Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Άντε να δούμε ποιο είναι τώρα τούτο δω...
Άντε να δούμε ποιο είναι τώρα τούτο δω...
Καμμια πληροφορία γι αυτη τη Νεφέλη??ΝΕΦΕΛΗ !!! σιλικονουχο βυζι και μετρια στο προγραμμα !!! εχει και καλυτερες η μαριανα , ειρηνη ,δαφνη , και αν θες μιλφ στελλα !! τα δινει ολα !!!!!!!!!!
Καμμια πληροφορία γι αυτη τη Νεφέλη??
Ευχαριστω mr bean!!!!αστέρι ζουζουνιάρικο αλλά GFE style.
Thanks φίλε Ric Flair! Θα πάω με πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω πάραυτα!Δεν εκλεισε και δουλευει .
Thanks φίλε Ric Flair! Θα πάω με πρώτη ευκαιρία και θα ενημερώσω πάραυτα!
Και που ξερει ποιος είναι ποιος?καλως τον ρουφιάνο των μαγαζιων τον Μπιν
ζεις ρε ρουφιάνε?
πήρες καμιά κοπέλα ή όπως πάντα πηγαίνεις βλέπεις και φεύγεις και λες στους μαγαζάτορες ποιοι είναι οι πελάτες που γράφουν στο σάιτ πίνοντας τζάμπα 3-4 ουίσκι?
ΥΓ Μακριά μάγκες από τον αρχιρουφιάνο
όσοι δεν τον ξέρετε,μην κάνετε το λάθος να ανταλλάξετε τίποτα τηλέφωνα ή να γνωριστείτε έξω κλπ
ο τύπος είναι αρχιρουφιάνος με το Α κεφαλαίο!
ΝΕΦΕΛΗ !!! σιλικονουχο βυζι και μετρια στο προγραμμα !!! εχει και καλυτερες η μαριανα , ειρηνη ,δαφνη , και αν θες μιλφ στελλα !! τα δινει ολα !!!!!!!!!!
Aξιος παλερμο πεστακαλως τον ρουφιάνο των μαγαζιων τον Μπιν
ζεις ρε ρουφιάνε?
πήρες καμιά κοπέλα ή όπως πάντα πηγαίνεις βλέπεις και φεύγεις και λες στους μαγαζάτορες ποιοι είναι οι πελάτες που γράφουν στο σάιτ πίνοντας τζάμπα 3-4 ουίσκι?
όσοι δεν τον ξέρετε,μην κάνετε το λάθος να ανταλλάξετε τίποτα τηλέφωνα ή να γνωριστείτε έξω κλπ
Που εισαι συ ρε φιλε?Aξιος παλερμο πεστα
Σωστός σε όλες τις κριτικές σου. Συμφωνώ απόλυτα. Η Ειρήνη ειδικά είναι αστέρι και από σώμα και από υπηρεσίες.Έλα ρε όχι και μιλφ η Στέλλα 23 με 25 είναι η κοπέλα, και συμφωνώ απόλυτα πως τα δίνει όλα !!!!!! μαύρο σκυλί του πολέμου, ματώνει τη φανέλα, όχι απλά την ιδρώνει !!!!!!
Ειρήνη το καλύτερο φυσικό στήθος ever, πολύ καλή κοπέλα, το κατέχει το άθλημα απολύτα !!!
Για Δάφνη δεν ξέρω αλλά το ένστικτο μου λέει πως πρέπει να είναι δύναμη και είναι και κορμάρα.
Όσο για την Νεφέλη είναι απλά ένα όνειρο από εμφάνιση, τουλάχιστον για τα προσωπικά μου γούστα, βγάζει μεν μια τεμπελιά αλλά αν την κοθοδηγήσεις σωστά δεν λέει σε κάτι και θα περάσεις καλά.
καλως τον ρουφιάνο των μαγαζιων τον Μπιν
ζεις ρε ρουφιάνε?
ΟΚ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩ ΔΙΚΙΟ ! ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ !!! ΖΩΗ Η ΜΙΛΦΑΡΑ !!!!!!Έλα ρε όχι και μιλφ η Στέλλα 23 με 25 είναι η κοπέλα, και συμφωνώ απόλυτα πως τα δίνει όλα !!!!!! μαύρο σκυλί του πολέμου, ματώνει τη φανέλα, όχι απλά την ιδρώνει !!!!!!
Ειρήνη το καλύτερο φυσικό στήθος ever, πολύ καλή κοπέλα, το κατέχει το άθλημα απολύτα !!!
Για Δάφνη δεν ξέρω αλλά το ένστικτο μου λέει πως πρέπει να είναι δύναμη και είναι και κορμάρα.
Όσο για την Νεφέλη είναι απλά ένα όνειρο από εμφάνιση, τουλάχιστον για τα προσωπικά μου γούστα, βγάζει μεν μια τεμπελιά αλλά αν την κοθοδηγήσεις σωστά δεν λέει σε κάτι και θα περάσεις καλά.
Ακριβεστατος και σωστος στη περιγραφηΈλα ρε όχι και μιλφ η Στέλλα 23 με 25 είναι η κοπέλα, και συμφωνώ απόλυτα πως τα δίνει όλα !!!!!! μαύρο σκυλί του πολέμου, ματώνει τη φανέλα, όχι απλά την ιδρώνει !!!!!!