1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
Πήρα τηλέφωνο με είπε 100 ευρώ 45 λεπτά . η φωνή μοιάζει γυναικία πάντως
Πήρα τηλέφωνο με είπε 100 ευρώ 45 λεπτά . η φωνή μοιάζει γυναικία πάντως
Παλι τραβελια φαντασιωνεσαι?
..σαν καπως μυωδης για γυναικα δεν φαινεται;
Παιδιά ξεκολλάτε με το θέμα τραβεστί και μασάζ.Πήρα τηλέφωνο με είπε 100 ευρώ 45 λεπτά . η φωνή μοιάζει γυναικία πάντως
Ψιτ πικραγγουριά, θα σου πω ένα μυστικό ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ !!!!
Ξες εκεί που πας και γυμνάζεις τους μυς όλου του σώματος και όχι μόνο της παλάμης .
Αν περάσεις ποτέ στην ζωή σου μπροστά από κάποιο γυμναστήριο ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ !!!
Είναι γεμάτο με γυναίκες που σηκώνουν βάρη και έχουν πολύ δυνατά χέρια . Αλλά αν πας και τις πεις πως επειδή έχετε δυνατά χέρια είστε τραβέλια παίζει να σε κάνουν τουλούμι στις μάπες , οπότε ΜΗΝ ΠΑΣ !!!!
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εσυ εχεις ΑΓΓΟΥΡΙ στο ονομα σου..λυσσαξατε ρε ανωμαλαρες επειδη ξεβρακωθηκατε...νομιζατε πως δν θα εβγαινε στην φορα οτι οι περισσοτεροι που γραφετε εδω περα μεσα γουσταρετε να το ψηνετε κ απο τις δυο μεριες το ψαρακι....σαν τον γκλετσο ενα πραμα μου ειστε οι περισσοτεροι....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ!!!ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Φακίρη μην ανοιγεις διαλογο.Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εσυ εχεις ΑΓΓΟΥΡΙ στο ονομα σου..
Μπας και το βαζεις και στο πατο σου τελικα?
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εσυ εχεις ΑΓΓΟΥΡΙ στο ονομα σου..
Μπας και το βαζεις και στο πατο σου τελικα?
Εσυ το εχεις στο ονομα σου ρε πανιβλακα...μην τυχον κ αγγιξεις πικραγγουρια..δεν σου το συνιστω ψευτομαγκακι..προφανως για να το γραφεις ετσι σιγουρα το γουσταρεις στον δικο σου πατο..ελα ενας ενας οι ανωμαλαρες να αποκαλυπτεστε....
Εσυ το εχεις στο ονομα σου ρε πανιβλακα...
Αιντε αρκετα ασχοληθηκαμε..
με τις μαλακιες σου..
Βαλτο στον πατο σου μπασταρδιαδυνατω να πιστεψω οτι δν γνωριζεις τι εστι πικραγγουρια...παρ'ολα αυτα σαλτα γαμησου ρε παπαροφακίρη..εγω ειμαι ο πικαραγγουριας....ΕΓΩ το προσφερω.οχι αλλοι σε μενα γιατι ΔΕΝ μπορουν..
Εφαγε το μπαναρισμα του και ησυχασαμε επιτελους..
Ενα μηνα στο σαιτ,βριζει και κραζει..Προσφορα καμμια,κριτικη κλπ..
Νησαφι πια..