Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (3 μέλη και 60 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πολλά παράπονα κι όλο παράπονα, ότι δε δίνουμε τηλέφωνα απο prive μαγαζιά. Έλα που ώρες ώρες σχηματίζω την εντύπωση ότι όχι τηλέφωνο αλλά και από το χεράκι να σας πάρουμε και να πάμε, χαμένος κόπος. Είναι δυνατόν να πληρώσεις και να μην πάρες αυτό που θέλεις; Κι αφου διάβασες ότι άλλαξε πολιτική το μαγαζί, πώς το χειρίστηκες; πήρες την Εύα και ο Θεός βοηθός; Το έχω ξαναπεί. Δε μπαίνω μέσα με καμιά αν δεν εξηγηθώ πρώτα και μου υποσχεθεί ότι "δίνει" αυτά που θέλω. Αν δε δίνει; "αντε γεια".
ΥΓ1 : Δε σου τη λέω φίλε. Συμβουλές δίνω, εκ πείρας.
ΥΓ2 : Ναι άλλαξε πολιτική το μαγαζί. Δεν πέτυχες την κατάλληλη. Υπάρχει. Βρες την.

:hi:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μη μου πειραζετε τον φίλο γάτο .
Απ τα καλύτερα παιδιά εδώ μέσα .
Καλημέρα .

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
   καλησπέρα επίσκεψη πριν λίγες μέρες από Μαριάννα, πέρασα με τη Στέλλα (21 χρονών , 2,5 στήθος, πολύ καλό σώμα) γενικά η παρατήρησή μου είναι ότι έχει εξελιχθεί πάρα πολυ. Αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα είναι δεκτική σε όλα,α και κάτι ακόμα κάνει τέλεια  :pipa1:
τιμές κλασικές full στα 80€. Δυστυχώς και αυτό το μαγαζί έχει πολύ καιρό ν' ανανεώσει το ρόστερ του
Επειδή είμαι άσχετος από μασατζίδικα, αυτή η μαριάννα που λες είναι το μαγαζί? Εχει κάποιο άλλο όνομα στο σάιτ ?

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Επισκεψη εγνατιας 112...spa eve.....μαρια  τελεια.....απλα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βλέπω ξεκόλλησες απ την Ελένη που μας έγραφες μέρα παρά μέρα παίχτη .Μπράβο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα φορούσε μπλούζα "χαμόγελο" μάλλον

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Πολλά παράπονα κι όλο παράπονα, ότι δε δίνουμε τηλέφωνα απο prive μαγαζιά. Έλα που ώρες ώρες σχηματίζω την εντύπωση ότι όχι τηλέφωνο αλλά και από το χεράκι να σας πάρουμε και να πάμε, χαμένος κόπος. Είναι δυνατόν να πληρώσεις και να μην πάρες αυτό που θέλεις; Κι αφου διάβασες ότι άλλαξε πολιτική το μαγαζί, πώς το χειρίστηκες; πήρες την Εύα και ο Θεός βοηθός; Το έχω ξαναπεί. Δε μπαίνω μέσα με καμιά αν δεν εξηγηθώ πρώτα και μου υποσχεθεί ότι "δίνει" αυτά που θέλω. Αν δε δίνει; "αντε γεια".
ΥΓ1 : Δε σου τη λέω φίλε. Συμβουλές δίνω, εκ πείρας.
ΥΓ2 : Ναι άλλαξε πολιτική το μαγαζί. Δεν πέτυχες την κατάλληλη. Υπάρχει. Βρες την.
Εισαι σωστός φίλε...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ο djgatos είναι πάντα σωστός! :rockon:

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τι ωραιοι νταλαβερτσιδες ειστε εδω μεσα ρε παιδια γατες πραγματικα....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Παράθεση από: Fil_gr στις 15/10/15, 22:10
Επισκεψη στο πρωην Olgas day spa ραντεβου με την Ευα αν και διαβασα οτι αλλαξε πολιτικη μαζι με ονομα ειπα να το ρισκαρω οι υπηρεσιες της ευα οι ιδιες φραπες κανονικα δν αλλαξε τπτ
Αυτό είναι;
] ναι αυτο ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom