Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή αιδειολιχο για την βοήθεια που μου έδωσε.
Αν και δεν πρόλαβα λόγω χρόνου να την αξιοποιήσω του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
:hi: :hi:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
καλο ειναι να υπαρχει μια πιο πληρης ενημερωση ..  εδω μπαινει κ κοσμος που απλως διαβαζει κ περιμενει να ενημερωθει. καλο ειναι να τον προφυλασσουμε απο καποιες κακοτοπιες...κριμας ειναι,δν ειναι καλο να πεφτει πανω σε θρασυτατους ευνουχους που το παιζουν θηλυκα. κατα τα αλλα σας γραφω στ΄@ρχιδια μου οτι κ να μου λετε.
Σωστά τα λές πικραγγουριά...αλλά μπηκα κι εγώ στο θρέντ ύστερα από καιρό να ενημερωθώ και το μόνο που έμαθα είναι οτι σου αρέσουν οι ευνούχοι...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Καλησπέρα Αγαπητέ Akarnan, με τις εγκυρότερες τοποθετήσεις,  πολύ "φτώχεια" στο χώρο Αγαπητέ...
Καλησπέρα φίλε μου! Χάθηκες! Ελπίζω να μην συντρέχουν λόγοι που σε αναγκάζουν να έχεις εγκαταλείψει το άθλημα!! Έχεις δίκιο, χώρος φτώχεινε όπως και η ενημέρωση εδώ μέσα. Φταίει βέβαια και το γεγονός οτι κάποιοι μαγαζάτορες δεν επιθυμούν να γίνεται αναφορά στο μαγαζί τους εδω μέσα.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Επίσης παίζει κατι στο angels spa στην Ποσειδωνος 17 ? Φοίνικας
Ίσως να παίζει κάτι μόνο για παλιούς καλούς πελάτες. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις για κάτι παραπάνω.
Παίδες , έχω να πάω απο Εύα (Βας. Ολγας) εδώ και κανα χρόνο ...
Εχει πάει κανεις τελευταία ?
Υπαρχει το μαγαζί ?
Όχι, δεν υπάρχει!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Επίσης να ενημερώσω πως το Metaxas έκλεισε και μια επονομαζόμενη Ζήνα (ΚΖ) άνοιξε μαζί με κάτι μπάζα ένα μπουρδέλο στο κέντρο. Αν ήσασταν πελάτης στο συγκεκριμένο μαγαζί και σας πάρει τηλέφωνο κρατηθείτε ΜΑΚΡΙΑ!!!
Σε οτι αφορά το day spa επιβεβαιώνω κι εγώ πως κάποιες κορασίδες με κάποιο, οχι μικρό, αντίτιμο κάνουν και  :pipa2:!!

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ίσως να παίζει κάτι μόνο για παλιούς καλούς πελάτες. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις για κάτι παραπάνω.Όχι, δεν υπάρχει!
Thanx man. Όντως πήρα τηλ. και το σήκωσε και μου είπε δεν ασχολείται πια....

pikraggourias

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά τα λές πικραγγουριά...αλλά μπηκα κι εγώ στο θρέντ ύστερα από καιρό να ενημερωθώ και το μόνο που έμαθα είναι οτι σου αρέσουν οι ευνούχοι...

χαχα!!ναι,συμβουλευομενος το φορουμ οι ευνουχοι αποσπουσαν παντα καλη κριτικη απο ολους εσας σαν κ λογου σου!! παντοτε τους παρουσιαζατε ως κανονικες γυναικες ταχαμου οτι δν γνωριζετε τιποτα.κρυφη μας βγηκες κ εσυ γι΄αυτο και τσινισες αμεσως

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
χαχα!!ναι,συμβουλευομενος το φορουμ οι ευνουχοι αποσπουσαν παντα καλη κριτικη απο ολους εσας σαν κ λογου σου!! παντοτε τους παρουσιαζατε ως κανονικες γυναικες ταχαμου οτι δν γνωριζετε τιποτα.κρυφη μας βγηκες κ εσυ γι΄αυτο και τσινισες αμεσως

Φιλαράκι το έχείς ξεφτιλίσει το θέμα.Στο Όλγας σπα πάω χρόνια.Ποτέ δεν είχε ούτε έχει τραβέλι.Για την άλλη δεν ξέρω.Αποκαλείς πιθήκους συνάνθρωπό σου(Τζένη),λόγω καταγωγής,άρα είσαι και φασιστόμουτρο.Επιτίθεσαι λεκτικά σε ανθρώπους στοχευμένα,άρα είσαι στημένος(ή στημένη γιατί παίζει να μην είσαι άντρας αλλά κάποια που θίχτηκε επαγγελματικά).Πάντως εάν είσαι άντρας σε έχει γαμήσει τραβέλι μάλλον και έχεις θυμώσει που το γούσταρες.Τέρμα με σένα.

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Επίσκεψη πρόσφατα στην Παπάφη.Αλεξια-Νίκη.Περασα με Νίκη.Καλό μωρό,με μεγάλα βυζιά που τα χρησιμοποιεί πολύ.Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Μ άρεσε όταν τριβόταν με τα βυζιά της πάνω μου.Από πίπα καλή,στο γαμήσι συμμετέχει αρκετά.Γενικά δεν τα κλαις τα λεφτά σου αλλά έχω πάει και καλύτερα.Την επόμενη θα δοκιμάσω αΑλεξία.Το τηλέφωνο υπάρχει  σε αγγελία,τελειώνει σε 124,δεν είναι πριβέ.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Επίσκεψη πρόσφατα στην Παπάφη.Αλεξια-Νίκη.Περασα με Νίκη.Καλό μωρό,με μεγάλα βυζιά που τα χρησιμοποιεί πολύ.Από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο. Μ άρεσε όταν τριβόταν με τα βυζιά της πάνω μου.Από πίπα καλή,στο γαμήσι συμμετέχει αρκετά.Γενικά δεν τα κλαις τα λεφτά σου αλλά έχω πάει και καλύτερα.Την επόμενη θα δοκιμάσω αΑλεξία.Το τηλέφωνο υπάρχει   σε αγγελία,τελειώνει σε 124,δεν είναι πριβέ.

