Dimitris_Kon
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλοι μου καλησπέρα
Προσπαθώ απο αρχές Δεκεμβρίου να εγγραφω στο site και τα κατάφερα μόλις πριν λίγες μερες.!!!
Παρότι παλιός στα του αγοραίου έρωτα τα τελευταία αρκετά χρονια απέχω λόγω οικογένειας
Στο site γράφτηκα για πολυ συγκεκριμένο και σοβαρό λόγο και δε θα μείνω παραπάνω.
Επειδή αυτό που θα γράψω είναι ιδιαιτέρως σοβαρό οι διαχειριστές έχουν τα στοιχεία μου.
Τέλη Νοεμβρίου βγήκα για καφέ με έναν καλό παλιό φίλο ( μέλος του site χρονια)
Μετά τον καφέ με έψησε να κάνω μια παρασπονδία και να πάμε σε ενα μασατζιδικο
Πήγαμε σε ενα που είναι τακτικός θαμώνας !
Σε ενα στενό κάθετο στη Δωδεκανήσου , δε θυμάμαι όνομα.
Μας υποδέχτηκε μια κυρία . Η ιδιοκτήτρια . Μέσα ήταν και μια ακόμη η οποια έμαθα είναι συνέταιρος της.
Τον φίλο μου τον είχαν στα ώπα ώπα!!!!
Τακτικότατος γαρ
Κάλεσε τις κοπέλες να τις δούμε, 4 στον αριθμό
Τότε έπαθα ενα μεγάλο σοκ
Ανάμεσα τους ήταν μια παιδική φίλη της αδερφής μου. Συμμαθήτρια της 12 χρονια.
Δε δούλευε με το κανονικό της όνομα , νομίζω Κλειω τη λένε στη δουλειά.
Φοβερό κορμί, πλούσιες καμπύλες . Τσιγγανακι απο καλή οικογένεια στην Καλαμάρια
Και καλό παιδί
Μέχρι εδώ καλά ...
Σέβομαι κάθε γυναίκα που κάνει ακόμα και σεξ.
Όμως η συγκεκριμένη εχει μια ιδιαιτερότητα
Να σημειώσω πως πριν καταφύγω στο site προσπάθησα μέσω της αδερφής μου να τη σταματήσω απο αυτό που κάνει γιατί ελωχευει ένας κίνδυνος.
Δεν τα κατάφερα όμως.
Η " Κλειω " λοιπόν εχει ενα τύπο ηπατίτιδας , νομίζω Β .
Την κόλλησε απο σύντροφο και αν έχω πληροφορηθεί σωστά είναι απο το ποσοστό γύρω. Στο 20 25% που δεν θεραπεύεται
Η κοπέλα μίσησε τους άνδρες αν και πάντα ήταν καλός άνθρωπος και φοβάμαι πως δεν τη νοιάζει να τους τιμωρήσει διαδίδοντας τη νόσο.
Αυτό είναι και ποινικά κολάσιμο φυσικά
Διεγνωμσενη ηπατίτιδα σημαίνει κάτι σα φονικό όπλο.
Επαναλαμβάνω πως πριν εγγραφω έστειλα mail στους διαχειριστές και τους ζήτησα δίνοντας τα στοιχεία μου να ενημερώσουν τον κόσμο εδώ. Μου ζήτησαν να δημοσιεύσω οτι θέλω εγώ και παίρνω και την ευθύνη.
Σας ευχαριστώ πολυ
Δημήτρης
Προσπαθώ απο αρχές Δεκεμβρίου να εγγραφω στο site και τα κατάφερα μόλις πριν λίγες μερες.!!!
Παρότι παλιός στα του αγοραίου έρωτα τα τελευταία αρκετά χρονια απέχω λόγω οικογένειας
Στο site γράφτηκα για πολυ συγκεκριμένο και σοβαρό λόγο και δε θα μείνω παραπάνω.
Επειδή αυτό που θα γράψω είναι ιδιαιτέρως σοβαρό οι διαχειριστές έχουν τα στοιχεία μου.
Τέλη Νοεμβρίου βγήκα για καφέ με έναν καλό παλιό φίλο ( μέλος του site χρονια)
Μετά τον καφέ με έψησε να κάνω μια παρασπονδία και να πάμε σε ενα μασατζιδικο
Πήγαμε σε ενα που είναι τακτικός θαμώνας !
Σε ενα στενό κάθετο στη Δωδεκανήσου , δε θυμάμαι όνομα.
Μας υποδέχτηκε μια κυρία . Η ιδιοκτήτρια . Μέσα ήταν και μια ακόμη η οποια έμαθα είναι συνέταιρος της.
Τον φίλο μου τον είχαν στα ώπα ώπα!!!!
Τακτικότατος γαρ
Κάλεσε τις κοπέλες να τις δούμε, 4 στον αριθμό
Τότε έπαθα ενα μεγάλο σοκ
Ανάμεσα τους ήταν μια παιδική φίλη της αδερφής μου. Συμμαθήτρια της 12 χρονια.
Δε δούλευε με το κανονικό της όνομα , νομίζω Κλειω τη λένε στη δουλειά.
Φοβερό κορμί, πλούσιες καμπύλες . Τσιγγανακι απο καλή οικογένεια στην Καλαμάρια
Και καλό παιδί
Μέχρι εδώ καλά ...
Σέβομαι κάθε γυναίκα που κάνει ακόμα και σεξ.
Όμως η συγκεκριμένη εχει μια ιδιαιτερότητα
Να σημειώσω πως πριν καταφύγω στο site προσπάθησα μέσω της αδερφής μου να τη σταματήσω απο αυτό που κάνει γιατί ελωχευει ένας κίνδυνος.
Δεν τα κατάφερα όμως.
Η " Κλειω " λοιπόν εχει ενα τύπο ηπατίτιδας , νομίζω Β .
Την κόλλησε απο σύντροφο και αν έχω πληροφορηθεί σωστά είναι απο το ποσοστό γύρω. Στο 20 25% που δεν θεραπεύεται
Η κοπέλα μίσησε τους άνδρες αν και πάντα ήταν καλός άνθρωπος και φοβάμαι πως δεν τη νοιάζει να τους τιμωρήσει διαδίδοντας τη νόσο.
Αυτό είναι και ποινικά κολάσιμο φυσικά
Διεγνωμσενη ηπατίτιδα σημαίνει κάτι σα φονικό όπλο.
Επαναλαμβάνω πως πριν εγγραφω έστειλα mail στους διαχειριστές και τους ζήτησα δίνοντας τα στοιχεία μου να ενημερώσουν τον κόσμο εδώ. Μου ζήτησαν να δημοσιεύσω οτι θέλω εγώ και παίρνω και την ευθύνη.
Σας ευχαριστώ πολυ
Δημήτρης