Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (8 μέλη και 48 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Εχτές το απόγευμα επίσκεψη σε Μαγγυ για πρώτη μού φορά όλα τέλεια καμιά σχέση με τα αλλά  ( Μεταξάς , ολγα ....) πέρασα υπέροχα με Νικολ πρόγραμμα στα 70 :pipa1: .Με έκανε να νιώσω Θεός
:thumbsup:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
καλα κανατε κ θυμηθηκατε τα παλια η ευα angels spa κατειχε τα πρωτεια

2 μαγαζια ενα στο πανοραμα κ ενα στη κρηνη

ρε barbara απ οτι θυμαμαι δε σ αρεσε η ελενα στην ευα τοτε (ειδες θυμαμαι κ το ονομα)  το θυμαμαι γιατι εγω σ ειχα στειλει κ μετα δε πηγα ουτε κ εγω

ξεχασατε να πειτε για τις τιμες ομως, 100+20 ακα τα διναμε οι μαλακες  :jerking:

house καλο παιδι οντως η Π... ειδικα στο μασαζ ειχα μαθει οτι αποστρατευτηκε ;)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλα κανατε κ θυμηθηκατε τα παλια η ευα angels spa κατειχε τα πρωτεια

2 μαγαζια ενα στο πανοραμα κ ενα στη κρηνη

ρε barbara απ οτι θυμαμαι δε σ αρεσε η ελενα στην ευα τοτε (ειδες θυμαμαι κ το ονομα)  το θυμαμαι γιατι εγω σ ειχα στειλει κ μετα δε πηγα ουτε κ εγω

ξεχασατε να πειτε για τις τιμες ομως, 100+20 ακα τα διναμε οι μαλακες  :jerking:

house καλο παιδι οντως η Π... ειδικα στο μασαζ ειχα μαθει οτι αποστρατευτηκε ;)
της κρήνης έχει κλείσει αν δεν κάνω λάθος....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:grin: το κατάλαβα αυτό...... αλλά απάντησα και σαν παράπονο για το πόσο δυσεύρετα είναι τα τηλέφωνα από τα prive μαγαζιά
και να τα έχεις δεν απαντούν αν δεν "δουν" την κλήση να είναι από αποθηκευμένο στα κινητά τους τηλέφωνο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
τα τηλέφωνα παρέμειναν τα ίδια;;
δε ξερω τα εχω σβησει μια φορα που τη πηρα τηλ ειδα σε deal που εχει για μασαζ

παρεπιπτοντως την ειδα σημερα τυχαια με τη κορουλα της ολοκληρη κοπελα εγινε

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
  καλησπέρα επίσκεψη πριν λίγες μέρες από Μαριάννα, πέρασα με τη Στέλλα (21 χρονών , 2,5 στήθος, πολύ καλό σώμα) γενικά η παρατήρησή μου είναι ότι έχει εξελιχθεί πάρα πολυ. Αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα είναι δεκτική σε όλα,α και κάτι ακόμα κάνει τέλεια  :pipa1:
τιμές κλασικές full στα 80€. Δυστυχώς και αυτό το μαγαζί έχει πολύ καιρό ν' ανανεώσει το ρόστερ του

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
δε ξερω τα εχω σβησει μια φορα που τη πηρα τηλ ειδα σε deal που εχει για μασαζ

παρεπιπτοντως την ειδα σημερα τυχαια με τη κορουλα της ολοκληρη κοπελα εγινε
Ασε τις μαλακίες ε;

Fil_gr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Επισκεψη στο πρωην Olgas day spa ραντεβου με την Ευα αν και διαβασα οτι αλλαξε πολιτικη μαζι με ονομα ειπα να το ρισκαρω οι υπηρεσιες της ευα οι ιδιες φραπες κανονικα δν αλλαξε τπτ

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο Nirvana Spa.
45 λεπτά διάρκεια κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Μέτριος χώρος με 2 κοπέλες. Πέρασα με μια 35άρα.
Δεν έγινε τίποτα, αν και το ήξερα.
Καλούτσικο μασαζάκι, μπανάκι και δρόμο!
Neeeeeext

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Επισκεψη στο πρωην Olgas day spa ραντεβου με την Ευα αν και διαβασα οτι αλλαξε πολιτικη μαζι με ονομα ειπα να το ρισκαρω οι υπηρεσιες της ευα οι ιδιες φραπες κανονικα δν αλλαξε τπτ
Πολλά παράπονα κι όλο παράπονα, ότι δε δίνουμε τηλέφωνα απο prive μαγαζιά. Έλα που ώρες ώρες σχηματίζω την εντύπωση ότι όχι τηλέφωνο αλλά και από το χεράκι να σας πάρουμε και να πάμε, χαμένος κόπος. Είναι δυνατόν να πληρώσεις και να μην πάρες αυτό που θέλεις; Κι αφου διάβασες ότι άλλαξε πολιτική το μαγαζί, πώς το χειρίστηκες; πήρες την Εύα και ο Θεός βοηθός; Το έχω ξαναπεί. Δε μπαίνω μέσα με καμιά αν δεν εξηγηθώ πρώτα και μου υποσχεθεί ότι "δίνει" αυτά που θέλω. Αν δε δίνει; "αντε γεια".
ΥΓ1 : Δε σου τη λέω φίλε. Συμβουλές δίνω, εκ πείρας.
ΥΓ2 : Ναι άλλαξε πολιτική το μαγαζί. Δεν πέτυχες την κατάλληλη. Υπάρχει. Βρες την.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom