Smith Poulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2012
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Σ ευχαριστώ House...
Τιποτα μετα τις 2100...Καλησπερα παιδια . μια ερωτηση μονο . Ολα τα μασατζιδικα ειναι μεχρι τις 9 το βραδυ ? δλδ αργα το βραδυ δε παιζει να βρουμε κανενα ανοιχτο ?ευχαρισω πολυ !
Καλησπερα παιδια . μια ερωτηση μονο . Ολα τα μασατζιδικα ειναι μεχρι τις 9 το βραδυ ? δλδ αργα το βραδυ δε παιζει να βρουμε κανενα ανοιχτο ?ευχαρισω πολυ !
ΝΕΦΕΛΗ !!! σιλικονουχο βυζι και μετρια στο προγραμμα !!! εχει και καλυτερες η μαριανα , ειρηνη ,δαφνη , και αν θες μιλφ στελλα !! τα δινει ολα !!!!!!!!!!πηρε κανεισ σασ μια ελενα ελληνιδα απο την μαριανα χαριλαου?ξανθια με ωραιο προσωπο και βυζαρεσ λιγο νταρντανουλα στα κιλα!!!
Καλησπέρα καλησπέρα (όπως λέει κ ο "Ποταμίσιος"),
Ξέρω ότι η ερώτησή μου ενδεχομένως να φανεί χαζή και θα είναι απόλυτα κατανοητό τυχόν κράξιμό μου μιας κ δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργό μέλος της κοινότητας, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω, με βάση την εμπειρία σας, αν οι αγγελίες σαν αυτές που αναφέρω παρακάτω είναι αγγελίες που όντως αφορούν αισθησιακό μασάζ ή είναι της κατηγορίας cg... Φυσικά καλοδεχούμενη οποιαδήποτε συγκεκριμένη πληροφόρηση για αυτές, μιας κ τα τηλεφωνά δεν με παρέπεμψαν κάπου αλλού στην αναζήτηση που έκανα στο google..
κανονικο μασαζ, ισως κ
δεν το ανοιγει
κανονικο μασαζ, συνηιθως με στο τελος
Δεν εχω δοκιμασει
Υποψιαζομαι πως ειναι μια χαλια θεια που αλλαξε νουμερο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Καλημέρα παίδες!
H Έλενα-Βάσια Τσιμισκή τελικά δουλεύει ή έκλεισε μετά το πέσιμο;
Ξέρει κανείς;