καλησπέρα
να αναφέρω τις προσωπικές μου εμπειρίες από το μασατζίδικο ¨μεταξά" επί της Μητροπόλεως. Επίσκεψη πριν από δύο μήνες, απόγευμα αργά και παρούσες ήτανε δύο κοντούλες μελαχρινούλες ελληνίδες πιτσιρίκες, πολύ γλυκές στο πρόσωπο με όμορφα σώματα. Η αφεντικίνα η χοντρούλα ξανθιά η Τζούλια δεν βρισκόταν στο μαγαζί. Μιας και πάει καιρός δεν κράτησα ονόματα. Πέρασα με την μια κοπέλλα της οποίας το μασάζ ήτανε σχετικά καλό για τα δεδομένα τέτοιων χώρων. Τα προγράμματα: 50 € φραπές αλλά η κοπέλλα μένει με τα ρούχα (από προσωπικές εμπειρίες γενικά εκεί), 70 € στοματικό (δεν ξέρω αν είναι ανευ ή με σκούφο, διότι δεν έχω πάρει τέτοιο πρόγραμμα), 70 € εκτόνωση και η κοπέλλα μένει ανευ ρούχων τελείως και τέλος υπάρχει και το πρόγραμμα με δύο κοπέλλες μαζί αλλά δεν θυμάμαι την τιμή του. Τρίτο πρόγραμμα φούλ δηλαδή δεν παίζει, ίσως είναι η πολιτική του καταστήματος.
Επίσης επισκέφτηκα και το μαγαζί στην Εγνατίας κοντά στην διασταύρωση με την Αγ. Σοφίας πρώην ιδιοκτησίας του κυρίου Σταύρου, μπας και άλλαξε κάτι στα προγράμματα, αλλά τα πράγματα μένουν ως έχει, δηλαδή πετσέτα κατά την συνεδρία που έκανα με την πιτσιρίκα ελληνίδα μελαχρινούλα την Ρένα.
Να περνάμε όλοι καλά.
Ιδιαιτέρως σε σένα φίλε house τα χαιρετίσματά μου.