Τιμές και προγράμματα;

SEXPYR XORIS TO PYR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
0
Επίσης να ενημερώσω πως το Metaxas έκλεισε και μια επονομαζόμενη Ζήνα (ΚΖ) άνοιξε μαζί με κάτι μπάζα ένα μπουρδέλο στο κέντρο. Αν ήσασταν πελάτης στο συγκεκριμένο μαγαζί και σας πάρει τηλέφωνο κρατηθείτε ΜΑΚΡΙΑ!!!
Σε οτι αφορά το day spa επιβεβαιώνω κι εγώ πως κάποιες κορασίδες με κάποιο, οχι μικρό, αντίτιμο κάνουν και  :pipa2:!!
ξερεις ποιες κανουν?τιμη?

giannispk

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Like
10
Πόντοι
0
Οι τιμές ειναι 50€ φουλ προγραμμα σκέτο..80€ καμιά ωριτσα με μασαζ.Για τους φιλους που ρωτάνε με πμ να ενημερώσω ότι αν ψαξουν παραπίσω ή στο τόπικ για call girls με δικό τους χώρο.Είναι το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε η Τζένη.Την οποία παρεπιμπτόντως την περιμένω σαν τρελλός.Γιατί δεν με εδιαφέρουν οι κοντρες τους.

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Καλημέρα σε όλους, ματάκια μου να ξέρεις ότι σε πολύ λίγο καιρό θα έρθω ποιο δυνατή από ποτέ. Όσο αφορά τον κύριο που με αποκάλυψε όπως με αποκάλυψε δεν με αφορά γιατί εμένα θα με προσβάλλει αυτός που μπορεί όχι αυτός που θέλει και πίστεψέ με ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι σε θέση.Τέλος πάντων εύχομαι σε όλους καλό πασχα και θα τα πούμε πολύ σύντομα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056

Γεια σε όλους,

για το spa venus κοντά στο Ιπποκράτειο ξέρουμε γενικά τι παίζει;;

Ευχαριστώ

pikraggourias

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι το έχείς ξεφτιλίσει το θέμα.Στο Όλγας σπα πάω χρόνια.Ποτέ δεν είχε ούτε έχει τραβέλι.Για την άλλη δεν ξέρω.Αποκαλείς πιθήκους συνάνθρωπό σου(Τζένη),λόγω καταγωγής,άρα είσαι και φασιστόμουτρο.Επιτίθεσαι λεκτικά σε ανθρώπους στοχευμένα,άρα είσαι στημένος(ή στημένη γιατί παίζει να μην είσαι άντρας αλλά κάποια που θίχτηκε επαγγελματικά).Πάντως εάν είσαι άντρας σε έχει γαμήσει τραβέλι μάλλον και έχεις θυμώσει που το γούσταρες.Τέρμα με σένα.

πολυ καλα κανω...εισαι ενα απλυτο σκατοκουμμουνι και μισο.αρα εισαι περισσοτερο ΦΑΣΙΣΤΑΣ απο εμενα.προσπαθω να ριξω φως σε καποια αδυτα που εσεις προωθειτε μανιωδως. οποιος ειναι εμπειρος καταλαβαινει. μην θολωνεις τα νερα διοτι δεν μπορεις με μενα. οσα χρονια και να πηγαινεις στο ντεϊ σπα δν σημαινει τιποτα αυτο. υπαρχουν πολλοι κ διαφοροι λογοι που δν θελετε να πειτε την αληθεια αρκετοτατοι εδω μεσα. εγω ξερω οτι εισαστε ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ και καλυπτετε καταστασεις.ΚΑΙ η ευα ειναι ευνουχος ΚΑΙ η τυπισσα στη β.ολγας 6. ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΛΕΤΕ. εγω πηγα και καταλαβα τι παιζει παρασυρομενος απο καποιους σαν εσενα.μολις τους καταλαβαινω αυτους φευγω οχι τρεχοντας αλλα ΠΕΤΩΝΤΑΣ...τραβελι σε γαμαει εσενα πανιβλακα σαν καλο καλο και απλυτο βρωμοκουμμουνι που εισαι.εχετε καλες σχεσεις εσεις με αυτα.εξαλλου δεν ειστε..ομοφοβικοι!!!! το γεγονος οτι τσινισες και μπηκες και μου απαντησες τα μαρτυραει ΟΛΑ.....αϊ τραβα τωρα να ρουφηξεις κανα μπαφο

pikraggourias

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους,

για το spa venus κοντά στο Ιπποκράτειο ξέρουμε γενικά τι παίζει;;

Ευχαριστώ

μασαζακι 25 γιουρια. για κανα 35λεπτο βαρέα βαρέα..μυστηρια φαση γενικως.αν τις γνωρισεις καλα τις γκομενες ισως σου παιξουν κ καμια...αφου πρωτα ακουμπησεις κανα χιλιαρικο στα ψευτομασαζ-χαϊδεματα...ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom