καλά ρε μαλάκα μόνο εσύ βλέπεις τα χέρια, εμείς δεν τα βλέπουμε? Όσον αφορά την Εύα, μπορεί να μην είναι Κύπρια αλλά τραβελι δεν είναι με τίποτα!!! Βάζω το χέρι μου στή φωτιά!!! Εσύ ή είσαι βάλτος ή είσαι μαλάκας... Για το πρώτο δεν βάζω το χέρι μού στη φωτιά...rip fioxenoumeno
καλο ειναι να υπαρχει μια πιο πληρης ενημερωση .. εδω μπαινει κ κοσμος που απλως διαβαζει κ περιμενει να ενημερωθει. καλο ειναι να τον προφυλασσουμε απο καποιες κακοτοπιες...κριμας ειναι,δν ειναι καλο να πεφτει πανω σε θρασυτατους ευνουχους που το παιζουν θηλυκα. κατα τα αλλα σας γραφω στ΄@ρχιδια μου οτι κ να μου λετε.
δυσκολευομαι να το πιστεψω για την ευα στο 126 γιατι ηταν η μονη που αξιζει απο εκει και τωρα δε παιζει να ξαναπαω...σωματαρα με βυζαρες!
αν επειδή έγραψε κάποιος εδω μέσα οτι είναι τραβέλι η Εύα εσυ τον πιστεύεις και δεν ξαναπάς.. ε οκ
τον σκοπό του τον πέτυχε !!!!
Μπράβο σου που μας ενημερώνεις για τις παγίδες που πιστεύεις ότι υπάρχουν . Βέβαια εκτως της αρνητικής ενημέρωσης που σε βλέπω ξεχείλιζε ις απο αυτή , υπάρχει και η θετική για εμπειρίες που ευχαριστήθηκες και πέρασες καλά, αν θέλεις πες μας και καμία τέτοια να ξέρουμε όχι μόνο να αποφεύγουμε αλλά να επιδιώκουμε .