Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Επίσκεψη προ μερικών ημερών μετά από πολύ καιρό στο Ευ Ζήν. Τα γνωστά λαδοτρίψιμο και εκτόνωση  :cum: στα 50. Βαθμολογία κάτω του μετρίου.Λόγω έλλειψης επιλογών αναγκαστικά πήγα εκεί.Αν δεν βρω πρόσβαση κάπου αλλού πιθανόν να ξαναπάω στο μέλλον.

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Επισκεψη εγνατιας με αριστοτελους χωρος αθλιος απο μακρια φαινοταν ωραια απο κοντα φαινεται οτι εχει αποτυχημενες πλαστικες θυμηζε τραβελοκατασταση +ενας σκυλος να γυρναει στο σπιτι δν υπαρχει περιπτωση επαναληψης....στα του αγωνα τα τιμαει τα ευρα της

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Επισκεψη στο πρωην Olgas day spa ραντεβου με την Ευα αν και διαβασα οτι αλλαξε πολιτικη μαζι με ονομα ειπα να το ρισκαρω οι υπηρεσιες της ευα οι ιδιες φραπες κανονικα δν αλλαξε τπτ

πόσο πλήρωσες φίλε;

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Το κλασικο 5αρι του μασαζ και του φραπε

SEXPYR XORIS TO PYR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
0
Συνάδελφοι από Θεσσαλονίκη σας εχω νέα ...
Επίσκεψη απόψε γύρω στις 21:00 την ωρα που αρχισε η μπορα... πηγαινα για Βασ.ολγας πανω απο video club αλλά λόγω βροχής είπα να δοκιμάσω Βασ. γεωργίου πανω απο ford και εχουμε και λεμε. 3 κοπελες η νυχτερινη βαρδια full full προγραμμα με κοπελα επιλογης σου και με οση ανεση χρονου γουσταρεις. ΑΑΑξιζει η καταθεση και ειδικα η Μελινα νταρντανα μελαχροινη μακρυ μαλλι - νινι και βυζομπαλα super ABS ... ΓΙΑ ΤΟΥς λατρεις των super
φιλε ειναι free  η βασιλεως γεωργιου?και πανω απο σεβεν επισης ειναι πριβε?ευχαριστω!

SEXPYR XORIS TO PYR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
0
Επισκεψη στο πρωην Olgas day spa ραντεβου με την Ευα αν και διαβασα οτι αλλαξε πολιτικη μαζι με ονομα ειπα να το ρισκαρω οι υπηρεσιες της ευα οι ιδιες φραπες κανονικα δν αλλαξε τπτ
κανει και εξτραδακια η ευαρα!!δε σου τα πε?με 20 ευρω βγαζει μπλουζα
1

RamonRamon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν 2 ημέρες στο metaxa. Λίγο πολύ όσα ξέρετε και έχουν γραφτεί απο άλλα μέλη. Είμαι ολοκαίνουριος "συνάδελφος" και ήταν η πρώτη μου επίσκεψη σε μασατζίδικο. Απ ότι κατάλαβα το μυρίστηκε η κοπελιά στην υποδοχή ότι είμαι ψάρι και δεν μου έδωσε καν την πολυτέλεια να διαλέξω με ποια κοπέλα θα περάσω. 60ευρώ  :cum: και τρίψιμο. Το μασαζ ήταν αρκετά καλύτερο απ ότι περίμενα για τέτοιο μαγαζί οπότε για κάποιον που δίνει βάση σε αυτό, ίσως και να γουστάρει. Το αρνητικό της υπόθεσης ήταν ότι πέρασα με μια τύπισσα που δεν μου άρεσε καν και έφαγα το ξενέρωμα όταν βγαίνοντας είδα και τις άλλες και μου άρεσαν περισσότερο. Ωστόσο, χωρίς να έχω εμπειρία, δεν ένιωσα ότι ήθελε να με ξεπετάξει και γενικά η κοπέλα την ίδρωσε την φανέλα. Σκοπεύω να περάσω μια γύρα απο όλα τα μαγαζιά που έχουν αναφερθεί και θα γράψω και κριτική αν και λιγο πολύ τα ξέρετε. Προσωπικά έχω στην λίστα 3-4 μαγαζιά που σκοπεύω να επισκευτώ οπότε στο μεταξά δεν θα ξαναπάω σύντομα. 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν μας δίνουν μόνο 5  ευρώ δεν πάω.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Hello guys. Μετα απο 12 μερες στη πρωτεύουσα εχω πληροφορίες εξαιρετικές για όποιον θελει να κατηφορίσει. Και μια ερώτηση για τη τοπική αγορα. Τι εννοείτε Carrefour ευα. Η γνωστή jumbo?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Hello guys. Μετα απο 12 μερες στη πρωτεύουσα εχω πληροφορίες εξαιρετικές για όποιον θελει να κατηφορίσει. Και μια ερώτηση για τη τοπική αγορα. Τι εννοείτε Carrefour ευα. Η γνωστή jumbo?
:thumbsup:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.183
Πόντοι
736
Δωσε τα φώτα σου στον κατηφορίζαντα λαό baba :kissass2: :blahblah1:

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Χαιρετω! Γνωριζει κανεις αν δραστηριοποιειται στον χωρο η Μαρια η Παοκτσου η οποια ειχε παλιοτερα μαγαζι στη δελφων κ μετεπειτα στο κεντρο; θυμαμαι ειχε 1-2 κομματια τοπ!!

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Χαιρετω! Γνωριζει κανεις αν δραστηριοποιειται στον χωρο η Μαρια η Παοκτσου η οποια ειχε παλιοτερα μαγαζι στη δελφων κ μετεπειτα στο κεντρο; θυμαμαι ειχε 1-2 κομματια τοπ!!
Ειχε κατι θεματα περυσι απ'οσο γνωριζω και ενα διαστημα ειχε αποτραβηχτει. Πλεον αγνοουνται τα ιχνη της. Αν γνωριζει καποιος ας δωσει πληροφοριες.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Η μηπως έγινε Αρης για να γουστάρεις;

Stories